19 / 04 / 2024

bizim evler inşaat çalışması

bizim evler inşaat çalışması

İhlas Yapı A.Ş. Ispartakule'deki 5. projesinde de inşa çalışmalarım hızla ilerletiyor...

Bizim Evler 9 ve 10'da teslimler 1 yıl erken başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule'de inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da teslimlere erken başladı.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek?

İhlas Yapı tarafından 174 bin 441 metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen projede satışlar devam ediyor. Peki, Bizim Evler 11 projesi nerede? Bizim Evler 11 konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler inşaatında son durum ne? 

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projede blok imalatları başladı. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden projedeki son durumu paylaştı...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında sevindiren gelişme!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt,  sosyal medya üzerinden projenin son durumu hakkında bilgi verdi. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'in inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler projesinin inşaatında son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesinin inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde bitirilmesi planlanan İzmit Çınar Evler projesinin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 17'ye ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 17 seviyesine geldi.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 10'a ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 10 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'de inşaat seviyesi yüzde 8'e ulaştı! 

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 8 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler inşaatında son durum ne?

28 Aralık'ta temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in inşaatında fiziki ilerleme yüzde 7 seviyesine ulaştı. 

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor!

28 Aralık tarihinde temeli atılan ve 18 ay içerisinde tamamlanması beklenen İzmit Çınar Evler'in kaba inşaatı tamamlanıyor....

bizim evler inşaat çalışması Haberi

bizim evler inşaat çalışması



BİZİM Evler markasına gelen yoğun talebi karşılamak üzere bölgedeki yatırımlarına aralıksız devam eden İhlas Yapı A.Ş. Ispartakule'deki 5. projesinde de inşa çalışmalarım hızla ilerletiyor. Projede fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor. Stüdyo ve 1+l'lere yer verilmeyen projede geniş ve ferah kullanım alanları sunan 2+1,3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Ağırlıklı olarak aileler tarafından yoğun ilgi gören Bizim Evler projeleri yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Yaşamın başladığı Bizim Evleri, Bizim Evler 2, Bizim Evler 3 ve Bizim Evler 4'te yüksek prim oranları ve kolay kiracı bulma imkanları da yaünmcüar için büyük avantaj. 


Hürriyet...