26 / 04 / 2024

BNA Otomotiv yasaklama

BNA Otomotiv yasaklama

Milli Savunma Bakanlığı BNA Otomotiv Dış Ticaret Limşted Şirketi hakkında ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verdi...

KMR Grup Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KMR Grup Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kamer Yeşildepe tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Ersoy Hanı'nda kuruldu.

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Albayrak tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Bağcılar'da kuruldu.

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yunus Altuntaş, Salih Serdar Dağıstan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu.

Bekdaş İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdaş İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Bektaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Uğurlu tarafından 27 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan 2014 tarihinde kuruldu.

Nest Turizm Otomotiv Emlak Müşavirliği Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Turizm Otomotiv Emlak Müşavirliği Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Necati Erok, Semih Çötok tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu.

MG Taşkın Turizm İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MG Taşkın Turizm İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Taşkın tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Esdağ İnşaat Metal Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esdağ İnşaat Metal Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Bilen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

Şah Merdan İnşaat Temizlik Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Merdan İnşaat Temizlik Otomotiv Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müjdem Tarhan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da Bahçelievler'de kuruldu.

Taykan İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taykan İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz Taykan, Serkan Göktaş, Tayfun Karakoç tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Nisan'da kuruldu.

Tunaz Yapı Nakliye Gıda Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunaz Yapı Nakliye Gıda Otomotiv Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nüsret Öztürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Pendik, Kurtköy Mahallesi'nde kuruldu.

Atılgan Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Otomotiv Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılgan Gayrimenkul Yapı Turizm Gıda Otomotiv Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nevzat Atılgan tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Nisan 'da kuruldu.

Hambel İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hambel İnşaat Emlak Tekstil Otomotiv Temizlik İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Çelik tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Nisan'da Büyükçekmece'de kuruldu.

BNA Otomotiv yasaklama Haberi

BNA Otomotiv yasaklama

BNA Otomotiv Dış Ticaret Limşted Şirketi ihalelere katılmaktan yasaklama kararı;