26 / 04 / 2024

bitcoin ne kadar

bitcoin ne kadar

Emtia uzmanı, Bitcoin'in 100 haftalık hareketli ortalamada 'en indirimli' zamanı olduğunu öne sürdü.

Kripto'da büyük vurgun! 

Kripto para dolandırıcılığı sadece 2022'de 3 milyar doları gördü. Hackerlar Ekimde 712 milyon dolar çaldı.

10 Milyon Dolarlık Bitcoin Cüzdanı 7 Yıl Sonra Aktif!

Yaklaşık 500 Bitcoin’in 5 ila 7 yıllık bir uykunun ardından bugün saat 16:00'da yaklaşık 500 Bitcoin'in aktif hale geldiği bildirildi.

Hisse senetleri düşerken kripto paralar yatayda seyrediyor!

Bybit tarafından haftanın ilk gününde Hisse senetleri ve kripto para piyasasını değerlendirdi. Peki dijital paralar bugün ne kadar? Bitcoin düştü mü, yükseldi mi? İşte detaylar...

Bitcoin yatırımcıları dikkat! FED yeniden oyuna dahil oluyor!

Bitcoin yatırımcıları önleminizi şimdiden alın! FED üyeleri yeniden oyuna dahil oluyor! Peki, kriptolarda son durum ne? İşte 3 Ekim 2022 kripto paralarda son durum...

Bitcoin derin sularda her an bir timsah kapabilir!

Bir kripto analisti, Federal Rezerv politikalarına devam ettiği sürece Bitcoin (BTC) ile olası senaryoları ele alarak yatırımcıları uyardı!

Bitcoin için kritik tahmin!

Piyasa belirsizliği, yatırımcıların her veri parçasını yeni bir fırsat olarak görmelerini sağlar. Milyarder yatırımcı Novogratz kripto kullanıcılarına “Fed'i izleyin” dedi.

Bitcoin ne kadar? Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Son zamanların en dikkat çeken yatırım araçları arasında bulunan kripto paraların ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. Peki 1 Ekim 2022 Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Bitcoin bugün ne kadar? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Degecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmeler Ethereum, Dogecoin, Ripple gibi kripto para alım satımı yapan milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Bitcoin bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Bitcoin son 1 haftanın en yüksek seviyesinde!

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin son 1 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin ne kadar oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bitcoin'e olan sosyal ilgi yerin dibinde!

Bitcoin'e olan kamu ilgisi, BTC 19.000 doların üzerine çıkarken iki ayın en yüksek seviyesine ulaştı. 

Bitcoin satmaya olan ilgi, bu senenin dibinde!

Ethereum ve XRP tırmanırken, yatırımcının Bitcoin satmaya olan ilgisi senelik en düşük seviyeye geldi.

Bitcoin son 3 ayın dibinde!

Yatırımcılar, Bitcoin fiyatını 3 ayın en düşük seviyesine iten bu haftaki büyük merkez bankası toplantıları öncesinde riskli varlıklardan kaçınıyor.

Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple bugün ne kadar oldu? İşte fiyat listesi 16 Ağustos 2022

Kripto para piyasalarındaki son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Perki bugün Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple kaç dolar oldu? İşte 16 Ağustos 2022  Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple fiyatları...

Peter Schiff, herkesi ürküttü! Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa milyonerler batar!

Bitcoin (BTC) karşıtlığıyla tanınan ünlü altın yatırımcısı Peter Schiff, Bitcoin'in dibi göreceğini duyurdu. Öyle bir rakam verdi ki... Bu senaryo gerçek olursa herkes batar!

Seçim sonrası bitcoin'de durum ne? 15 Mayıs 2023 bitcoin ne kadar oldu?

15 Mayıs 2023 tarihinde Bitcoin’deki düşüş sona erdi mi? Ayrıca seçim sonrasında Bitcoin’in fiyatı ne durumda oldu?

Bitcoin ne kadar? Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Son zamanların en dikkat çeken yatırım araçları arasında bulunan kripto paraların ne kadar olduğu merakla araştırılıyor. Peki 1 Ekim 2022 Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Dogecoin kaç dolar/TL oldu?

