27 / 04 / 2024

bodrum haberleri

bodrum haberleri

Bodrum'da 10 dakikası şiddetli, yaklaşık yarım saat aralıksız yağan yağmur Türkkuyusu, Atatürk, Üçkuyular ve Neyzen Tevfik Caddeleri ile bazı ara sokakların suyla dolmasına neden oldu.

Akyarlar'da başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı!

Bodrum ilçesine bağlı Turgutreis'in Akyarlar mahallesinde başlayan yangın yerleşim yerlerine yaklaştı. Jandarma bölgedeki evleri tahliye ederken rüzgarın etkisiyle devam eden yangını söndürmek için kara ve havadan çalışmalar devam ediyor.

Bodrum'da içme suyu isale hattı patladı!

Güvercinlik Mahallesi Kaynar mevkisinde bulunan DSİ'ye ait içme suyu ana isale hattı, henüz belirlenemeyen nedenle patladı. Borudan fışkıran suyun taşıdığı çamur birikintisi nedeniyle Bodrum-Milas karayolu araç geçişine kapandı.

Bodrum Gökçeler'deki içme suyu isale hattı 11'nci kez patladı!

Bodrum'un Gökçeler mevkiindeki içme suyu isale hattı 11'nci kez patladı. Tonlarca su beraberindeki taşlarla birlikte karayoluna akınca, Bodrum-İzmir yolu çift yönlü olarak saatlerce ulaşıma kapandı. Yolun kapanmasıyla yüzlerce araç ve tatilci yolda kaldı.

Bodrum'a yerli ve yabancı turist akını!

Bodrum İlçesi'nde son bir hafta içerisinde artan hava ve deniz suyu sıcaklığı nedeniyle sahiller yerli ve yabancı turist akınına uğradı. 40 derecenin üzerinde hava ve 20 derece deniz suyu sıcaklığı.

Bodrum'da boru patladı, ev ve işyerlerini su bastı!

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, isale hattı borusu patlayınca, birçok ev ve işyerini su bastı. Su baskını otomobilleri sürüklerken, tatilciler ve yörede oturanlar patlayan hat nedeniyle sel kabusu yaşadı.

BOYD Bodrum turizmini geliştirmek için yeni proje hazırlığı yapıyor!

Hedefleri, Bodrum'daki turizm sezonunu ilk ayakta 2 ay uzatmak olan BOYD Yöneticileri, yeni projelerinin hayata geçmesi ile bu konuda önemli bir engeli de aşmış olacaklar.

Türkiye'nin ilk eko sanayisi Bodrum'a kuruluyor!

Türkiye'de bir örneği daha bulunmayan, güneş enerjisi kullanımının maksimum olduğu, kendi enerjisini kendi üreten, atık yönetimi planlanan, Çevre Dostu Sanayi için hazırlanan projeye Çevre ve Şehircilik Bakanlığı destek veriyor.

Bodrum'da makilik ve otluk alanda yangın çıktı!

Muğla Bodrum'da yerli ve yabancı turistlerin konakladıkları otel ve pansiyonların yakınındaki makilik ve otluk alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında kontrol altına alındı..

Bodrum Gümüşlük'te 2500 yıllık mezar bulundu!

Bodrum'un Gümüşlük beldesinde, iki arsada yapılan sondaj çalışmaları sırasında Antik Myndos Kenti 'ne ait pitos mezarlarla yaklaşık 2 bin 500 yıllık seramik atölyesi tarihçileri şaşırttı.

Bodrum'da DSİ içme suyu boru hattında patlama meydana geldi!

Bodrum Güvercinlik köyünde, DSİ'ye ait içme suyu hattında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu. Patlama nedeniyle köyde bulunan 10'a yakın ev ve iş yeri, sular altında kaldı.

Bodrum'da makilik alanda yangın!

Bodrum'a bağlı Akyarlar köyü Bağla mevkisindeki bir sitenin yakınlarındaki makilik ve tahtaların bulunduğu alanda, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın, yaklaşık iki dönümlük alana yayıldı.

Bodrum'da yangın çıktı!

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bodrum Kıbrıs Şehitleri Caddesi hastane kavşağı mevkindeki otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Otluk alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü...

Palmarina Bodrum hizmete açıldı!

