29 / 03 / 2024

bodrum lüks oteller 2017

bodrum lüks oteller 2017

Türkiye turizmde zor günler geçirse de otel yatırımları son sürat devam ediyor. Özellikle dünyaca ünlü tatil beldelerinden olan Bodrum çok büyük otel zincirlerini çekmeye başladı.

Lüks oteller ayda 20 bin TL’ye tecrübesiz eleman arıyor!

Lüks oteller, pandemi sonrası gelen seyahat taleplerini karşılayamamaya başladı. Bundan dolayı ayda 20 bin TL’ye çalışacak tecrübesi olmayan eleman arıyorlar. İşte detaylar!

Hadise annesi için Bodrum'da lüks villa kiraladı!

Hadise, pandemi nedeniyle Belçika'dan gelemeyen annesine sürpriz yaptı. Yaz tatilini annesiyle birlikte geçirmek isteyen Hadise, Bodrum'dan lüks villa kiraladı.

Lüks markalar bu sene hangi bölgeye akın ediyor?

Bodrum, pandemideki ikinci yazına daha donanımlı giriyor. Sosyetenin ‘Bodrum yerlisi’ olduğunu gören lüks markaların birbiri ardına butikler açtığı ilçede yeni mekan açılışları arttı...

Ceylan lüks villasını satıyor! 

Şarkıcı Ceylan 2017'da Bodrum Yalıkavak'ta satın aldığı lüks villasını satılığa çıkardı. Ünlü türkücü villası için 7 milyon TL istiyor.

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Burcu Esmersoy Bodrum'dan 2 milyon TL'ye lüks malikane aldı!

Şöhretin kaymağını yiyen isimlerin arasına Burcu Esmersoy da girdi. Güzel sunucu, Bodrum’da bulunan lüks bir Residence’taki 4 milyon liralık daireyi 2 milyon TL’ye aldı.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Uğur Akkuş Bodrum'daki lüks siteyle davalık oldu!

Bodrum-Türkbükü’ndeki ultra lüks Mandarin Oriental sitesinden 5 milyon Euro’luk bir ev almak için sözleşme imzalayan Uğur Akkuş, 500 bin Euro olan cayma bedelini ödemeyince lüks siteyle davalık oldu.

Lüks otel zincirleri Türkiye'yi sevdi!

Türkiye, İstanbul başta olmak üzere Bodrum, İzmir, Kapadokya gibi turizm bölgelerinde uluslararası lüks markaların yatırım markajına girdi. 2019'da açılan Sofitel'in yanı sıra bu yıl da Peninsula ve Mandarin gibi lüks markalar İstanbul'da faaliyete geçecek...

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

Yazlık lüks villaların haftalık kiraları 90 bin lira!

Turizm sektöründeki hareketlilik yazlık ev fiyatlarını artırdı. Bodrum ve Fethiye’de yoğunlaşan lüks villaların haftalık kiraları 90 bin liraya yükseldi.

Deniz Seki Bodrum'da 150 bin TL'ye lüks villa kiraladı!

Yazın Türkbükü'ndeki People adlı mekanda sahne alacak Deniz Seki, Türkbükü tepesinde yıllık 150 bin liraya ultra lüks bir villa kiraladı.

bodrum lüks oteller 2017 Haberi

bodrum lüks oteller 2017


Dünyanın en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Türkiye, özellikle 2016’da problemler yaşanmıştı. Her ne kadar turist sayısı düşse de, turizm gelirleri erise de otel yatırımları son sürat devam ediyor. 


Otel yatırımlarında en dikkat çekici yer o Bodrum. Dünyaca ünlü tatil beldesi Bodrum’da son 2-3 yılda açılan ve açılması planlanan oteller dikkat çekiyor. 


AVRUPA’NIN İLKLERİ



Yaklaşık 2 yıl önce Mandarin Oriental otelin hizmete girdiği Bodrum’da, dünyanın en büyük film yapım şirketlerinden Amerika, Kaliforniya merkezli Paramount Pictures, Paramount Hotels&Resorts ile yaptığı lisans anlaşması sonrasında dünyadaki ilk otelini açmıştı. Mauritius, Reunion Adaları, Malpler gibi lokasyonlarda lüks konseptle hizmet veren LUX’ın Avrupa’daki ve Türkiye’deki ilk tesisi LUX Bodrum Resort&Residences, MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akdoğan tarafından Bodrum’a getirilmişti. Hilton, Kempinski, Swiss gibi yabancı markaların...