26 / 04 / 2024

bitcoin yatırımları son durum

bitcoin yatırımları son durum

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkan Yardımcısı Luis de Guindos,  kripto para piyasasındaki yüksek büyüme oranına dikkat edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Kripto yatırımcısının hedefi uzun vade yatırım!

Yapılan araştırmaya göre; kripto para yatırımcılarının 3'te 2'si uzun vade yatırım gerçekleştirmek için borsada işlem yapıyor. 

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Yatırımlar meyvesini vermeye başladı! Doğalgaz ücretlerinde büyük indirim

Türkiye'nin son dönemler yaptığı yatırımların geri dönüşü olarak son1 senede elektrik ve doğalgaz ücretlerin da yüzde 52,4 seviyesinde indirim sağlandı. İndirimlerin durmayacağı ve Nisan ayından itibaren elektrik fiyatlarında da indirim olması bekleniyor.

Bitcoin yatırımcıları dikkat! FED yeniden oyuna dahil oluyor!

Bitcoin yatırımcıları önleminizi şimdiden alın! FED üyeleri yeniden oyuna dahil oluyor! Peki, kriptolarda son durum ne? İşte 3 Ekim 2022 kripto paralarda son durum...

Bitcoin yatırımcıları dikkat! Uzmanlar karamsar! Krito paralar eriyor mu?

Bitcoin yatırıcımları kar beklentisiyle borçlanarak, kripto paralara yatırım yapmaya devam ediyor ancak uzmanlardan yatırımcıları endişelendiren tahminler geldi.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Bitcoin yatırımcılarına büyük şok! Lider kripto düşüşte! Bitcoin kaç dolar oldu? 

Bitcoin yatırımcıları, dev kripto parada  yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ediyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin'de ayı sezonu bitti mi? İşte Bitcoin ve kriptolardaki son durum...

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Hatay'da hastane yatırımları hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'daki sağlık tesisi ve hastane yatırımlarının son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Tesla Bitcoin yatırımlarına devam edecek!

Dünyanın en büyük elektrikli araç üreticilerinden biri olan Tesla, Bitcoin yatırımlarına devam edeceğini açıkladı. 

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

bitcoin yatırımları son durum Haberi

bitcoin yatırımları son durum

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkan Yardımcısı Luis de Guindos, kripto para piyasasındaki dalgalanmanın şu ana kadar finansal istikrarı etkilemediğini fakat kripto para piyasasındaki yüksek büyümeye dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Guindos, "Kripto varlık dünyasında daha sert şekilde düzenleme zamanı geldi mi?" şeklindeki soruya "Kişisel görüşüm bu piyasanın hızlı şekilde büyümeye devam edeceği yönünde. Şu ana kadar bu piyasadaki oynaklığın finansal istikrara bir etkisi görülmedi. Ancak bu büyüme oranı dikkat göstermemiz gereken bir konu. Özellikle terörizmin finansmanı ve vergi kaçakçılığı açısından" cevabını verdi.

Guindos bununla beraber kripto para piyasası ile ilişkili 2 riske yeterli dikkatin gösterilmediğini de dile getirdi. Bu risklerden ilkinin kaldıraç kullanarak, borçlanılarak kripto varlık satın alınması olduğunu belirten Guindos, "Bu kadar hızlı büyüyen...