25 / 04 / 2024

bodrum da arsa

bodrum da arsa

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tatilini sürdüren Rus milyarder Roman Abramoviç, Gündoğan, Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Ortakent-Yahşi ve Bitez koylarını gezdi. Korumalarına arazilerin fotoğraflarını ve video görüntülerini çektirdi...

Ajda Pekkan Kaz Dağları'nda arsa arayışında!

Bir süredir Bodrum'da arsa almak için piyasayı yoklayan Süperstar Ajda Pekkan fiyatlar nedeniyle rotasını değiştirdi. Pekkan şimdi de Kaz Dağlar'da arsa satın almak için arayışa girdi.

Muğla Bodrum'da 16.5 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla Bodrum'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ajda Pekkan Bodrum'dan arsa bakıyor!

Süperstar ajda Pekkan Bodrum'da arsa bakmaya başladı. Burada çiftlik kurmak isteyen Pekkan 19 milyon TL'yi dizden çıkardı.

Bodrum'da konut ve arsa fiyatları arttı!

Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp, Bodrum'da konut ve arsa fiyatlarının da artığını söyledi.

Bodrum'da artan arsa fiyatları konut fiyatlarını da yükseltti!

Bodrum Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yetgin konut satışlarının durgun olduğunu söyledi. Bodrum'da 1 ile 3 milyon TL civarı evlerin satışları oldukça durgun olduğu görülüyor.

Bodrum'da 21 milyon TL'ye satılık arsa!

Muğla İli Bodrum'da yer alan 26, 068 metrekare yüzölçümlü zeytinlik 21 milyon 46 bin TL bedelle ihale edilecek. Satışa konu taşınmazın ihalesi 21 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Bodrum'da fiyatlar arttı yatırımcı Milas'a kaçtı!

Muğla Milas'ta arsa fiyatlarının Bodrum'a oranla yarı yarıya olması bölgedeki yatırımları arttırdı. Bodrum'da planlanan ve halen devam eden önemli projelerin yatırım maliyetleri 1.7 milyar lirayı bulurken bu rakam Milas'ta 21 milyar liraya yaklaştı.

Bodrum'da DSİ hattında patlama meydana geldi!

Bodrum'da, Devlet Su İşlerine (DSİ) ait içme suyu isale hattında patlama meydana geldi.. Bodrum-Milas karayolunda meydana gelen patlama nedeniyle bölgedeki bir otelin lojmanının bahçesi de su doldu

Bodrum'da deniz sezonu devam ediyor!

Bodrum 'da güneşli ve güzel bir hava hava yaşanıyor. Hava sıcaklığının 21, deniz suyu sıcaklığının ise 23 derece ölçüldüğü Bodrum'da vatandaşlar kasım ayında denize girmenin keyfini çıkardı

Bodrum'da sağanak yağış nedeniyle su baskınları yaşandı!

Muğla'nın ilçesi Bodrum'da etkili olan kuvvetli sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, vatandaşlar zor anlar yaşadı. İlçede kuvvetli yağış etkisini gece boyunca sürdürdü

Bodrum'da şiddetli yağış nedeniyle ev ve işyerlerini su bastı!

Bodrum'da 10 dakikası şiddetli, yaklaşık yarım saat aralıksız yağan yağmur Türkkuyusu, Atatürk, Üçkuyular ve Neyzen Tevfik Caddeleri ile bazı ara sokakların suyla dolmasına neden oldu.

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı!

Bodrum'da makilik alanda yangın çıktı.Yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından kontrol altında alındı. Yazlık sitelerin yakınına kadar ulaşan yangın, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

İstanbul Belediyesi Üsküdar'da arsa satıyor: 3 milyon 12 bin liraya!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Üsküdar'da arsa salacak, onuya ilişkin Resmi Gazete 'de yayımlanan ilana göre, mülkiyeti belediyeye ait olan Üsküdar'daki arsanın satışı işinin ihalesi yapılacak.

bodrum da arsa Haberi

bodrum da arsa


Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tatilini sürdüren Rus milyarder Roman Abramoviç bugün botla koy koy dolaştı, ardından AB Bakanı Egemen Bağış’ın toplantı yaptığı lüks otelin SPA’sına giderek spor yaptı, masaj yaptırdı.


Dünyaca ünlü İngiliz futbol takımı Chelsea’in de patronu olan Abramoviç, 163 metre uzunluğunda ve 1.2 milyar dolar değerindeki 'Eclipse' adlı ultra lüks yatıyla dün sabah Bodrum'a gelerek Yalı Beldesi’ndeki Barbaros Koyu’na demirledi.


Akşam saatlerinde ise Göltürkbükü Koyu’na geldi. Geceyi bu koyda geçiren Abramoviç ve beraberindekiler için bu sabah saatlerinde Bodrum’daki bir fırından 30 simit getirildi. Kahvaltısını yatın güvertesinde yapan ünlü milyarder daha sonra yatıyla Gündoğan, Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Ortakent-Yahşi ve Bitez koylarını gezdi. Korumalarına arazilerin fotoğraflarını ve video görüntülerini çektirdi.


Yanında Metalist Kharkiv takımı Yönetim Kurulu başkanı Aleksander Yaroslavsky, korumaları ve kendisine...