29 / 03 / 2024

bizimtepe aydos halk gyo

bizimtepe aydos halk gyo

Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe’de yaklaşık 95 bin m2’lik bir alanda, 1.037 adet daireden oluşan Bizimtepe Aydos projesi için bir araya geldi. Projede teslimlerin Mayıs 2018'de gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bizimtepe Aydos daire fiyatları ne kadar?

Bizimtepe Aydos daire fiyatları ne kadar? Sancaktepe'de inşa edilen 1.037 konutluk Bizimtepe Aydos projesi Halk GYO ve Vakıf GYO Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor...

Sancaktepe Bizimtepe Aydos nerede?

Blokların 16 kat şeklinde yükseleceği proje toplam 98 bin 127 metrekare alanda yükseliyor. Projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Peki Sancaktepe Bizimtepe Aydos nerede?

Bizimtepe Aydos nerede?

Bizimtepe Aydos nerede? Halk GYO - Vakıf GYO Ortaklığı'nın 1.037 konutluk projesi Bizimtepe Aydos, Sancaktepe Samandıra Mahallesi'nde Rings İstanbul Evleri'nin yanında yer alıyor.

Bizimtepe Aydos Projesi'nin değeri belli oldu!

Halk GYO Bizimtepe Aydos Projesi'nin değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO Bizimtepe Aydos Projesi'nin değeri ne oldu?

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Bizimtepe Aydos yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı portföyünde yer alan Bizimtepe Aydos projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Bizimtepe Aydos yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO tarafından portföyünde yer alan Bizimtepe Aydos projesine ait 2020 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. 

Bizimtepe Aydos'ta 4 iş yeri aylık 3 bin TL'ye kiraya verildi!

Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 4 adet bağımsız bölüm  aylık toplam 3 bin TL'ye kiraya verildi.

Halk GYO, Bizimtepe Aydos'taki 2 gayrimenkulü 1.500 TL'ye kiraya verdi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 2 adet gayrimenkulü Remax Arge – Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ne Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiraladı...

Bizimtepe Aydos'taki iki iş yeri aylık 8 bin 500 TL'ye kiraya verildi!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bizimtepe Aydos ticari alan kiralaması hakkında açıklama yaptı.

Bizimtepe Aydos'taki iş yeri aylık 2 bin 100 TL'ye kiralandı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bizimtepe Aydos Projesi ticari alan kiralaması hakkında açıklama yaptı.

Bizimtepe Aydos'un kreş binası aylık 29 bin TL'ye kiraya verildi!

Halk GYO - Vakıf GYO Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesi kreş binası aylık 29 bin TL+KDV bedel ile Yakın Ufuklar Eğitim Kurumları'na kiraya verildi...

Bizimtepe Aydos'un yapı kullanım izin belgeleri alındı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile  Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bizimtepe Aydos'un yapı kullanım izin belgeleri alındı...

Bizimtepe Aydos 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Sancaktepe Bizimtepe Aydos Projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bizimtepe Aydos teslime hazırlanıyor!

Haldız İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Vakıf GYO iş birliğiyle hayata geçirilen Bizimtepe Aydos'un Mayıs'ta teslim edileceğini söyledi.

Bizimtepe Aydos Evleri teslim bilgisi!

Bizimtepe Aydos Evleri teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Bizimtepe Aydos projesi Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

bizimtepe aydos halk gyo Haberi

bizimtepe aydos halk gyo


İstanbul’un hızlı gelişen ilçelerinden Sancaktepe’de yer alan Bizimtepe Aydos Projesi, her anlamda “aile”yi hedefleyen bir proje… Projenin tüm özellikleri, ailelerin ve çocukların mutlu, huzurlu, güvenli bir yuvaya sahip olması için planlandı.


Mutluluk Aileden Başlar…


Tanıtım toplantısında konuşan,Halk GYO -Vakıf GYO Ortaklar Kurulu Başkanı Sayın Sabahattin BİRDAL; “örnek bir güç birliğiyle, Halk GYO ve Vakıf GYO ortaklığında “BİZİMTEPE AYDOS Konut Projesi”ni hayata geçiriyoruz. Bu proje özel bir proje, hepimizin ortak düşlerinin projesi… Bu projenin temelinde her anlamda aile kavramı yatıyor. Kısacası, “Mutluluk evinizden başlar!” sloganımız gerçekten sadece bir slogan değil; projemizin ruhudur…


İstanbul'un çeşitlenen ulaşım ağlarının ortasında kalan gözde lokasyonlarından Sancaktepe’de, 95 bin m2 arsada, en kaliteli ürün ve malzeme seçimiyle, her iki kurumun da adına yakışır bir yaşam alanı inşa ediyoruz.


Zemin üstünde...