26 / 04 / 2024

Bitlis cadde yenileme

Bitlis cadde yenileme

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis'te sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Bitlis Belediyesi yaptığı yeni yatırımlarla cadde ve sokakları kültürel dokuya uygun hale getirerek kentin tarihini yeniden ön plana çıkaracak.

Sakarya'da kent yenileme çalışmaları başladı!

Serdivan’ın yeni merkezi 54. Cadde Projesinde kazı çalışmaları başladı. Sakarya'da kent yenileme çalışmaları sürüyor.

TOKİ Bitlis Merkez sözleşme dönemi!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 1 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart – 31 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Antalya Demre’nin çehresi değişecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre merkezinin çehresini değiştirecek meydan ve cadde yenileme projesini yaza kadar tamamlayacak. Turistler, yazın bambaşka bir Demre ile karşılaşacak.

Bitlis'de cadde sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kardeş şehri olan Bitlis’te cadde sağlıklaştırması çalışmalarına başladı.

TOKİ Bitlis Merkez projesinde son sözleşme tarihi bugün!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 139 adet hak sahibine ait konutun sözleşme imzalama işlemleri 24 Kasım 2016 – 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Bitlis Merkez Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 139 adet hak sahibine ait konutun sözleşme imzalama işlemleri 24 Kasım 2016 – 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sakarya'nın beş caddesinde dönüşüm başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezindeki caddelerde başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi'nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Bitlis cadde yenileme Haberi

Bitlis cadde yenileme

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.


Belediye Encümenleri Besim Alp ve Mahmut Özügüzel ile birlikte incelemelerde bulunan Hüseyin Olan, çalışmalar bittiğinde çok kaliteli bir yolun ortaya çıkacağını belirtti. Olan, “Bir süredir belediyemiz yol çalışmaları ile ilgili Bitlis’te sahada. Bunun ilk aşaması Yükseliş ve Hersan mahallelerinde yaptığımız bir yol çalışmasıydı. Çok ciddi eksiklik olarak gördüğümüz bir noktaydı. Yolun ciddi sorunları vardı. Yol konusunda da bir rahatlama sağlayacağını düşünüyorum” diye konuştu.


Saidi Kurdi Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, yıllarca yapılmayan yolları Bitlis Belediyesi olarak kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, zaman içerisinde geçmişte yıllarca yapılmayan yolları, kısa sürede tamamlama gayreti içerisinde olduklarını sözlerine...