19 / 04 / 2024

bitcoin değerlenecek mi 2021

bitcoin değerlenecek mi 2021

Bitcoin tekrar gerilemeye başladı. Cuma günü 37 bin dolar seviyesinden işlem yapılan kripto para birimi Bitcoin yeniden 35 bin dolar civarına düştü.

Kripto paralarda değer kaybı!

Kripto borsalarında dalgalanmalar devam ediyor. Bitcoin'de 25 Ocak 2021'den beri en düşük değer kaydedildi. Peki borsalarda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Kripto para borsalarında deprem!

Nisan ayında 65 bin dolar seviyesine yakınlaşan Bitcoin bugün 32 bin dolar değerine kadar düştü. Peki kripto paralardaki bu dalgalanmaların ve sert düşüşlerin sebebi ne?

Bitcoin değerlenecek mi? Analistlerden dikkat çeken açıklama!

Bitcoin borsasında Elon Musk'ın açıklamalarından önce teknik göstergelerdeki olumsuzluk sinyalleri piyasalara yansırken, yatırımcılar dikkatlerini gelecek sürece çevirdi. analistle kripto para borsasına ilişkin konuştu.

Bitcoin'de ETF rüzgarı sona erdi mi? Bitcoin fiyatı yüzde 20 geriledi...

İlk spot Bitcoin borsa yatırım fonlarının 11 Ocak 2024'te piyasaya sürülmesinden bu zamana kadar, Bitcoin fiyatı yaklaşık yüzde 20 oranında geriledi ve yeniden 40 bin doların altını görmüş oldu. İşlem hacmi en yüksek olan kripto para biriminde düşüşün devam ettiği kaydedildi. 

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Bitcoin’de geri sayım başladı! Bitcoin’de yeni 'boğa piyasası' başlayacak...

Yaklaşık olarak 4 yılda bir yapılan Bitcoin yarılanmasına sayılı günler kaldığı açıklandı. Buan göre, Bitcoin’de diğer üç yarılanmayı boğa piyasası izlerken, Nisan 2024'te tamamlanması istenilen Bitcoin yarılanmasında da benzer bir artışın olup olmayacağı da merak ediliyor. İşte haberin detayları...

Bitcoin'de yükseliş devam eder mi?

Kripto para piyasalarında hareketlilik devam ediyor. Buna göre, bitcoin fiyatları, 44 bin doları geçerek geçtiğimiz 21 ayın zirve seviyesine geldi. Piyasa değeri, 1,59 trilyon dolara kadar çıktı. İşte haberin ayrıntıları...

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

Altın ve gümüş düşerken Bitcoin’de 500 dolar yükseliş var!

Dünya piyasalarında altının onsu 1900 doların altına gerilerken, Bitcoin, 26 bin 200 dolardan, 26 bin 800 dolara yükseldi. Bitcoin piyasasının toplam değeri de 520 milyar doların üzerini gördü.

Bitcoin'de kritik kıpırdanış!

Bitcoin'de yükseliş devam ediyor. Dijital para devi Bitcoin günlük yüzde 8 değer kazancıyla 28 bin 900 doların üzerini gördü. İşte detaylar...

Seçim sonrası bitcoin'de durum ne? 15 Mayıs 2023 bitcoin ne kadar oldu?

15 Mayıs 2023 tarihinde Bitcoin’deki düşüş sona erdi mi? Ayrıca seçim sonrasında Bitcoin’in fiyatı ne durumda oldu?

Bitcoin'de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

Bitcoin’in problemleri devam ediyor ve üçüncü gününde neredeyse 27.000 dolara erişirken başka bir ücret düşüşü yaşandı. Bu hal diğer altcoin’lerin de zarara uğramasına sebep oldu ve özellikle MATIC, SOL, DOGE ve LTC değer kaybetti. Ancak LDO ve BCH çıkışa geçti.

Gözler Mayıs ayına çevrildi! Bitcoin’de hareket sürecek mi?

Bitcoin yeni haftaya ücret düzeltmesiyle başlarken, kripto para birimi için kritik civarlar tespit edilmeye başladı. Gözler ise haftanın yaşanan olaylarından olacak! Bitcoin ile alakalı ayrıntılar haberde.

Bitcoin’de sert yükseliş! 8 günde yüzde 40 prim yaptı! Kripto paralarda boğa rallisi mi başlıyor?

Küresel piyasalardaki riskler ve özellikle ABD’deki banka iflasları kripto para piyasalarını olumlu yönde etkiledi. Bitcoin 8 günde yüzde 40 değer kazanırken, bu yükselişin boğa rallisinin başlangıcı olup olmadığı tartışılıyor

Bitcoin'de büyük kayıp! Yatırımcının keyfi kaçtı

Bitcoin yüzde 8.4 değer kaybederek yaklaşık 3 ayın ardından ilk kez 20.000 doların altına düştü. Düşüş piyasa geneline yayılırken kripto paraların toplam piyasa değeri 68 milyar dolar düşmüş oldu.

Bitcoin yükselir mi? 

Bu haftaki devasa Bitcoin (BTC) düşüşünün ardından yükseliş ne zaman gelecek? BTC düşüşünün sonuna geldi mi?  İşte ayrıntılar...

bitcoin değerlenecek mi 2021 Haberi

bitcoin değerlenecek mi 2021

Bitcoin tekrar gerilemeye başladı. Cuma günü 37 bin dolar seviyesinden işlem yapılan kripto para birimi Bitcoin yeniden 35 bin dolar civarına düştü.

Milliyet'te yer alan habere göre; Florida'da gerçekleştirilen Bitcoin 2021 Konferansı, ülkelerin kripto piyasalarına ilişkin bakış açılarındaki değişiklikleri gözler önüne serdi. Konferansta, Orta Amerika'daki El Salvadorun Bitcoin'i ulusal para şeklinde onaylayacak ilk ülke olmak için hazırlık yaptığı, El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele'nin açıklamalarıyla öğrenildi. 

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, konuya ilikin açıklamasında ülkenin blokzinciri teknolojilerini kullanarak modern finansal altyapılar hayata geçireceğini belirtti. Bitcoin'in, El Salvador'un resmi para birimi olan ABD dolarıyla beraber kullanılması planlanıyor. El Salvador Başkanı, Bitcoin'in yurt dışında oturan Salvadorluların memleketlerine yapacakları ödemeleri kolaylaştırdığı için bu şekilde bir karar verdiklerini dile getirdi.

Diğer taraftan Kripto paraların...