26 / 04 / 2024

bodrum mng holding

bodrum mng holding

Bodrum yarımadasındaki kıyılarda devam eden tüm inşaatlarda hafriyat ve molozlar denizi doldurma malzemesi olarak kullanılıyor. Yarımada genelindeki 385 kıyı yapısından sadece 69'u yasal... Mavi Yol Girişimi üyesi Filiz Dizdar, "Siluet bozuldu, denizsel f

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Akfen Holding Bodrum Loft’da sanatseverleri bir araya getiriyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Bodrum Loft’da Sanat’ sanatseverleri bir araya getirecek.

Deniz GYO, Le Chic Bodrum'da Kaya Hotels & Resorts ile anlaştı!

Deniz GYO, turizm başta olmak üzere birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Kaya Holding ile ilk projesi Le Chic Bodrum için iş birliği yaptı.

Aksoy Holding ve Marriott International'dan Bodrum'da dev iş birliği!

2021’de faaliyete başlayacak The Ritz-Carlton Residences, Bodrum, Marriott International’ın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgelerindeki ilk bağımsız (herhangi bir otele bağlı olmayan) rezidans projesi oldu.

Akfen Holding'in LoftElia Restoran'ı hizmete açıldı!

Akfen Holding’in “modern köy” temasıyla hizmete soktuğu, Bodrum Loft’un içerisinde yer alan LoftElia Restoran hizmete açıldı. 

Doğan Holding'in Bodrum'daki otelini Hilton işletecek!

Susona Bodrum LXR Hotels adıyla yerini alan Hilton bu kez Nikki Beach'in hemen yanında bulunan, Torbalı Koyu'nun en eski işletmelerinden biri olan Işıl Club Bodrum'u da bünyesine kattı.

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Yabancı konut yatırımcılar Bodrum'u sevdi!

Markalı konut üreticileri ve lüks otel zincirlerinin ardı ardına projelerin inşa edildiği Bodrum, yabancıların da gözdesi oldu. Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, Muğla’da tapu alan yabancı sayısının 19 bini geçtiğini söyledi.

Türkiye'den 5 inşaat firması dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında!

Dünya Bankası verilerine göre, Limak Holding, Cengiz Holding, Kolin, Kalyon ve MNG Holding dünyada en fazla ihale alan ilk 10 firma arasında yer aldı.

Bodrum'a yatırım yapanlar kazanacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Çağlar, "Bodrum'da markalar açısından önemli hareketlilik yaşanıyor. Markalı konut üreticileri, lüks otel zincirleri, özel okullar ve hastanelerin özel adresi haline dönüşen Bodrum'da, birçok lüks marka, ilk yatırımlarını buraya gerçekleştiriyor" dedi...

Epique Island, Aksoy Holding’in en önemli gündemi!

Akaryakıt-enerji, turizm-gayrimenkul ve uluslararası ticaret sektörlerinde faaliyet gösteren Aksoy Holding'in Bodrum’da hayata geçirdiği Epique Island projesi şu anda gündemindeki en önemli proje...

Bodrum gayrimenkul yatırımcılarının radarında!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'daki otel ve gayrimenkul yatırımlarından bahsetti. Bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının radarında olduğunu söyleyen Çağlar, ''Halihazırda Bodrum'da 7 milyar dolarlık yatırım söz konusu'' diye konuştu.

Bodrum'un ikinci Swissotel'i 2019'da açılacak!

Çağdaş Holding, 2015'te Turgutreis’te 75 milyon euro yatırımla devreye aldığı Swissotel Resort Bodrum Beach'in ardından ikinci Swissotel markalı otelini 2019 yılı içinde hizmete açacak. 

bodrum mng holding Haberi

bodrum mng holding

Bodrum'da nereye gitseniz bir inşaat var. İnşaatlardaki hafriyat ve molozlar da deniz doldurma malzemesi olarak kullanılıyor. Ardından da iskeleler dikiliveriyor.
Bodrum'da MNG Holding'in denizi doldurmasıyla gündeme gelen doğa katliamı, bu ünlü tatil merkezi için yeni bir durum değil. İlçede bu tür doğa soykırımı tüm hızıyla sürüyor. Bodrum yarımadasındaki kıyılarda devam eden tüm inşaatlarda hafriyat ve molozların denizi doldurma malzemesi olarak kullanıldığı, şarkıcı Mustafa Sandal'a ait olan Mandal Otel'in de aralarında olduğu bazı otellerin izinsiz olarak denizi doldurdukları saptandı.
Bu koy ve kıyı yağmasına karşı mücadele veren ve bünyesinde Peynir Çiçeği ve Gündoğan Gönüllüleri Derneği gibi çevreci örgütleri de barındıran...