19 / 04 / 2024

Bodrum Ramada Türkiyenin En İyi Otelleri

Bodrum Ramada Türkiyenin En İyi Otelleri

Bodrum Ramada, online seyahat sitesi Tripadvisor tarafından verilen ‘Türkiye’nin En İyi Otelleri’ ve ‘En Lüks Oteller’ kategorisinde Travelers Choice ödüllerini kazandı.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Ap Sea Gate Bodrum 10 soruda bütün detaylarıyla!

Şani İnşaat imzalı Ap Se Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu.  Peki, Ap Sea Gate Bodrum'da villaların fiyatları ne kadar? Ne zaman satışa çıktı? İşte 10 soruda tüm detaylarıyla Ap Sea Gate Bodrum!

Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Şani İnşaat imzalı Ap Sea Gate Bodrum projesinin tüm detayları belli oldu. Ap Sea Gate Bodrum kampanyalı fiyatlarla satışta! 20 bin dönümden oluşan Projede 24 villa 30 bağımsız alan villa alıyor. Peki, Ap Sea Gate Bodrum projesinde yer alan villaların fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman yapılacak

Bodrum Madnasa Türkbükü fiyat listesi!

Bodrum Madnasa Türkbükü fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Bodrum Madnasa Türkbükü fiyat listesi ve proje detayları...

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Bodrum Hilton Türkbükü Oteli'nin satışı nasıl yapıldı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un Bodrum'da bulunan Hilton Türkbükü'nü satın almıştı. Sözcü Gazetesi köşe yazarlarından Serpil Yılmaz bugünkü köşe yazısında bu satışı kaleme aldı...

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Cennet Koyu Evleri Bodrum fiyat!

Cennet Koyu Evleri Bodrum projesi Çağdaş İnşaat imzası taşıyor. Proje Bodrum'da Türkbükü ile Hattat Koyu arasında yer alıyor.

Türkiye’nin kıyılarında gayrimenkul yatırımı dalgası!

Gayrimenkul sektöründe gözde şehirler değişiyor. Yaz mevsiminin lokasyonu olarak bilinen Bodrum, hem Türk, hem de yabancı yatırımcının radarında.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

The Club Beach By Bodrum Ramada açıldı!

Bembeyaz kumu, denizin içine uzanan iskelesi ile 2400 m2 alan üzerine konumlanan The Club Beach By Bodrum Ramada, Bodrum da hizmete açıldı.

Bodrum Ramada'ya 2 ödül birden!

Bodrum Ramada, online seyahat sitesi Tripadvisor tarafından verilen ‘Türkiye’nin En İyi Otelleri’ ve ‘En Lüks Oteller’ kategorisinde Travelers Choice ödüllerini kazandı.

Bodrum Ramada Türkiyenin En İyi Otelleri Haberi

Bodrum Ramada Türkiyenin En İyi Otelleri
Wyndham otel grubunda 2012 yılının en iyi açılış oteli ödülünün sahibi olan Bodrum Ramada; Tripadvisor 2013 Mükemmeliyet Ödülü, Trivago 2014 Türkiye’nin En İyi Ramada Oteli, Venere.com 2013 En Çok Oy Alan Otel ödüllerini de...