20 / 04 / 2024

Bitlis sokaklar yenileme çalışmaları

Bitlis sokaklar yenileme çalışmaları

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis'te sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Bitlis Belediyesi yaptığı yeni yatırımlarla cadde ve sokakları kültürel dokuya uygun hale getirerek kentin tarihini yeniden ön plana çıkaracak.

TOKİ Bitlis Merkez sözleşme dönemi!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 1 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri 20 Mart – 31 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Bitlis Merkez projesinde son sözleşme tarihi bugün!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 139 adet hak sahibine ait konutun sözleşme imzalama işlemleri 24 Kasım 2016 – 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Bitlis Merkez Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 139 adet hak sahibine ait konutun sözleşme imzalama işlemleri 24 Kasım 2016 – 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Derince'de yenileme çalışmaları tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Derince’nin cadde ve sokaklarında yenileme çalışması yaptı. Derince Belediyesi ekipleriyle birlikte ortak çalışma yürüttü.

Malatya Eşref Bitlis caddesi tamamlandı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın doğusunda bulunan Eşref Bitlis Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Yolda son olarak asfaltlama çalışması yapıldı...

Malatya'daki Eşref Bitlis Caddesi yenileniyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın doğusunda bulunan Eşref Bitlis Caddesinde değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. 1 kilometrelik bölümde devam eden çalışmaların önemli bölümü tamamlandı.

Bitlis Ahlat Şehir Stadyumu'nun çevresi yenileniyor!

Bitlis’in Ahlat Şehir Stadyumu’nun çevresinde ve iç kısımlarında başlayan yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kocasinan Belediyesi Aras, Göksu ve Tortum'u yeniledi!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışmalarına devam ettiklerini belirterek Nil, Dicle ve Zamantı'dan sonra Mimarsinan Mahallesi'nin önemli geçiş noktaları; Aras, Göksu ve Tortum Sokakları yenileme işini tamamladıklarını söyledi.

Osmangazi'de sokakları yenileme çalışmaları başladı!

Yatırım ve hizmetlerle ilçenin çehresini değiştiren Osmangazi Belediyesi, merkezden en uç noktaya kadar tüm mahallelerdeki eskiyen ve bozulan yolları asfaltlayarak yeniliyor.

Seferihisar Sığacık Kaleiçi’ndeki yenileme çalışmaları devam ediyor!

Sığacık Kaleiçi’ndeki İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi tarafından ortaklaşa yürütülen yenileme ve düzenleme çalışmaları hızla devam ederken, güzelleşen sokaklar ve evler bölgenin çehresini değiştirmeye başladı.

Sığacık Kaleiçi'ndeki yenileme çalışmaları bölgenin çehresini değiştiriyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Seferihisar Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü Sığacık Kaleiçi 'nde sürdürdüğü yenileme ve düzenleme çalışmaları, sokaklar ve de evler tarihi bölgenin çehresini değiştirmeye başladı.

Bitlis sokaklar yenileme çalışmaları Haberi

Bitlis sokaklar yenileme çalışmaları

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.


Belediye Encümenleri Besim Alp ve Mahmut Özügüzel ile birlikte incelemelerde bulunan Hüseyin Olan, çalışmalar bittiğinde çok kaliteli bir yolun ortaya çıkacağını belirtti. Olan, “Bir süredir belediyemiz yol çalışmaları ile ilgili Bitlis’te sahada. Bunun ilk aşaması Yükseliş ve Hersan mahallelerinde yaptığımız bir yol çalışmasıydı. Çok ciddi eksiklik olarak gördüğümüz bir noktaydı. Yolun ciddi sorunları vardı. Yol konusunda da bir rahatlama sağlayacağını düşünüyorum” diye konuştu.


Saidi Kurdi Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Bitlis Belediye Eşbaşkanı Hüseyin Olan, yıllarca yapılmayan yolları Bitlis Belediyesi olarak kısa sürede tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, zaman içerisinde geçmişte yıllarca yapılmayan yolları, kısa sürede tamamlama gayreti içerisinde olduklarını sözlerine...