29 / 03 / 2024

bodrum otel fiyatları

bodrum otel fiyatları

Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü. Bayramın ikinci gününde ilçede yerli ve yabancı turist yoğunluğu bulunuyor.

Bodrum tatilcileri bekliyor!

Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyenleri Bodrum 'a davet eden turizmciler, tatilcilere gündüzleri su jetiyle deniz turu, yürüyüş parkurlarında trekking yapma ve güneşlenme imkanı da sunuyor.

Bodrum lüks yatların önemli destinasyonlarından biri haline geldi!

Bodrum Kalesi ve Kara Ada açığı başta olmak üzere birçok koyda demirli süper lüks yatlar, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Sabah saatlerinde ilçeye gelen ve Bodrum açıklarına demirleyen yatlar, birçok noktadan görülebiliyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'un oteli bakanlık masasında!

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy'a ait Ersoy Otelcilik Şirket’nin Bodrum’da hayata geçirmek istediği ‘Maxx Royal Bodrum Otel’ projesi 18 Nisan’da toplanacak olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İnceleme Değerlendirme Komisyonu’nda ele alınacak.

Kış turizm merkezi Uludağ'da otel fiyatları cep yakıyor! 

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Uludağ'da otel fiyatları uçtu. Bölgede yılbaşında gecelik konaklama ücreti ise kişi başı 8 ile 14 bin arasında değişiyor.

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Otel fiyatlarının yüksekliği karavana olan ilgiyi artırdı!

Türkiye otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabamcom’un yaptığı araştırmaya göre, karavan tatili düşünmenin temel nedenleri arasında ilk sırada otellerin pahalı olması yer alıyor.

Otel fiyatları ikiye katlandı, bayramda tatil hayal oldu! 2 kişilik tatilin maliyeti en az 25 bin lira!

Bayram tatili öncesi otel fiyatları cep yakıyor. Bayramda, iki kişi 8 gecelik konaklamanın bedeli 25 bin liradan başlayarak 50 bin liraya kadar yükseliyor. Ultra her şey dahil tatili tercih edenlerin ise en az 200 bin lira ile en çok 500 bin lirayı gözden çıkarması gerekiyor.

Otel fiyatları katlanınca çalışanların tatil planları da değişti! İşte yaz tatilindeki yeni trendler!

Kurban Bayramı tatilinin yaklaşmasıyla yaz tatiline ilişkin hazırlıklar da hızlandı. Ancak her geçen gün artan maliyetler nedeniyle çalışanların tatil alışkanlıkları da değişiyor. Hem tatil süreleri kısaldı, hem de otelin yanı sıra farklı seçenekler de değerlendiriliyor.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...

Evlilik hazırlığı yapan çiftleri ilgilendiren bir son dakika haberi geldi. Dünya evine girmenin maliyeti ortaya çıktı. Düğün fiyatları geçen yıla kıyasla 2 katına çıktı. Buna göre kır düğünü, salon ve otel fiyatları da belli olmuş oldu.  İşte detaylar...

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Otel fiyatlarında artış olacak mı? Flaş açıklama

Jolly Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, Türkiye'deki mevcut durumu değerlendirdi. Vardar, otellerde geçtiğimiz seneye göre yüzde 60-70'e varan fiyat artışı olduğunu ancak bu yaz döneminde daha artış olmayacağını ifade etti.

Tatil planı yapanlar müjde! Fiyatlar yarıya indi! İşte 25 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların gelişi ile birlikte tatilciler, otel kampanyalarını araştırmaya başladı! Otellerde yüzde 50'ye varan kampanyalar başladı! Peki, otel fiyatları ne kadar? Kampanyadan sonra indirimli otel fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Her bütçeye uygun tatil fırsatı! Günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatlarının şok edici fiyat artışını gören vatandaşlar, günlük karavan kiralama fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

bodrum otel fiyatları Haberi

bodrum otel fiyatları


Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü. Bayramın ikinci gününde ilçede yerli ve yabancı turist yoğunluğu bulunuyor.


İlçeye bayram tatili için gelen turistler, özellikle Kumbahçe, Paşatarlası, İskele Meydanı, Kale caddesi ile Neyzen Tevfik caddelerinde gezinti yaparak vakit geçirdi. Bazı turistler de Bodrum sahillerinde denize girerek güneşli havanın keyfini çıkardı.


Bazı vatandaşlar çocuklarıyla birlikte sahil kenarlarındaki kafe ve restoranlarda oturarak Bodrum Kalesi manzarasını izledi. İlçeye Japonya'dan gelen bir grup kafile de Bodrum'un mavi kapılı ve pencereli evleri önünde hatıra fotoğrafları çektirdi.


Deve ile çeyiz taşıdılar


Cumhuriyet Caddesi'nde düğün başlangıcı öncesinde deve ile çeyiz taşınması, turistlerin oldukça ilgisini çekti. Turistler, ilçenin dar sokaklarında deve önünde davul zurna eşliğinde yöresel oyunları oynayan vatandaşların fotoğrafını...