Palmali Şirketler Grubuna ait Palmarina Bodrum cumartesi gecesi dünyaca ünlü sanatçılar eşliğinde açıldı...

Bodrum'da 1 milyon 432 bin TL'ye satılık tarla!

Bodrum İzale-i Şuyu Satış Memurluğu 6 bin 365 metrekarelik tarla niteliğindeki taşınmazı satışa çıkardı

The Marmara Antalya ve Bodrum'a Expedia'dan ödül

Expedia üyelerinin en beğendikleri oteller arasında The Marmara Antalya ve The Marmara Bodrum da yer aldı

Bodrum'da satılık zeytinlik ve bina!

Muğla Bodrum Dağbelen köyünde satılık taşınmaz

 

Hans van Veggel, Bodrum'a golf oteli yapacak

Multi Development Yönetim Kurulu Başkanı Hans van Veggel, Bodrum'a golf oteli yapacak

Bodrum Egeria Suits'te 80 bin Euro'ya!

Bodrum İçmeler'de inşa edilen Egeria Suits'te fiyatlar 80 bin Euro'dan başlıyor

Bodrum Areon Bağ Evleri'nde 46 bin 314 TL'ye!

Areon Bağ Evleri, Areon Yapı İnşaat tarafından Bodrum Tuzla'da hayata geçirilen bir proje

Bodrum Egeria Suites'te 80 bin Euro! Hemen teslim!

Semerkand Yapı'nın Bodrum'da inşa ettiği Egeria Suites'te fiyatlar 80 bin dolardan başlıyor

Bodrum Villa Select'te 200 bin Euro'ya! Hemen teslim!

Semerkand Yapı'nın Bodrum'da hayata geçirdiği Villa Select'te fiyatlar 200 bin Euro'dan başlıyor…

Bodrum Horizon Point'te metrekaresi 3 bin 500 dolar!

Mimar Gökhan Avcıoğlu ve Dara Kırmızıtoprak tarafından Bodrum'da yapılan Horizon Point projesi konumunu güneşten, rengini ise Bodrum toprağından aldı

Hacı Hüseyin Ağa'nın varisleri Bodrum'da ofis açtı

Karaosmanzade Hacı Ömer Ağa'dan torunu Hacı Hüseyin Ağa'ya kaldığı belirtilen yüksek miktardaki mirasın varisleri Bodrum'da ofis açtı

Rixos Premium Bodrum'un mimarisi yenilendi!

Rixos Premium Bodrum, yenilenen yüzüyle, tatilde en iyisini arayanların yine ilk tercihi olacak

Bodrum Regnum Escana'da teslimler başladı!

Bargylia Evleri'ni hayata geçiren Regnum'un Bodrum'daki Escana vilları satışa çıktı

Bodrum Vista Sitesi'ni Turyap 3.5 milyon euro'ya satıyor!

Turyap, 64 konutlu Bodrum Vista Sitesi'ni 3.5 milyon euro'ya satışa çıkardı

bodrum haberleri Haberi

bodrum haberleri


Bodrum’da gece etkili olan gök gürültülü sağanak yağmur, cadde ve sokakları dereye döndürdü, bazı binaların bodrum katları ile işyerlerini su bastı.


Bodrum’da geçen cuma gecesinden itibaren etkili olan kuvvetli rüzgar, dün fırtınaya dönüştü. Fırtına bugün saat 02.00’den itibaren yerini gök gürültülü sağanak yağmura bıraktı. 10 dakikası şiddetli, yaklaşık yarım saat aralıksız yağan yağmur Türkkuyusu, Atatürk, Üçkuyular ve Neyzen Tevfik Caddeleri ile bazı ara sokakların suyla dolmasına neden oldu. Dere gibi akan sel suları bazı binaların bodrum katı ve iş yerlerine girdi. Esnaf, işyerlerine giren suyu kovalarla tahliye etmeye çalıştı. Bazıları da işyerlerine su girmemesi yoğun çaba sarfetti.


Yukarı kesimlerden gelen çamurlu yağmur sularının azgın dereye çevirdiği Türkuyusu Caddesi’nden araçlar geçemedi. Atatürk Caddesi’nin Dere Sokak’la kesiştiği kavaşkata ise sürücüler suların çekilmesini beklemek...