19 / 04 / 2024

BJK Fulya tesisleri

BJK Fulya tesisleri

2005 yılında Beşiktaş Jimnastik Kulübü, 'Süleyman Seba' adı verilecek proje ile Fulya'nın çehresini değiştirecekmiş. İçinde rezidans, hipermarket, hastane ve otopark barındıracak kompleks 70 milyon dolara mal olacakmış.

'Fikret Orman, Fulya'daki otoparkı el altından kiraya verdi' iddiası!

Beşiktaş kulübü Başkanı Fikret Orman’ın, BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi içerisinde bulunan ve günlük cirosu 35 bin ile 40 bin lira arasında değişen 2500 araç kapasiteli otoparkı, ihalesiz bir şekilde aylığı sadece 30 bin liradan 15 yıllığına kiraya verdiği iddia ediliyor. 

BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri'ne 2 ödül birden!

Yüksek Mimar Feza Koca tarafından tasarlanan ve uygulaması yapılan BJK No:1903 Mehmet Üstünkaya Tesisleri projesi, bir yılda 4 ödül birden aldı. Proje, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri töreninden 2 ödülle döndü.

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Fulya Turistik Tesisleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fulya Turistik Tesisleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üstündağ tarafından kuruldu. 

BJK Süleyman Seba Tesisleri’nde yeni kiracı arayışında!

Şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş Jimnastik Kulubü (BJK), İstanbul Fulya’da yer alan Süleyman Seba Tesisleri’ndeki ticari alan için yeni kiracılar arıyor.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri yıkılacak!

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri'nin yeniden yapılandırma çalışmaları için gerçekleştirilecek yıkım işlemleri önümüzdeki cuma günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başlayacak.

BJK Nevzat Demir Tesisleri yenilendi!

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir süredir devam eden yenileme çalışmaları tamamladı...Yenilenen tesislerde hibrit çim, şok havuzu, duş alanı, dinlenme alanı, odalar, fitness salonu, mutfak, restoran ve kış bahçesi mevcut.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki saha yenileniyor!

Beşiktaş futbol takımının antrenmanlarını yaptığı BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki sahanın yenileme çalışmasına başlandı. Saha zeminin, yapımı devam eden Vodafone Arena'nın zemini ile aynı özellikte olacağı kaydedildi.

1999 yılında Büyükşehir Belediyesi Fulya Tesisleri'nin üzerine gökdelen dikecekmiş!

1999 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi, spor alanı olma özelliğini kaybettiğini savunduğu, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ait Fulya Tesisleri'nin üzerine 24 katlı, 432 daireli 4 gökdelen dikmeyi planlamış.

Beşiktaş'ın yeni tesisi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleşecek!

Beşiktaş Kulübü'nün yeni tesis projesi Hakkı Yeten Futbol Altyapı Tesisleri'nin açılışı yarın gerçekleştirilecek. Tesis, Fulya'da bulunan Şan Ökten Kamp Tesisleri'nin bulunduğu alanda inşa edildi...

Eşref Albayrak kimdir?

Eşref Albayrak, Ağaoğlu My City Bahçelievler, Uplife Elite Towers, Innovia Ispartakule, Selenium Twins - BJK Suleyman Seba Fulya Tesisleri ile Bağcılar Meydan projelerinin mimarıdır. Fatih Belediye Başkanlığı da yapan Mimar Eşref Albayrak kimdir?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Haziran'da bitiyor!

Yıldırım Demirören Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, "Nisanda temelini attığımız Beykoz Riva TFF Milli Takımlar Kampı'nda inşaat Haziranda bitecek" dedi

BJK Fulya tesisleri Haberi

BJK Fulya tesisleri



Beşiktaş'ın Fulyası 70 milyon dolara Süleyman Seba oluyor


Beşiktaş, 'Süleyman Seba' adı verilecek proje ile Fulya'nın çehresini değiştirecek. Rezidans, hipermarket, hastane ve kapalı otoparktan oluşacak olan kompleks, ruhsat alındıktan sonra 24 ayda bitirilecek ve 70 milyon dolara mal olacak. Beşiktaş'ın rezidans, hastane ve alışveriş merkezlerinden elde edeceği aylık gelir 1 milyon dolara ulaşacak.


    İSTANBUL'da 'Selenium' projeleri ile dikkat çeken ve son olarak Beşiktaş'ın 'Fulya Projesi' ihalesini alan 38 yıllık inşaat şirketi Aşçıoğlu'nun sahibi Yaşar Aşçıoğlu, Fulya projesinin kendileri için karlı değil prestijli bir proje olduğunu söyledi. Aşçıoğlu, 70 milyon dolar yatırımla yapacakları projenin isminin ise Süleyman Seba olacağını...