25 / 04 / 2024

Bitlis tarihi tanıtımı

Bitlis tarihi tanıtımı

Anadolu tarihinin önemli merkezlerinden biri olan ve minareler .şehri olarak bilinen Bitlis'in tarihi ve kültürel değerlerinin tanıtımı için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından basın turu düzenlendi.

iPhone'dan bile pahalı Xiaomi telefon! Xiaomi 13 Ultra'nın tanıtım tarihi belli oldu!

Xiaomi, uygun fiyatlı telefonlarıyla tanınan bir marka olarak bilinmektedir. Şimdi ise, 13 Ultra modeli için tanıtım tarihini açıkladı. Aşağıda konuyla ilgili detaylar bulabilirsiniz.

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın

Samsung Galaxy S23`ün tanıtım tarihi ile ilgili flaş gelişme!

Son raporlara göre Galaxy S23 modelinin de selefine benzer bir tanıtım takvimi benimsemesi bekleniyor.

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı! 

Apple’ın yaz sonunda düzenlemeyi planladığı etkinliğine artık sayılı bir zaman kaldı. Covid 19 pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlama ve yasakların da kalkmasıyla birlikte etkinliğin Eylül ayında fiziksel ortamda düzenlenmesi bekleniyor. Peki iPhone 14'ün tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte iPhone 14

Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi toplantısı yapıldı!

DAP İdaresi’nin 2016 yılı “Tarihi Kent Bölgelerinin Canlandırılması ve Tanıtımı Projesi” tanıtım toplantıları Malatya ve Bitlis’te gerçekleşti. Proje için gerekli çalışmalar başlatıldı.

G20 Liderler Zirvesi Antalya için tanıtım fırsatı olacak!

Dünyanın en güçlü ülkelerinin liderleri bugün Antalya'da buluşuyor. G20 Zirvesi Antalya için tarihi bir tanıtım fırsatı anlamı da taşıyor.

Mersin Kızkalesi tanıtım çalışmalarıyla turist sayısını arttıracak!

Mersin'in önemli tarihi miraslarının başında gelen ve UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne de giren Kızkalesı'ne, tanıtım çalışmalarının da etkisiyle daha fazla turist gelmesi bekleniyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

Bitlis tarihi tanıtımı Haberi

Bitlis tarihi tanıtımı

Nemrut Krater Gölü'nün 2010 yılında Avrupa'nın seçkin destinasyonları arasına girmesiyle ilgili kentteki tarihi ve kültürel varlıkları tanıtmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığınca düzenlenen basın turunda, Ankara'dan kente gelen basın mensupları, il merkezi ve ilçelerde bulunan tarihi yapıları ve doğal güzellikleri görüntüledi. 



HAC GÜZERGAHI 

Kentin, Selçuklu estetiğinin tüm özelliklerini taşıyan Ihlasiye Medresesi, hac, kervan ve ipek yolu güzergahlarını buluşturan El-aman Hanı. tarihi Bitlis Kalesi, Şerefiye Külliyesi, Şerif Bey Tepesi. Ahlat Müzesi ile Selçuklu Mezarlığı, Kümbetler, Harabe Şehir, Abdurrahman Gazi Türbesi, Zal Paşa Cami. Ulu Cami, Kef Kalesi ve şehir yaşantısı proje kapsamında basın mensuplarına tanıtıldı. 



İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Metin Çoban, gazetecilere yaptığı açıklamada, Nemrut Krater Gölü'nün dünyanın ikinci büyük krater gölü olma özeliğini taşıdığını hatırlattı. 



ÖDÜLLÜ GÖL 

Gölün bu özeliğiyle Avrupalı Seçkin...