25 / 04 / 2024

bitliste tekzen mağaza açtı

bitliste tekzen mağaza açtı

Tekzen, Bitlis Tatvan'da mağaza açtı...

Tekzen yıl sonuna kadar 12 yeni mağaza açacak!

2017 sonuna kadar 12 yeni mağaza daha açmayı hedefleten Tekzen, İstanbul'daki 13'üncü mağazasını 212 İstanbul AVM'de açtı.

Tekzen 212 İstanbul AVM'de mağaza açtı!

Tekzen, İstanbul'daki 13. mağazasını açtı. 212 İstanbul AVM'de açılan yeni mağaza ile birlikte şube sayısı 118'e ulaştı.

Tekzen mağaza sayısını 117'ye çıkaracak!

Türkiye'nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, Alanya’daki mağazasını Güzeller İş Merkezi’ne taşıyarak bugün hizmete açtı. Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu, “Bu yıl yüzde 28 büyümeyi planlıyoruz. Yılsonuna kadar mağaza sayımızı da 113’den 117’ye çıkarmayı hedefliyoruz.''dedi.

Tekzen 109 mağaza sayısına ulaştı!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri Tekzen, ocak ayında Elazığ’da ve Ankara Armada AVM’de gerçekleştireceği açılışlarla mağaza sayısını 109’a çıkaracak.

Tekzen’den Ankara ve Van’da 2 yeni mağaza!

Tekzen, yeni yatırımlarıyla hız kesmeden büyümesini sürdürüyor. Bu yıl 20’inci yılını kutlayacak olan Tekzen, Eylül ayı içinde biri Van’da, diğeri Ankara’da olmak üzere iki mağaza birden açarak 53 ilde 106 mağazaya ulaşacak.

Tekzen Ceylan Karavil Park AVM'de mağaza açtı!

Bölgenin en büyük Tekzen mağazası, Karavil Grup ve Ceylan Grup ortaklığında hayata geçen kiralama ve yönetimi Bilfınger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezinde açıldı.

Tekzen mağaza sayısını her yıl artırıyor!

Türkiye’nin ilk yapı market zinciri Tekzen fiziki mağazalarının sayısını hızla artırırken online satışlarını da her geçen yıl artırıyor. Tekzen bu yıl cirosunun yüzde 5’ini online alışverişten elde etmeyi planlıyor.

Tekzen mağaza sayısı 103'e ulaştı!

Yapı market sektörünün öncüsü Tekzen, Düzce’deki ilk mağazasını 22 Mayıs’ta açtı. Tekzen’in Düzce’de açtığı yepyeni mağazasıyla, yurtiçinde 52 ilde mağaza sayısı 103’e ulaştı.

TEKZEN 2 yeni mağaza açıyor!

Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli ilk yapı marketi TEKZEN, Şubat ayında Kırıkkale ve Afyon’da iki yeni mağaza açmaya hazırlanıyor. TEKZEN; yeni mağazalarının açılışını özel fırsat ve indirimlerle kutluyor.

Tekzen bu ay 4 mağaza açacak!

Yapı market zinciri Tekzen bu ay 4 yeni mağaza açmaya hazırlanıyor

Tekzen Bitlis'te mağaza açtı!

Tekzen, Bitlis Tatvan'da mağaza açtı...

Tekzen Yapı Market, üç yılda mağaza sayısını 120'ye çıkartmayı hedefliyor!

40 ilde 82 mağazası bulunan Tekzen Yapı Market, üç yılda ciroyu 700 milyon TL'ye, mağaza sayısını ise 120'ye çıkartmayı, sonra da şirketi halka açmayı planlıyor. Şirket, küçük metrekareli mağazalar açacak

Tekzen Bodrum Yalıkavak'ta mağaza açtı!

Tekzen, Türkiye'nin dört bir yanında mağaza açmaya devam ediyor. 49. mağazasını, hafta sonu, Bodrum Yalıkavak'ta açan Tekzen müşterilerine hizmet verecek

bitliste tekzen mağaza açtı Haberi

bitliste tekzen mağaza açtı

Türkiye genelinde 44 ile ulaşan Tekzen, Bitlis Tatvan'da yeni mağaza açtı. Bin metrekarelik bir alana kurulan Tekzen'de, 25 kişiye istihdam...