25 / 04 / 2024

bitlis polis lojmanının çatısında yangın

bitlis polis lojmanının çatısında yangın

Binanın bacası, kar yağışı ve tipiden dolayı tıkanınca kalorifer kazanıyla baca arasında yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangın söndürüldü....

Polisli çetenin 211 daireli site vurgunu: Evler usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye satıldı! 

İstanbul Esenyurt'ta inanılmaz bir olay yaşandı. Aralarında da polis memurlarının da bulunduğu kişiler, 211 konuttan oluşan bir sitedeki daireleri usulsüz işlemlerle yaklaşık 600 kişiye sattı.

Polis promosyonu ne zaman yatar? Polis promosyonu neden yatmadı?

Polis promosyonlarının ne zaman hesaplara geçeceği büyük bir merakla araştırılmaktadır. Bu konuda pek çok soru yanıtlanmayı bekliyor. İşte Polis promosyon ne zaman yatar? sorusunun detayları!

Şehir şehir mevduat hesapları açıklandı! İşte, o liste…

Türkiye'de her üç şehirden birinde Döviz Tevdiat Hesabı’ndan (DTH) fazla TL mevduatı bulunuyor. TL mevduat hesaplarına ilgi Kur Korumalı Mevduat’la (KKM) beraber artarken, TL mevduat oranının en yüksek olduğu il Bitlis, DTH oranının en yüksek olduğu il ise Aksaray oldu.

Özgür Demirtaş'tan polis promosyonlarına destek:'300 liraya anca 3 karpuz alırsınız' Polis maaş promosyonu ne kadar?

Polis memurlarının maaş promosyonunda sular durulmuyor. EMNİYET SEN öncülüğünde başlatılan 330 bin polise adil maaş promosyonu kampanyasına Prof. Dr. Özgür Demirtaş’tan destek mesajı geldi. Peki polis maaş promosyonu ne kadar? İşte 2022 polis maaş promosyon rakamları...

Polis ve bekçi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! En az 13 bin 747 lira maaşla hemen alım yapılacak! Sakın kaçırmayın

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına 2 bin 500 öğrenci alımı yapılacağı açıklandı. Aktarılan detaylara göre, söz konusu alımların 2 bini erkeklerden, 500'ü de kadınlardan oluşacak. İşte detaylar...

Polis Akademisi 3250 bekçi alınacağını açıkladı! İşte başvuru tarihi ve şartları

Polis Akademisi 3250 bekçi alacağını duyurmuştu. Bekçi olmaya hayalini kuran binlerce kişi merakla başvuru tarihi ve başvuru şartlarını bekliyordu. Polis Akademisi’nden 3250 bekçi alımıyla ilgili açıklama geldi.

TOKİ Bitlis Beşminare başvuruları bugün sona eriyor! Yüzde 20 peşinatla konut için son fırsat!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Beşminare TOKİ projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. İşte Bitlis TOKİ fiyatları ve proje detayları...

Emeklilik ve tazminat hakkı için yaş şartı yok!

Yüz binlerce polis memurunun merak ettiği konuyu köşesine taşıyan Posta Gazetesi yazarı Ekrem Sarısu kadrosuzluk nedeniyle emekliliğe ayrılan polis memurlarının emeklilik ve tazminat konularına dair önemli bilgiler verdi.

Bitlis Merkez Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis Merkez Millet Bahçesi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Eskişehir Sivrihisar'daki lojmanlar öğrencilere ve ailelere kiralansın önerisi!

İYİ Parti Eskişehir Sivrihisar ilçe Başkanı Recep Toptaş, Sivrihisar'daki kamu kuruluşlarına ait 78 adet lojmanın büyük kısmının boş ve atıl durumda olmasına tepki gösterdi ve binaların öğrencilerin ya da maddi durumu iyi olmayan kişilerin kullanımına verilmesini önerdi. 

Gonca Lojman İnşaat Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Gonca Lojman İnşaat Elektrik Limited Şirketi  Şişli’de   100 bin TL sermaye bedeli Chrıstıan Yakan tarafından kuruldu.

TOKİ Bitlis Karaman Sudurağı 221 konut başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Karaman Sudurağı projesinde yer alan evler için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Bitlis Karaman Sudurağı 221 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis Karaman Sudurağı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

bitlis polis lojmanının çatısında yangın Haberi

bitlis polis lojmanının çatısında yangın


Bitlis Emniyet Müdürlüğüne ait lojmanın çatısında yangın çıktı.


Yaklaşık 4 ay önce tadilata başlanan binanın bacası, kar yağışı ve tipiden dolayı tıkanınca kalorifer kazanıyla baca arasında yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangın söndürüldü.


Binanın çatısında hasar...