26 / 04 / 2024

bitcoin düşecek mi

bitcoin düşecek mi

Avrupa Parlamentosu kripto para birimleri ve Bitcoin (BTC) için yıldırım hareketi başlattı. AP, sanal para birimi vergi kararını onayladı.

Bitcoin'de yeni gelişme!

İspanya'nın en büyük telekomünikasyon şirketi Telecom, müşterilerinin artık  teknoloji pazarında alışveriş yapmak için kripto para kullanabileceklerini duyurdu. 

Bitcoin'e olan sosyal ilgi yerin dibinde!

Bitcoin'e olan kamu ilgisi, BTC 19.000 doların üzerine çıkarken iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Bitcoin gergin ip üzerinde yürüyor!

Küresel piyasalardaki tüm varlık sınıflarında olduğu gibi, kriptolarda da dikkatler Fed'in faiz oranlarına ilişkin kararına odaklandı. Fed'den güçlü bir faiz artırımı beklentileri, Bitcoin'i iki yılın en düşük seviyesine gönderdi. 

Kripto para yatırımcılarına korkutan uyarı! Bitcoin düşüşü domino etkisi yaratacak! Kriptolar değer kaybedecek mi?

Spot işlem hacmine göre dünyanın en büyük ikinci kripto borsası olan OKX'in Finansal Piyasalar Direktörü Lennix Lai, kripto paralarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Bakan Nebati Binance'ın CEO'su Zhao ile görüştü!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kripto para borsası Binance’in kurucusu Changpeng Zhao ile video konferans aracılığıyla görüştü.

Bitcoin'de çöküş geliyor mu? Kripto yatırımcıları dikkat! Bitcoin'de 13 bin dolar tedirginliği....

Zirveye ulaştığı noktadan yüzde 70'ten fazla gerileyerek 17 bin 50 dolar seviyesine düşen Bitcoin, hafif bir toparlanma yaşayıp 22 bin dolar seviyelerine yükselse de yeni bir geri çekilmeyle yatırımcıları tekrar tedirgin etti. 

Amerika'dan sonra kripto para düzenlemesi Türkiye'ye mi geliyor?

Bitcoin, 18 ayın en düşük seviyelerini düştü. Yatırımcıların zarar gördüğü bu durum, dünya çapında düzenleme çağrılarına neden olurken Türkiye’de düzenleme yapılıp yapılmayacağı heyecanla bekleniyor.Peki, bu düzenlemeye yönelik son gelişmeler neler oldu?

Bitcoin 10 bin dolara mı düşecek? Şok tahmin geldi!

Doubleline Capital CEO'su Jeffrey Gundlach, kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin fiyatının 10 bin dolara düşmesinin kendisini şaşırtmayacağını dile getirdi.

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak?

Sabaha karşı saat 03:00'te 31 bin doların üzerinde olan Bitcoin, 1.5 saatte 30 bin doların altına düştü. Peki Bitcoin'de neler oluyor? Bitcoin ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ünlü yatırım bankacısı, Ethereum'un Bitcoin'i geçeceğini duyurdu! Piyasanın hakimi olacak!

George Soros’un 28 milyar dolarlık fonunu yöneten Dawn Fitzpatrick, artan iklim korkularının gerekçe göstererek Ethereum’un Bitcoin’den daha çok talep görme olasılığının arttığını belirtti.

Ünlü Bitcoin Analisti uyardı! Bu kez dibi görecek!

Twitter'da ünlü kripto para birimi analisti olan Crypto Capo, Bitcoin (BTC) fiyatının 30.000 doların altına düşeceğini öngördüğünü belirtti. Ayrıca yatırımcıları uyararak mevcut durumda boğa tuzağı yaşadığımıza dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Ünlü analist uyardı: Boğa tuzaklarına karşı dikkat!

Terra ekosisteminin çöküşü ile beraber Bitcoin’de (BTC) yeni bir çakılmanın gelebileceği piyasada konuşulmaya başlanmıştı. Peki, Bitcoin'inde yeni bir çöküş mü geliyor? İşte bütün detaylar...

Bitcoin'de 11 yıl sonra bir ilk Kriz derinleşiyor

Dünyada kripto para piyasasında büyük bir düşüş yaşanırken en büyük hacme sahip kripto para birimi olan bitcoin 8 hafta üst üste değer kaybederek 11 yıl sonra bil ilk yaşadı. Haftayı yüzde 2,4'lük değer kaybıyla kapatan ve 28 bin 700 dolara gerileyen bitcoinde düşü tüm hızıyla devam ediyor.

Evini arabasını satıp Bitcoin alan yatırımcılara son dakika! Terra depremi Bitcoin'in sonunu mu getirdi?

