25 / 04 / 2024

blok halinde satışlar

blok halinde satışlar

Blok halindeki satışların gayrimenkul değil sermaye yatırımı olarak değerlendirmesi gerektiğini söyleyen Satış Küpü Yönetim Kurulu Başkam Kürşat Tuncel, bu tür alıcıların malın değerlenmesini bekledikten sonra elden çıkaracağına dikkat çekti.

Kuyum satışlarında taksit sayısı artırıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) ardından Ticaret Bakanlığı da perakende işletmelerin basılı ve külçe halinde olmayan kuyum satışlarında taksit sayısını 4 yerine 8 olarak uygulayabilmesine yönelik düzenleme yaptı.

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Mersin Mezitli’de 3 blok olarak inşa edilen Asmin Trio’da konut satışları 2+1 daireler ile devam ediyor. 260 adet 3+1 dairenin satışının tamamlanmasından sonra, 68 adet 2+1 dairenin satışının başladığı Asmin Trio’da, 60 ay vadeye kadar kredi imkanı veriliyor...

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

The Lavida Ankara'da satışlar başladı!

Ankara Söğütözü'nde 17 blok olarak inşa edilen  The Lavida Ankara projesinde lansman dönemine özel avantajların sunulduğu satışlar başladı. 

Hakyapı Yeşilbağ Evleri'nde satışlar başlıyor!

Hakyapı Yeşilbağ Evleri 10 katlı tek blok halinde yükseliyor, Fiyatların 450 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede satışlar önümüzdeki hafta başlıyor...

MS Mega Aydos Pendik satışları!

Kentsel dönüşüm projesi kapsamında Pendik'te hayata geçirilen MS Mega Aydos projesinde 9 katlı 10 blok bulunuyor. MS Mega Aydos Pendik satışları henüz başlamadı.

Neo Bolluca 3 2016 satışları!

4 blok ve 84 daireden meydana gelen Neo Bolluca 3 projesinde avantajlı daire satışları devam ediyor. İşte, Neo Bolluca 3 2016 satışları..

İzmir Norda Konakları'nda satışlar başladı!

İzmir Norda Konakları projesi İzmir Ulukent'te hayata geçiriliyor. Satışların başladığı projede toplamda 6 blok bulunuyor.

Maritza Loft Sarıyer'de satışlar başladı!

Meriç İnşaat tarafından Sarıyer'de projelendirilen ve inşaatların hızla devam ettiği Maritza Loft Sarıyer projesinde satışlar başladı. Proje 20 bin metrekare arsa içinde 22 blok ve 250 konuttan oluşuyor.

Ulukent Greenlife satışları devam ediyor! 3+1'ler 325 bin TL'ye!

4 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 3+1 olarak tasarlandı. Proje toplam 133 daireden oluşuyor. Ulukent Greenlife satışları devam ediyor, 3+1'ler 325 bin TL'den başlıyor.

Tekfen HEP İstanbul'da son iki blok satışları başladı!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde son iki blokta satışlar başladı. 11 bloktan oluşan projede toplam 1424 ünite bulunuyor.

Hak Residence Garden projesinin satışlarında son durum!

%75 'i satılan Hak Residence Garden Projesinde satışlar devam ediyor. Hak Group Construction imzası taşıyan Hak Residence Garden Projesi Antalya Alanya’da 4 bin 100 metrekare alan üzerinde 3 blok halinde yükseliyor.

İhlas Armutlu Paranoma 2. Etap'ta konut satışları başladı!

İhlas Armutlu Tatil Köyü, Panorama 2. Etap'ta lansman satışları başladı. Panorama 2. Etap Konutları 6 blok halinde 450 daireden meydana geliyor.

blok halinde satışlar Haberi

blok halinde satışlar

Tuncel, "Bloklar halinde yapılan toplu bir alım işleminde perakende satış fiyatına göre yüzde 15-20 oranında düşük fiyatla alım yapılıyor. Konut fiyat artışı da dikkate alınırsa yabancı yatırımcılar için yıllık yüzde 25'lerin üzerinde bir getiri elde edilmesi söz konusu" değerlendirmesini yaptı.


Yabancılar gayrimenkul, alanında Türkiye'ye son 10 yılda yaklaşık 40 milyar dolar sermaye girişi sağladı.


Bu miktarın, 15 milyar doları AVM'lere, 25 milyar doları ise bireysel konut satışına yöneldi. Yabancılara Türkiye'de konut edinmesini kolaylaştıran Mütekabiliyet Kanunu'nun 2012 yılında yasalaşmasıyla gayrimenkul sektörü yeni bir döneme girdi. Düzenlemenin ardından yabancıya konut satışı adet ve gelir bazında her yıl artan bir satış grafiğine ulaştı. Geçtiğimiz yıl gayrimenkul satışından 4.5 miyar dolar kasaya girerken bu yıl 5 milyar dolar gelir hedefleniyor.


Yeni...