29 / 03 / 2024

bizim evler yeni proje

bizim evler yeni proje

Bizim Evler konutlarının 6'ncısında teslimler, 7'ncisinde inşaat devam ediyor. Markanın sahibi İhlas Yapı, bölgede büyük arsa kalmadığı için Bizim Evler 8'i, Kale Kilit'in Güzelce arsasına inşa edecek. Projede 1 milyar TL ciro hedefleniyor.

Bizim Evler 9 ve 10'da teslimler 1 yıl erken başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule'de inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da teslimlere erken başladı.

Bizim Evler 11 satışta! 582 konutluk yeni projede lansmana özel yüzde 20 indirim!

Bizim Evler 11'de yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 6 milyon TL'den başlıyor. 582 konutluk yeni projede lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor...

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 satışta! Yeni proje!

İhlas Holding güvencesiyle inşa edilecek olan Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projeleri bugün resmen satışa çıktı. 

Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'la Avcılar'a 703 yeni konut geliyor! Yeni proje!

İhlas Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10 projesi 15 Ocak'ta satışa çıkıyor.

Bizim Evler 9'la Avcılar'a 1.200 yeni konut geliyor!

İhlas Holding imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Evler 9 projesiyle Avcılar'a 1.200 yeni konut inşa edilecek.

Bizim Evler 9, yakında satışta!

İhlas Holding'in Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde inşa ettiği yeni projesi Bizim Evler 9 yakında satışa çıkıyor...

Bizim Evler 9 ön talep topluyor!

İhlas Holding'in Avcılar'ın Firüzköy Mahallesi'nde hayata geçireceği en yeni projesi Bizim Evler 9 ön talep topluyor...

Bizim Evler 7 ile Kanal İstanbul'u balkonunuzdan seyredin!

İhlas Holding imzası taşıyan Bizim Evler 7 projesinden İstanbul'un yeni boğaz manzarası Kanal İstanbul'u balkonunuzdan keyifle seyredebilirsiniz.. 

Bizim Evler 7'de erken teslim sevinci!

İhlas Yapı, Bizim Evler 7’de de teslimatı öne çekerek yeni sakinlerine çifte bayram yaşatıyor. Yetkililerinden anahtarlarını teslim alan aileler, Bizim Evler 7 sitesinde yeni dairelerine kavuşmanın heyecanını sevdikleri ile birlikte yaşarken iki bayramı bir arada yaşıyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da anahtar teslimleri başladı!

Ispartakule’de Bizim Evler markalı 5.500 konut üreten İhlas Yapı, gözde projesi Bizim Evler 6’da yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Bizim Evler 6 Gökkuşağı etabından daire alan aileler bugünlerde yeni sitelerine taşınmanın heyecanını ya

İhlas Yapı Bizim Evler 6'da 30 ay vade farksız ödeme kolaylığı!

İnşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni metro ve banliyö tren hatları, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Bizim Evler’i cazibe merkezi haline getiriyor.

Bizim Evler 6 projesinde altı ay erken teslim fırsatı!

İhlas Yapı, Bizim Evler 6’yı söz verilen süreden altı ay öne çekerek yatırımcıya yeni bir fırsat sunuyor. ‘Şimdi al, Mayıs’ta taşın’ avantajı ile sunulan proje, konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor.

Ispartakule Bizim Evler 6'da fiyatlar ne kadar?

İstanbul'un yeni yerleşim alanlarından Ispartakule'nin en büyük yatırımcısı İhlas Yapı, 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6 projesi için kampanya başlattı. İşte kampanyanın ayrıntıları...

bizim evler yeni proje Haberi

bizim evler yeni proje

İHLAS Holding'in, 1990'lardan beri inşa ettiği tüm projelerinin arkasındaki 'inşaat duayeni' Zeki Celep, Bahçeşehir-Ispartakule'de 10 yılda 7 tane Bizim Evler sitesi inşa ettiklerini belirterek, "Bu marka ile bölgede toplam 5.500 konut yaptık. Bizim Evler markasıyla yola devam edeceğiz. Bölgede istediğimiz büyüklükte arsa da kalmadı. Şu anda Bizim Evler 6'yı teslim ediyoruz, 7'nin inşaatı devam ediyor. Bizim Evler 8 bu bölgede olmayacak" dedi. 


2 MİLYON METREKARE İNŞAAT YAPTIK

Ispartakule'de 2006'da Bizim Evler 1 projesini, 2006'da TOKİ ile hasılat paylaşımı ihalesini kazanarak inşa ettiklerini hatırlatan İhlas Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkam Zeki Celep, "TOKİ ile burada 4 tane Bizim Evler projesi yaptık. 3 tane de şahıslarla anlaşarak onların arsalarına yaptık. Ispartakule'yi biz canlandırdık. Diğer inşaatçılar da bizim peşimizde geldi ve yerleşim açısından çok...