29 / 03 / 2024

Bitcoin en çok hangi ülkede

Bitcoin en çok hangi ülkede

Dünya Ekonomik Forumu tarafından yapılan araştırmaya göre dünyanın en büyük 74 ekonomisi içerisinde nüfusa oranla en çok kripto para kullanan ülke vatandaşları açıklandı. Türkiye, yüzde 16 ile dünyada 4’ncü, Avrupa’da ise ilk sırada yer aldı.

Altın, dolar, borsa, bitcoin... 2023'te en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

2023 yılında milyonlarca yatırımcı, altın, dolar, borsa ve bitcoin gibi yatırım araçlarını tercih etti. Peki 2023'te  en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Altın, dolar, borsa, bitcoin... Mert Başaran 2023'te en çok kazandıranları açıkladı!

Ekonomist Mert Başaran sosyal medya hesabı X'ten 2023 yılında en çok kazandıranları açıkladı. Peki 2023'te en çok altın mı, dolar mı, borsa mı, bitcoin mi kazandırdı? 

Kripto Kraliçe Ruja Ignatova FBI'ın en çok arananlar listesinde! Bulana 100 bin dolar ödül!

'Kripto Kraliçe' olarak bilinen Ruja Ignatova isimli dolandırıcı, FBI'ın en çok aranan 10 kişilik listesine girdi.  Ignatova, Bitcoin'e rakip olacak bir kripto para birimi geliştirdiğini söyleyerek, binlerce kişiyi milyarlarca euro dolandırdı ve daha sonra da sırra kadem bastı.

Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu?

Google Trends, kelimelerin toplam aramalar içindeki oranına göre il il arama yoğunluğu verilerini açıklıyor. Peki Türkiye'de en çok Bitcoin aranan şehirler hangileri oldu? İşte Türkiye'nin en yoğun şekilde Bitcoin arayan 20 kenti...

Antalya, Eylül 2014’te konut fiyatlarının en çok yükseldiği il oldu!

Garanti’nin desteğiyle REIDIN.com ve GYODER işbirliğiyle hazırlanan Eylül 2014 emlak endeksleri raporu açıklandı. Buna göre Antalya, Eylül 2014’te konut fiyatlarının en çok yükseldiği il oldu...

Türkiye akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke!

MasterCard ' ın, tüketicilerin e - ticarette kullandığı mobil uygulamalara yönelik düzenlediği ankette Türkiye' nin, akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke olduğu ortaya çıktı...

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke!

Türkiye en çok alışveriş yapılan ülke oldu. MasterCard'ın, tüketicilerin e-ticarette kullandığı mobil uygulamalara yönelik düzenlediği ankette Türkiye'nin, akıllı telefonla en çok alışveriş yapılan ülke olduğu ortaya çıktı.

İşte en çok doğalgaz tüketen ülkeler!

BP Dünya Enerji İstatistikleri Raporu'na göre, Türkiye dünyada en çok doğalgaz tüketen 20 ülke arasında yer alıyor. BP Dünya Enerji İstatistikleri'ne göre ilk sırada ABD, Rusya ve İran yer alıyor.

Konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türkiye’de 2014 Temmuz ayında 85 101 konut satılmıştı. Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Ağustos ayında ise toplam 105 624 konut satıldı. Peki, konut satışları en çok hangi ilde yapıldı?

Türk turistler en çok İtalya'ya gitti!

Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.Yurt dışına çıkan vatandaşlar, Pisa Kulesi'ni görme imkanı buldu.

Turistler en çok İtalya'ya gitti!

Turistler en çok İtalya'ya gitti. Erken rezervasyon imkanlarının artmasıyla yurt dışında daha fazla tatil imkanı bulabilen Türk tatilciler, ocak ayından bu yana en çok İtalya turlarını tercih etti.

Konut fiyatları en çok hangi ülkelerde arttı?

Ev fiyatlarının sadece Türkiye'de çok yükseldiğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Dünya çapında bir yükseliş eğiliminden söz edebiliriz. Global Property Guide, dünyada konut fiyat artışının en çok yaşandığı ülkeleri sıraladı. İşte o ülkeler...

İzmir'e en çok yabancı turist Almanya'dan geliyor!

İZMİR Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün bu yılın ilk 8 ayı verilerine göre, sınır kapılarından giriş yaparak kente en çok yabancı turist 228 bin 938 kişiyle Almanya'dan geldi, ikinci sırada Fransa yer aldı...

Bitcoin en çok hangi ülkede Haberi

Bitcoin en çok hangi ülkede

Dünya Ekonomik Forumu (World Economic Forum) tarafından yapılan araştırmaya göre, dünyada en çok kripto para kullanan ülke vatandaşları açıklandı.

NTV'de yer alan habere göre;  kripto paraların Y kuşağının yatırımcı olarak piyasaya girişi ile birlikte her geçen gün popülaritesini artırmasıyla özellikle Afrika ve Asya’da yoğun olarak kullanılmaya başladı. Dünyanın en büyük 74 ekonomisi olan Avrupa, Amerika, Asya ve Afrika ülkeleri üzerinden yapılan araştırmada, Nijerya yüzde 33 kripto para kullanımıyla ilk sırada yer aldı.

Türkiye 74 ülkede dördüncü

Vietnam yüzde 21 ile 2’nci, Filipinler yüzde 20 ile 3’ncü sırada yer alırken Türkiye yüzde 16 ile dünyada 4’ncü, Avrupa’da ise ilk sırada yerini aldı.

Bitcoin tarafı ise yaptığı açıklamada, Filipinler Merkez Bankası’nın ülkede "havale ve transfer şirketleri" olarak çalışmak için birkaç kripto borsasını onayladığını açıkladı....