Kripto para ve Bitcoin fiyatları Terra krizi ile berber birden çöküşe geçti! Çöküşe geçen kripto paralar, toparlanmak için uğraşıyor. Peki, Bitcoin düşmeye devam edecek mi yoksa yükselişe mi geçecek? İşte bütün ayrıntılar...

Benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? 2024'e Brent petrol damgası! 

Benzin ve mazot fiyatlarını doğrudan etkileyen Brent petrol, uzun süredir 80 dolar bandının üzerinde seyrediyor. Peki benzin, mazot ve LPG'nin litre fiyatları düşecek mi? Uzman isim tek tek açıkladı...

Gayrimenkul fiyatları düşecek mi? Vatandaşlar ne bekliyor? 

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar fiyatların gidişatının ne olacağını merak ediyor. Gazeteci Hakan Çınar, X sosyal medya hesabından 'Sizce gayrimenkul fiyatları düşer mi?' sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru

2 Şubat 2024 dolar kuru bugün güne yükselişle başladı. Güne yüzde 0,49 yükselişle başlayan dolar kuru dün 30,33 liradan işlem gördü. Dolar bugün ne kadar? Dolar ne kadar olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? 2 Şubat 2024 dolar kuru.

Ev sahibi olmak isteyenler dikkat: Konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi?

Konut fiyatlarında yaşanan fahiş artışlar sık sık gündem oluyor. Ekonomist ve Gazeteci Esfender Korkmaz konut piyasası ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Peki konutta balon sönüyor mu? Fiyatlar düşecek mi? 

Satılık konut ilanı en çok bu ilde arttı! Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

2024 yılına girilmesiyle birlikte vatandaşlar özellikle konut fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Ev sahibi olmak isteyenler ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki konut fiyatları ne olacak?

2024'te konut fiyatları düşecek mi? 

Son iki senede yüksek enflasyona paralel olarak konut fiyatlarında devasa artışlar yaşandı. Peki 2024'te konut fiyatları düşecek mi? 

Dolar 29 TL sınırında! Dolar kuru yükselecek mi, düşecek mi?

Dün 28,86 TL ile güne başlayan dolar/TL kuru bugün de milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki 1 dolar bugün kaç lira? Dolar kaç TL? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Emekli maaşları düşecek mi, yükselecek mi? Cumhurbaşkanlığı 2024 Programı'nda açıklandı! Emekliler dikkat! 

Cumhurbaşkanlığı 2024 Programı'nda emekli maaşları ile ilgilİ önemli bir düzenlemeye de yer verildi. Peki emekli maaşları düşecek mi yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

Araç sahipleri için kırmızı alarm! Kasko ve trafik sigortası fiyatları düşecek mi, artacak mı?

Otomobil piyasasında fiyatların düşmesiyle beraber, kasko fiyatlarında da düşüşler görüldü. Bu gelişmelerin ardından gözler trafik sigortası fiyatlarına çevrildi. Peki trafik ve kasko fiyatları düşecek mi, artacak mı?

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yarınki faiz kararı toplantısında makroekonomik projeksiyonların belirleyici olması bekleniyor. ECB faiz kararına bir gün kala euro kuru yakından takip ediliyor. Peki ECB faiz kararı öncesi euro ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Yeni konut kredisi kampanyası ile konut fiyatları düşer mi? 2023 konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Konut kredisi güncel faiz oranları araştırılırken, yeni konut kredisi kampanyası da gündem de yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde dar geçimli aileler için yeni konut kampanyası duyurmuştu. Peki bu kampanya ne zaman belli olacak, konut fiyatları düşecek mi?

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

bitcoin düşecek mi Haberi

bitcoin düşecek mi

Birçok ülke sanal para birimlerini vergilendirme konusunu uyguluyor. Bu arada Avrupa Birliği ülkeleri de bu konuda çok yavaş olmakla eleştiriliyor. Ama bir geliştirme baskısı vardı. İlk adım, Avrupa Parlamentosu'ndan (AP) kripto para birimlerini vergilendirmekti. AP üyeleri, düşük hacimli kripto para birimi tüccarları için vergi kurallarını basitleştirmek için oy kullandı. 705 üyeden 566'sı tarafından desteklenen karar bağlayıcı değildir, ancak vergi tahsilatını otomatikleştirmek için blok zincir teknolojisinin kullanılmasını içerir. Vergi kaçakçılığıyla mücadele için blockchain teknolojisinin kullanımı da tartışıldı.

KRİPTO PARALAR KESİN TANIMA KAVUŞACAK

Finansmynet'te yer alan habere göre; ayrıca, oylama kararının ayrıntılarının kripto varlıklarını açıkça tanımlaması gerektiğini vurguladı. Vergiye tabi varlığın belirlenmesinde tanımlar da önemli kabul edilir. Avrupa Parlamentosu ayrıca Avrupa Komisyonu'ndan bu...