25 / 04 / 2024

bodrum havalimanı kiralama ihalesi

bodrum havalimanı kiralama ihalesi

Dalaman, Milas-Bodrum, Samsun Çarşamba ve Nevşehir-Kapadokya havalimanlarının 'kirala-devret' modeli ile işletme hakkı devirleri için bu yıl bitmeden ihaleye çıkma kararı alındı. Bodrum ve Dalaman kesin iki ayrı ihale olacak...

Bodrum'da kiralık mağaza!

Muğla Kent Hizmetleri İnşaat Turizm Taşımacılık Ticaret İşletmecilik İletişim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Bodrum Çarşı'da yer alan mağaza için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu mağaza 181.27 metrekare alana sahip.

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Bodrum'da 80 milyonluk vurgun yapan meşhur emlakçı süperstar Alev'in ifadesi ortaya çıktı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde konut kiralama ve inşaat işi yapan bir firmanın kar payı vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişiden firma sahibi tutuklanırken, 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ünlü emlakçıdan Bodrum'da 80 milyon liralık vurgun iddiası! Kar payı vaadiyle dolandırdı

Bodrum'da, vatandaşlardan kar payı vaadiyle para topladığı ileri sürülen bir emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firma, bir süre ödeme yapıp, daha sonra ise ödemeleri durdurdu. 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edilen firma sahibi gözaltına alındı

8 havalimanının kiralama listesi açıklandı!

Devletin “KİD (kirala-işlet-devret)” modeliyle verdiği 8 havalimanının kira listesi açıklandı. 

Havalimanı işletmelerine kira desteği gözden geçirilmeli!

Cumhurbaşkanlığı’nın özel terminal işletmelerinin yıllık kiralama ücretlerini erteleme kararının olumlu, fakat yetersiz olduğunu dile getiren YDA Havalimanı Yatırım ve İşletme Genel Müdürü Cengiz T. Ayaz, “Karar gözden geçirilmeli” dedi.

Bodrum'daki 21 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum'da yer alan 21 adet taşınmaz için kiralama ihalesi düzenliyor. İhale 4 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

D Plaj Evleri'nde haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği!

Bodrum, Yalıkavak, Tilkicik Koyu'nda yer alan D Plaj Evleri haftalık, aylık veya sezonluk kiralama seçeneği sunuyor...

Havalimanı işleticilerinden kira desteği önerisi!

Havalimanı işleticileri, devletin de Yapİşlet- Devret kapsamındaki işletme kiralama sürelerini bir yıl uzatmasını ve bu yılki kira ücretini de sözleşmenin sone erdiği yıl tahsil etmesini talep ediyor.

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Kanal İstanbul'daki 'cinsel yaşam' iddiası Bodrum Havalimanı'nı hatırlattı!

Gazeteci Yavuz Donat, gündeme gelen "Kanal İstanbul'un yapılması erkeklerin cinsel yaşamını etkiler" iddiasını yıllar önceki Bodrum Havalimanı için ortaya atılan iddialara benzetti....

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

Anımtur Turizm Otelcilik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Havalimanı Şubesi bugün Bakırköy'de 6 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

bodrum havalimanı kiralama ihalesi Haberi

bodrum havalimanı kiralama ihalesi

İç-dış hat seferleri gerçekleştirilen dört havalimanından; Dalaman ve Milas-Bodrum'un dış hat işletmeciliği 2015 sonuna kadar özel sektörde, diğer iki havalimanın dış hat ve tamamının iç hat işletmeciliği DHMİ'de bulunduğunu ifade eden Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, Dalaman'ın 8 milyon, Bodrum'un 7.6 milyon, Samsun'un 2 milyon ve Nevşehir'in 700 bin yıllık yolcu kapasitesi bulunduğunu söyledi. 


İKİ FİRMA BİR ARADA 

Reuters'a konuşan Orhan Birdal, işletme hakkı devir sürelerinin ne kadar olacağı konusunda çalışmaların devam ettiğini belirtti. Birdal, "İhalelerle ilgili fizibilite çalışmalarımız sürüyor. Bodrum ve Dalaman kesin iki ayrı ihale olacak. Nevşehir ve Samsun'un tek grup olarak birleştirilmesi için çalışıyoruz. 


Tüm ihalelere ciddi talep olacağını düşünüyoruz" dedi. Bodrum ve Dalaman havalimanları dış hatlarının şu anda YİD modeliyle görevlendirilen özel şirketler tarafından...