24 / 04 / 2024

bodrum çöp depolama tesisi

bodrum çöp depolama tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Bodrum Yarımadası Belediyeler Birliği arasında, "Bodrum Yarımadası Entegre Katı Atık Çöp Depolama Tesisi" için mutabakat zaptı imzalandı. hatıra kütüğüne proje levhası çakıldı....

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi kuruldu!

Daramanlar İnşaat Yapı Malzemeleri Lojistik Depolama Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Taner Taşpınar tarafından kuruldu.

BOTAŞ’tan açıklama geldi: Doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı

BOTAŞ'tan doğalgaz depolarına ilişkin yapılan açıklamada, Tuz Gölü hem de Silivri Tesislerinde depo doluluk oranı yüzde 100'e ulaştığı belirtildi. Açıklamada "Silivri Yer Altı DoğalGaz Depolama Tesisi rezervuarlarında 4.6 milyar metreküp depolama gazı bulunmakta" ifadelerine yer verildi.

Ünlü emlakçıdan Bodrum'da 80 milyon liralık vurgun iddiası! Kar payı vaadiyle dolandırdı

Bodrum'da, vatandaşlardan kar payı vaadiyle para topladığı ileri sürülen bir emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firma, bir süre ödeme yapıp, daha sonra ise ödemeleri durdurdu. 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edilen firma sahibi gözaltına alındı

BOTAŞ'ın yaptığı sır anlaşma ortaya çıktı! Rusya'nın Ukrayna savaşından sonra gelen bomba adım

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş yüzünden Rus gazını kullanmak istemeyen AB ülkeleri Rusya'ya yaptırım kararı aldı. Söz konusu ülkeler Rus gazına alternatif olarak LNG alıp depolama yoluna gitme kararı aldı. Türkiye de benzer bir adım için düğmeye bastı.

Pınar Altuğ ikinci mağazasını Akmerkez'de açtı!

Bodrum'da takı mağazası bulunan oyuncu Pınar Altuğ ikinci mağazasını da Akmerkez'de açtı. 

Swissotel Residences Bodrum Hill projesi Bodrum'u 12 ay yaşatacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum’un bir 'yaz ayı destinasyonu'ndan çıkıp, 12 ay yaşanabilen bir cazibe merkezine dönüştüğünü belirtti ve Swissôtel Residences Bodrum Hill projesini anlattı...

Marcel Group Bodrum projeleriyle sektörde ilke imza atacak!

Sektörde bil ilk olarak Bodrum'da yer alan bütün konut projelerinin satış ve pazarlama hazırlığını eksiksiz yapıp 800 km mesafede başka bir bölgede ve tek bir çatı altında alıcıya sunmayı hedefleyen Marcel Group, İstanbul'da ofis açtı.

Pınar ve İlhan Sabancı bu yaz Bodrum'dan ev kiralamayacak!

Her yaz Bodrum’dan ev kiralayan Pınar ve İlhan Sabancı çifti, bu yazı kendi evlerinde geçirmeye karar verdi...

Esra Akkaya: Bodrum’un imar planı şimdi mi aklınıza geldi?

Oyuncu Esra Akkaya, Bodrum’da yaşayanların başka şehirlerden gelenlere tepki göstermesini eleştirdi. Akkaya, ''Bodrum’un imar planına sadık kalmayıp, bunca evin yapılmaması gerektiği şimdi mi aklınıza geldi?'' ifadelerini kullandı.

Bodrum'daki konut projelerine yıkım denetimi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hafta sonu Bodrum’a kaçak yapı denetimine gidecek. Kurum, firmaların projelerinde yer alan kaçak yapıları yıkıp yıkmadığını denetleyecek.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik müze hastane açıldı!

Vehbi Koç Vakfı Sağlık Kuruluşları çatısı altında faaliyette bulunan Amerikan Hastanesi, 100 yıla yakın deneyimini İstanbul dışına taşıyıp Bodrum Amerikan Hastanesi’ni 150 milyon TL'lik yatırımla hizmete açtı.

Bodrum'da hayali otel odası sattılar!

Bodrum Bardakçı Koyu'ndaki Bay Resort Elite Hotel'i tanıtan dolandırıcılar, otelin odalarını satışa çıkarıp rezervasyon yaparak haksız kazanç elde etti.

Leitert Bodrum Modern teslim tarihi!

"Bodrum'un en modern projesi" sloganıyla yola çıkan Leitert Bodrum projesinde fiyatlar 89 bin Euro'dan başlayıp, 120 bin Euro'ya kadar yükseliyor...

bodrum çöp depolama tesisi Haberi

bodrum çöp depolama tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Bodrum Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen törende, son dönemlerde sanayi ve teknolojinin gelişmesi, göçün çoğalmasıyla çevresel sorunların arttığına dikkati çekti. 2002 yılında 12 olan katı atık depolama tesisi sayısının 59'a yükseldiğini kaydeden Balta, "2023 hedeflerimizde çevresel sorunlarını çözmüş, kirli sularını, atık sularını arıtarak yüzde 100'ünü doğaya bırakan bir Türkiye var" dedi.


Kurulan katı atık depolama tesisleriyle Türkiye'nin, nüfusun yüzde 46'sına hizmet verecek duruma geldiğine değinen Balta, bu tesislerin bir kısmında atıklardan enerji de üretildiğini anlattı. Balta, "Tesislerin bir kısmında atıkları ekonomiye kazandırmak için düzenlemeler var ama hedef, Türkiye'de bu çöplerin toplanarak düzenli depolama sahalarında depolanması ve çevreye zararsız hale getirilmesi" diye konuştu.


Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da mevcut vahşi çöp depolama alanını sadece...