26 / 04 / 2024

bodrum-kadıkale

bodrum-kadıkale

Bodrum-Kadıkale'sindeki özel bir koy üzerine yapıaln "Gardens Of Babylon Otel" hizmete açıldı

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy Belediyesi fitness salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi 1. Bodrum katında bulunan Fitness Salonu, 5 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Bodrum Kalesi'ndeki yapılar yıkılacak!

Muğla'daki Bodrum Kalesi'nin Kültür Bakanlığı tarafından restore edilmesi planlanıyor. Restorasyon kapsamında kale içinde eklenti olarak nitelendirilen yapıların yıkılacak.

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

Sianji Residence'ta hemen tapu!

Sianji Group, Bodrum Kadıkalesi’nde Türkiye’de ilk kez uygulamaya geçirdiği “İster yaşa ister kirala” konseptine sahip Sianji Residence ile sektöre yeni bir soluk kazandırdı. Sianji Residence’tan ev sahibi olanlar yılda minimum 30 bin Euro kazanç elde edebiliyor.

Ümit Boyner ile Cem Boyner, Bodrum Çökertme'den arsa mı aldı?

Ümit ve Cem Boyner’den uyanık hamle... Ünlü iş kadını, geçtiğimiz aylarda Bodrum Çökertme’deki hazine arazilerini maddi durumu olmayan köylülerden topladı. Çiftin, arsa ve vergi dahil sadece 500 bin liraya koy sahibi olduğu iddia edildi.

Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi UNESCO listesinde!

Bodrum Kalesi ve Sualtı Arkeoloji Müzesi, UNESCO “Dünya Geçici Miras Listesi”ne alındı. Dünyaca ünlü kale Muğla’dan listeye giren altıncı tarihi yapı olurken, karar turizmcileri umutlandırdı

Akçakoca Kadınlar Plajı ihale edilecek!

Akçakoca’da Kale mevkiinde bulunan Kadınlar plajına ait hazırlanan dev proje hazırlandı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, projenin en kısa zamanda ihale edileceğini açıkladı.

3S Kale Avcılar Evleri teslim tarihi!

3S Kale projesinin Haziran 2019'da tamamlanması planlanıyor. Projede 3 konut ve 1 ticaret bloğu olmak üzere konut blokları 2 bodrum + 8 katlı olarak tasarlandı.

Miramar Bodrum’da kale manzaralı villalar! Anahtar teslim!

Elysium Miramar Bodrum projesi Ofton İnşaat tarafından inşa ediliyor. 3+1 dubleks ikiz villa ile 4 adet 4+1 penthouseların bulunduğu Ofton Miramar kale manzarasıyla dikkat çekiyor.

Seda Sayan, Bodrum Defne Villaları'ndaki evini satamadı!

Seda Sayan, gazetecilerin yerini öğrendiği Bodrum’daki evini geçen yaz 2 milyon dolara satışa çıkardı. Kadırgalı, villaya alıcı çıkmayınca 400 bin dolarlık indirime gitti!

Kırdağ İnşaat'tan Bodrum Güllük'e karma proje!

Kırdağ İnşaat, Bodrum Güllükte 64 konut ve 30 ofis ile 380 metrekare üzeri büyüklüklerde dükkanların yer alacağı karma bir projeye başlıyor. Kırdağ Kadık Residence isminin verildiği proje 4 bin metrekare alan üzerinde yükselecek.

bodrum-kadıkale Haberi

bodrum-kadıkale

Ender Saraç yönetimindeki sağlıklı beslenme ve güzellik tesisiyle dikkat çeken otelin açılışına ünlü simalar katıldı. Ahu Aysal, Ahu Tuğbay, Özben-Çağdaş Yüksel, Ayfer Toprak ve Ayşe Azizoğlu'nun yer aldığı davette; Reyyan Somuncuoğlu'nun resim sergisi de...