23 / 04 / 2024

Bodrum kira

Bodrum kira

Gayriresmi verilere göre Bodrum'un yerleşik nüfusu 250 bine dayandı, ilçede kiralar son 1 yılda yüzde arttı.

Bodrum’da yüksek kira isyanı!

Bodrum'da, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta ’Kiralar Denetlensin Grubu’ adıyla örgütlenen bir grup, yaşam gücünün çok üzerine çıktığını belirterek kiraların denetim altına alınması için eylem yaptı.

Fahiş kira artışı nedeniyle sağlık merkezine kilit vuruldu! 8 bin lira olan kira 70 bine çıktı! 

Kira fiyatlarında uygulanan fahiş rakamlar bu kez Muğla’nın Bodrum ilçesindeki 20 No’lu Aile Sağlığı Merkezi'ne vurdu. 8 bin lira olan kira 70 bine çıktı...

Kira artışı göçü devam ediyor: 25 bin liralık kira, asgari ücretliyi vurdu! 

Bodrum'da kira fiyatları 3 yıl içinde 10 kart arttı. Ev bulmakta ve kiralamakta zorlanan vatandaşlar göç etmeye başladı. Firma yöneticileri sosyal konut talebinde bulundu.

Bodrum’da 10 bine yakın tesis, konut ve rezidansa dönüştürüldü

Yüksek kira furyasından yararlanmak isteyen motel ve pansiyon tipi tesislerin konuta dönüştürüldüğü Bodrum'da, turizmciler, yükselen kiralar nedeniyle bu yıl personel bulmada da sıkıntı yaşıyor.

Bodrum'da kira fiyatları uçtu! Atanan memur ev bulamıyor!

Konut kiralarında yaşanan artış Muğla'nın Bodrum ilçesine de krize sebep oldu. Bodrum'da konut bulamayan doktor ve diğer branştaki memurlar yaşanan hayat pahalığı sebebiyle ilçeyi terk etmeye başladı

Bodrum'da kira fiyatları tavan yaptı!

Bodrum'da kira artışı sebebi ile işveren işçi bulmakta zorlandı.  Pandemiyle birlikte yaz ve kış nüfusu 500 bine yaklaşan Bodrum’da kiralık ev ücretleri, iş ve işveren arasındaki ilişkiyi tehdit edecek durumda.

Akfen GYO'nun kira geliri yüzde 267 arttı!

Akfen GYO’nun 2021'le beraber aldığı tedbirler ve portföyüne kattığı Bodrum Loft Tatil Köyü, Isparta ile Kütahya öğrenci yurtlarıyla; şirketin Temmuz'daki toplam kira geliri, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre yüzde 267 oranında arttı ve 20 milyon Türk Lirası'na ulaştı. 

Ebru Polat Bodrum'da villa kiraladı!

Şarkıcı Ebru Polat yaz tatili için Bodrum'da yazlık kiraladı. Polat yazlık için 100 bin TL kira ödüyor. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'a mı taşınacak?

Çeşme'de kira ücretlerini fazla bulması nedeniyle Bodrum'da ev aradığı iddia edilen Kenan İmirzalıoğlu, söz konusu iddiaları yanıtladı. 

Bodrum'da çocuklu ailelere ev kiralanmıyor!

Pandemi sonrasında kalabalık şehirden kaçmak isteyenlerin ilk tercih yerlerinden biri olan Bodrum'da kira fiyatları arttı. Bununla birlikte ev sahiplerinin kiracı tercihi de değişti. Ev sahipleri artık çocuklu ailelere ev kiralamıyor. 

Hangi şehirde kira fiyatları arttı? 

Pandemi ile beraber İstanbul'dan kaçmak isteyen vatandaşların ilk tercihi Bodrum oldu. Bodrum'a olan bu yönelimlerle  ilçede kira fiyatları bir hayli arttı.

TAV Havalimanları, kira ödemelerini 2024 yılına erteledi!

TAV Havalimanları, DHMİ tarafından Antalya, Ankara, Gazipaşa, İzmir ve Bodrum havalimanlarının işletme hakkı sürelerinin ikişer yıl uzatıldığını ve kira ödemelerinin 2024 yılına ertelendiğini açıkladı.

Bodrum Belediyesi'nden kira seferberliği!

Bodrum Belediyesi, Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında işini ve gelirini kaybeden vatandaşlara destek olmak için bir dizi kampanya hayata geçirdi. 

Kira fiyatlarına koronavirüs etkisi!

Koronavirüs ve deprem nedeniyle büyük şehirlerden kaçan vatandaşların ilk tercihi Bodrum oluyor. Bu durumu fırsat bilen ev sahipleri de kira fiyatlarına zam yapmaya başladı.

Bodrum kira Haberi

Bodrum kira

Gayriresmi verilere göre Bodrum'un yerleşik nüfusu 250 bine dayandı, Bodrum bugün şehir olsa Erzincan, Gümüşhane, Tunceli gibi 15 şehri geride bırakacak. 

Hürriyet gazetesi. Bodrum'daki aktivist, emlakçı, belediye yetkilisi, yeni göç edenler ve yıllardır burada yaşayanlarla konuyu masaya yatırdı.

İnsanlar her ne kadar doğa, huzur ve sakin hayat için burada yaşamayı tercih ettiklerini söyleseler de şehirde alıştığı özel hastanesini, kolejini, AVM’sini de istiyor; gelenlerle birlikte bunların sayısı da her geçen gün artıyor. Peki Bodrum bundan sonrasını, hatta bu kadarını kaldırabilecek mi?

GEÇEN YILDAN BU YANA YAŞANAN KİRA ARTIŞI %40

Ayhan Küçük - Yalıhan Emlak
"İstanbul’dan göçün en büyük etkenlerinden biri de kentsel dönüşüm oldu. Bazı insanlar mecburen taşınmak zorunda kalmayı fırsat bilip hep hayalini kurduğu Bodrum’a yerleşti. İstanbul’dan bu şekilde gelen birçok...