Bitcoin bugün ne kadar? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Degecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Bitcoin ile ilgili son dakika gelişmeler Ethereum, Dogecoin, Ripple gibi kripto para alım satımı yapan milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki, Bitcoin bugün ne kadar oldu? 30 Eylül Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve Ripple kaç dolar/TL?

Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi?

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'deki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Yatırımcıların gözde kripto paraları arasında yer alan Bitcoin ne kadar, Bitcoin kaç TL?  FED kararı sonrası Bitcoin yükseldi mi? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Güncel Bitcoin fiyatı!

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Dogecoin ne kadar oldu? Kripto para sektörünü yakından tanıyanlar bu soruyu soruyor. İşte detaylar!

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Gösterdiği düşüşle yatırımcılarını üzen kripto paralarda her gün başka bir gelişme yaşanıyor. Peki Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, Ripple  ne kadar oldu? İşte son dakika bilgileri...

Kripto paralarda son durumu ne? Bitcoin yükseldi mi?

Bitcoin ne kadar oldu? Bitcoin yükseldi mi, yükselecek mi? İşte kripto paralara dair merak edilen son durum!

Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ne kadar oldu?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin ve kripto para piyasaları ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Ripple ne kadar oldu? 

Bitcoin ne kadar? 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Bitcoin fiyatı açıklanan FED faiz kararı sonrası araştırılmaya başlandı. Kripto paraların fiyatlarında yaşanan değişiklikler vatandaşlar tarafından takip ediliyor. İşte 15 Haziran Bitcoin, Ethereum, Ripple ne kadar oldu?

Kripto paralarda son durum! Bitcoin, Ethereum ve Altcoinler ne kadar oldu?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kripto paralar düşüşten sonra toparlandı. Kripto paralarda son durum ne? Bitcoin, Ethereum ve Altcoinler ne kadar oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! Resmen çakıldı! Şimdi ne olacak?

Sabaha karşı saat 03:00'te 31 bin doların üzerinde olan Bitcoin, 1.5 saatte 30 bin doların altına düştü. Peki Bitcoin'de neler oluyor? Bitcoin ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kripto para piyasası kan kaybetmeye devam ediyor! Bitcoin ne kadar oldu? İşte kripto paralarda son durum!

Kripto para piyasalarında düşüş devam ediyor. Peki Bitcoin ve Ethereum'da son durum ne? Bitcoin ne kadar oldu? İşte detaylar...

Bitcoin 2021'de yatırımcısına ne kadar kazandırdı?

Aralık ayını dengesiz bir şekilde kapatan kripto paralar 2021'de yatırımcısına ne kadar kazandırdı? İşte detaylar...

bitcoin ne kadar Haberi

bitcoin ne kadar

Bitcoin (BTC) 20.000 dolar civarında tutmaya devam ediyor.

Bloomberg Intelligence'da emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin'in değerinin mevcut fiyatından oldukça düşük olduğunu, ancak Stansbury Research ile 17 Ekim'de yaptığı röportajda, yüzde 10 değerindeki varlığın 100.000 dolara ulaşacağını tahmin ettiğini söyledi.

McGlone'a göre, Bitcoin'in yükselişi arzdaki düşüş ve yatırımcılardan gelen talepteki artıştan kaynaklanacak.

McGlone daha sonra şunları söyledi:

“Bitcoin, bence bu 100.000 dolar seviyesine doğru değer kazanması an meselesi ve bir noktada, öylece girip o boğa piyasasına girecek , belki aynı zamanda altın ve hazine bonoları fiyat açısından aynı zamanda. Şu anda en önemli şey dövülüyor, ancak 100 haftalık ve 200 haftalık hareketli ortalamalarda şimdiye kadarki en indirimli olanlardan biri ve arz talebi ve benimsemenin basit gerçekleri”

Teknoloji Oku'dan...