19 / 04 / 2024

Bitlis Belediyesi yol yenileme

Bitlis Belediyesi yol yenileme

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Hersan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış fiyatı 26 milyon 721 bin 560 TL olarak belirlendi.

Bitlis'te riskli 177 yapının yıkımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan ve Bitlis Valiliği ile Bitlis Belediyesi ortaklığı ile hayata geçen kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilçe genelinde riskli olduğu belirlenen 177 yapının yıkım işlemleri başladı. 

Bitlis Adilcevaz Belediyesi'nden emlak vergisi açıklaması!

Bitlis'in Adilcevaz Belediyesi'nde işçiler maaş şoku yaşadı. KHK ile kadroya geçen 85 işçi, aylardır maaş alamıyor. Başkan Necati Gürsoy ise, "Pandemi nedeniyle su faturası olsun emlak vergisi olsun, toplayamadık." dedi.

Bitlis'teki metruk binalar yıkılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bitlis Belediyesi, vatandaşların talep ve şikayetleri doğrultusunda şehirde tehlike arz eden metruk yapıları yıkmaya devam ediyor.

Manisa Öğretmenevi Kavşağı kamulaştırma bekliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, yapımında son aşamaya geçilen Öğretmenevi Kavşağı’nı inceledi.

Bitlis'te sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Bitlis Belediyesi yaptığı yeni yatırımlarla cadde ve sokakları kültürel dokuya uygun hale getirerek kentin tarihini yeniden ön plana çıkaracak.

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Bitlis'teki tarihi evler yenilenecek!

Bitlis Belediyesi, kentin tarihini yeniden ön plana çıkarmak için harekete geçti. Bitlis'in tarihi evleri sokak ve caddeleri yenilenecek.

Kahramanmaraş'a yeni bulvar!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda yeni açtığı bulvarda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Adana Belediyesi'nden sitelere yol yatırımı!

Adana Büyükşehir Belediyesi,Mobilyacılar Sitesi, Metal Sanayi Sitesi ve Nakliyeciler Sitesi ile halk komplekslerine yol yatırımı gerçekleştirdi.

Karapürçek Tırcılar Kooperatifi’ne 2 bin ton asfalt!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı şehrin muhtelif bölgelerinde asfalt serim işlemlerine hız kesmeden devam ediyor.

Malatya'da 150 kilometre yeni yol açıldı!

473 kilometre yol genişletme, 150 kilometre de yeni yol açma çalışması yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi, yol yatırımlarına rekor kırdı

Bitlis Belediyesi yol yenileme Haberi

Bitlis Belediyesi yol yenileme

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.


Belediye Encümenleri Besim Alp ve Mahmut Özügüzel ile birlikte incelemelerde bulunan Hüseyin Olan, çalışmalar bittiğinde çok kaliteli bir yolun ortaya çıkacağını belirtti. Olan, “Bir süredir belediyemiz yol çalışmaları ile ilgili Bitlis’te sahada. Bunun ilk aşaması Yükseliş ve Hersan mahallelerinde yaptığımız bir yol çalışmasıydı. Çok ciddi eksiklik olarak gördüğümüz bir noktaydı. Yolun ciddi sorunları vardı. Yol konusunda da bir rahatlama sağlayacağını düşünüyorum” diye konuştu.


Saidi Kurdi Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, yıllarca yapılmayan yolları Bitlis Belediyesi olarak kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, zaman içerisinde geçmişte yıllarca yapılmayan yolları, kısa sürede tamamlama gayreti içerisinde olduklarını sözlerine...