24 / 04 / 2024

bodrum Regnum Golf Country fiyat

bodrum Regnum Golf Country fiyat

Regnum tarafından Bodrum'da inşa edilen Regnum Golf&Country'de 55 villa satıldı. Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

Bodrum'da feci kaza! Ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala hayatını kaybetti

Ankara'nın köklü firmalarından Uzaltaş Şirketler Grubu'nun sahibi iş insanı Ünal Pala ve eşi Evrim Pala Bodrum'da geçirdikleri tekne kazasında hayatını kaybetti. Uzaltaş, Regnum Skytower, Paladyum Beytepe ve Park Azur Bodrum gibi projelere imza atmıştı.

Regnum Golf Country Bodrum'da 55 villa satıldı!

Regnum tarafından Bodrum'da inşa edilen Regnum Golf&Country'de 55 villa satıldı. Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı.

Regnum Golf Country Bodrum satış ofisi!

Regnum Golf Country Bodrum satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Teslimlerin başladığı proje 275 konuttan meydana geliyor.

Regnum Golf Country Bodrum fiyat!

Regnum Golf Country Bodrum fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Öztürk Grup tarafından hayata geçirilen projede 275 konut bulunuyor.

Regnum Golf Country Bodrum'da hemen teslim villalar!

Öztürk Grup imzası taşıyan Regnum Golf & Country projesi Bodrum'da hayata geçirildi. 275 konuttan oluşan projede ilk etap teslimleri başladı.

Regnum Golf&Country Bodrum ilk etapta yaşam başladı!

Regnum, Bodrum’daki üçüncü projesini hayata geçiriyor. Florida modelinden esinlenen Regnum Golf&Country 80 milyon euro yatırımla inşa edilecek.

Ajda Pekkan Bodrum'daki evini 800 bin liraya dekore etti!

Ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, Bodrum Regnum Escana Evleri'ndeki 3 katlı villasını dekore ettirdi. Süperstar, 6 milyon 700 bin liralık evi için 800 bin lira harcadı.

Ajda Pekkan evini 500 bin TL'ye yeniledi!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan Bodrum Regnum Escana Evleri'ndeki villasını 500 bin TL'ye yeniledi...

Regnum Sky Tower’da iş hayatına golf molası!

Ankara’nın yeni sembolü olan Regnum Sky Tower’da mesai saatleri içerisinde yaşanan anlık streslere yardımcı olabilecek mini golf sahası yer alıyor.

Regnum Carya Resort’a ödül!

Diversey Consulting’in Türkiye’de ilk defa hayata geçirdiği The Hygienic Room ve The Hygienic Gym/SPA programlarını uygulayan ve sertifika alan ilk otel Regnum Carya Golf&SPA Resort oldu.

Öztürk Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 140 villalık proje!

Öztürk Ailesi, iki yılda 300 milyon dolar yatırdığı turizmdeki iddiasını artırıyor. Belek'te bir otel kuran ve iki tesisi de satın alan Öztürk Şirketler Grubu, Bodrum'da da bin 450 dönümlük arazi üzerine villa ve golf tesisi kuruyor.

Carya Golf Resort G-20 zirvesi için kurşun gerçirmez villa kullanacak!

Antalya dünya liderlerinin katılacağı G-20 zirvesine hazırlanıyor. Kasım ayında gerçekleşecek zirvenin merkezi Regnum Carya Golf & Spa Resort olacak.

Regnum Carya Golf & SPA Resort üst yönetimi görevden alındı!

Antalya Belek’te 15-16 Kasım’da G20 zirvesinin yapılacağı Regnum Carya Golf & SPA Resort’ta genel müdür dahil 8’i üst düzeydeki yönetici, 20 kişinin işine son verildi.

bodrum Regnum Golf Country fiyat Haberi

bodrum Regnum Golf Country fiyat

Regnum imzasıyla Bodrum’da Türkiye’nin 21’inci golf sahası açıldı. Öztürk Şirketler Grubu’nun gayrimenkul firması tarafından hayata geçirilen projede yapımı tamamlanan 55 villa satıldı. 

Regnum Onursal Başkanı, Öztürk Grup ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı Fikret Öztürk, yatırımın detaylarını anlattı. Öztürk,  “Burada Florida ve golfle öne çıkan diğer bölgelerdeki konseptten etkilendik. Oralara gider, neden bizde de olmadığını düşünürdük. Bodrum’da bu araziyi görünce aynı konsepti burada hayata geçirmeye karar verdik. Burası 1500 dönümlük bir alan. Yaklaşık 1.000 mülk sahibinden arazi aldık. Birtakım zorluklar nedeniyle yatırımdan vazgeçmiştim ama sonra Belediye Başkanı Mehmet Kocadon devam etmem için beni ikna etti.” açıklamasında bulundu.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Öztürk, projeye 60 milyonu bina ve golf sahasına ait olmakla birlikte toplam 80 milyon euro yatırım yaptıklarını söyledi. 

Öztürk,...