27 / 04 / 2024

Bitlis okul kompleksi

Bitlis okul kompleksi

Bitlis’in Mutki İlçesi'nde yapımı tamamlanan 16 derslikli İmam Hatip Lisesi ve kompleksi hizmete açıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, törene katıldı.

Bitlis'te okullarda güçlendirme çalışmaları başladı!

Bitlis'te, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında eğitime verilen arada 9 okul depreme karşı güçlendirildi. 

Türk Kızılaydan Cerablus’a yetim kompleksi!

Çalışmalarına devam eden Türk Kızılay, Fırat Kalkanı Harekatı’yla terörden arındırılan Cerablus ilçesinde cami, okul, sosyal tesis ve konutlardan oluşan yetim kompleksi inşa etti.

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.

Bitlis'te 6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Bitlis Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek...

Bitlis'te imam hatip lisesi ve kompleksi hizmete açıldı!

Bitlis’in Mutki İlçesi'nde yapımı tamamlanan 16 derslikli İmam Hatip Lisesi ve kompleksi hizmete açıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, törene katıldı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul ve spor kompleksi müjdesi!

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Beylikdüzü'nde iki yeni okul inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi

Emin Korkmaz: Okul inşaatlarına 80 milyon TL ayırdık!

Bitlis Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz, yapımı devam eden ve onarımda olan okul inşaatlarını inceledi.Okul inşaatlarına ve onarımlarına yaklaşık 80 milyon TL ayırdıklarını ifade eden Korkmaz, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır" dedi.

Bitlis'te eğitime 78 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Korkmaz, yatırım programı kapsamında 78 milyon lira harcandığını söyledi.

Bitlis'te okul inşaatlarına 78 milyon lira yatırım yapıldı!

Bitlis Milli Eğitim Müdürlüğü, 2015-2016 yılı yatırım programı kapsamında il ve ilçelerdeki okul inşaatların devam ettiğini bildirdi.

Bitlis Hizan'daki 18 okul binası yenilendi!

Bitlis Hizan ilçe merkezi ve köylerindeki okullar tadilattan geçirildi. Hizan Milli Eğitim Müdürü Necdet İnan, yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ve köylerindeki 18 okulu tadilattan geçirdiklerini söyledi.

Antalya eğitim kompleksi yapılacak 6 il içerisinde!

AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya'nın eğitim kompleksi yapılacak 6 il arasında olduğunu ve Varsak'a 17 okul yapılacağını söyledi..

Avcılar'da olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi yapılacak!

Eğitim, okul, spor ve sanat konularında Avcılar’da yapılacak tüm projelere her zaman destek vereceklerini ifade eden Başkan Dr. Toprak Benli, Avcılar'da olimpik spor kompleksi ve Spor Lisesi yapılacağını belirtti.

Bitlis okul kompleksi Haberi

Bitlis okul kompleksi

Bitlis’in Mutki İlçesi'nde inşa edilen 16 derslikli İmam Hatip Lisesi ve kompleksi törenle hizmete açıldı.

Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde düzenlenen törene Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bitlis Valisi Ahmet Çınar, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necip Erdal Yardım, Mutki Kaymakamı Mehmet Kılıç, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ankara'nın birinci hedefinin eğitim olduğunu belirterek, Türkiye'de 10 yıldır eğitim bütçesinin birinci sırada yer aldığını söyledi. Yüzde 52 nüfusunun genç olduğu Türkiye'de en fazla kaynağın eğitime ayrıldığını ifade eden Demiröz, “Bu ülkenin gençlerine ne gerekiyorsa hepsini yapmak zorundayız. Okulsa okul, spor alanıysa spor alanı. İhtiyaçları neyse yapmak zorundayız. Üniversiteler de yapıyoruz. Bugün üniversitesi olmayan hiçbir ilimiz yok....