24 / 04 / 2024

bodrum orman

bodrum orman

Bodrum'un İçmeler beldesinde belirlenemeyen bir nedenle çıkan orman yangınında 1 hektarlık ormanlık alan zarar gördü

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Fikret Orman Cunda Adası'ndan arsa alacak!

Bodrum’da otel inşa etmek isteyen Fikret Orman, geçtiğimiz gün gittiği Cunda Adası’na bayıldı. Adada bir otel yapmak isteyen iş adamı yaklaşık 15 milyon lira harcayacak.

Bodrum Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor!

Beşiktaş Kulübü eski başkanı Fikret Orman'ın Bodrum'daki 2. oteli olan Cape Yalıkavak'taki yenileme çalışmaları tamamlanıyor.

Can Dündar'ın Bodrum'daki villası için soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’den sonra Can Dündar’a ait yine Bodrum’daki kaçak villanın da 188 metrekarelik kısmının hazine, 27 metrekarelik bahçe duvarının orman arazisini işgal ettiği bildirildi.

Can Dündar 'Bodrum'daki villasını kaçak genişletti' iddiası!

Can Dündar'a ait olan, Bodrum'un Kumbahçe'de 1184 ada ve 4. paftada bulunan deniz manzaralı villanın, havuz bölümünün de olduğu kısımları orman alanı içine yapıldığı ve ruhsata aykırı olduğu ortaya çıktı.

Sıla Gençoğlu Bodrum'da ev kiraladı! 

Şarkıcı Sıla Gençoğlu Bodrum Bitez'de orman içinde ev kiraladı. Şehir hayatından uzakta kalmak isteyen Sıla Gençoğlu, yaz aylarını Bodrum Bitez'de kiraladığı evinde geçiriyor.

Çınarcık Beyttürk Orman’da 140 bin TL’ye daire fırsatı!

Tertemiz havası, yeşilin her tonunu barındıran doğası ile “Marmara’nın Bodrum’u” olarak yaz-kış doğaseverlerin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Çınarcık'taki Beyttürk Orman projesinde 140 bin TL’den başlayan fırsat fiyatla son daireler satışta...

Bodrum Grand Focus Otel'in inşaatı protesto edildi!

Bodrum’daki otel inşaatının çevre kirliliğine yol açtığı ve Kıyı Kanunu’na aykırı olduğu gerekçesiyle yargılandığı davada Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı haklı bulan mahkeme kararı, çevreciler tarafından protesto edildi.

Bodrum Orman Camping satılıyor mu?

Orman Bakanlığı, Bodrum’un Güvercinlik bölgesinde kamp alanı olarak kiraladığı araziyi jandarma eşliğinde zorla boşalttı. Bakanlık araziyi önce Milli Parklar’a devretti, ardından satışa çıkardı.

Bodrum Güvercinlik'teki kamp alanı satışa mı çıktı?

Orman Bakanlığı, Bodrum’un Güvercinlik bölgesinde kamp alanı olarak kiraladığı araziyi jandarma eşliğinde boşalttı. Bakanlık araziyi önce Milli Parklar’a devretti, ardından satışa çıkardı.

Fikret Orman'ın Bodrum'daki oteline tepki!

Bodrum’da “Çevreyi kasten kirlettiği, Kıyı Kanunu’na muhalefet ettiği” iddia edilen otel ile ilgili olarak mahkemenin “beraat” kararı vermesi çevre örgütlerini ayağa kaldırdı: “Adaleti yanıltanlardan yargı önünde hesap soracağız..”

Bodrum'da Fikret Orman'ın oteli tepkiye neden oldu!

Bodrum ilçesinde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'a ait otelin imar kirliliğine neden olduğunu iddia eden bir grup çevreci, otel önünde eylem yaptı.

Fikret Orman'ın Bodrum'daki otelinin davası sonuçlandı!

Beşiktaş spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan oteli için görülen davayı kazandı. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’ın Gündoğan Mahallesi’nde bulunan Blue Otel’in yapımıyla ilgili çevreciler dava açmıştı..

bodrum orman Haberi

bodrum orman

     Beldede otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle kısa sürede genişledi. Makilik ve ormanlık alana sıçrayan yangına karadan müdahale eden itfaiye ekipleri yetersiz kalınca havadan destek istendi. Milas Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı iki yangın havadan söndürme helikopteri ile bir yangın söndürme uçağı, karadan ise 2 arazöz, orman işçileri de yangına müdahale etti.