25 / 04 / 2024

bodrum safir evler

bodrum safir evler

Yayla İnşaat tarafından Bodrum Kadıkalesi'nde yapımı devam eden 'Safir Evleri' projesi, 3 ayrı tipte toplam 64 konuttan oluşuyor.

Seba Taşevler: Yalıkavak'ta modern masal!

Seba İnşaat güvencesiyle Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilen Seba Taşevler Yalıkavak'ta 4+1 konut tipinde taş müstakil evler yer alıyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak fiyat!

Seba Taşevler Yalıkavak projesindeki konutların fiyatları haberimizde yer alıyor. Seba Taşevler Yalıkavak projesi Bodrum Yalıkavak'ta yükseliyor. 

Seba Taşevler Yalıkavak satışta! 

Seba İnşaat imzasıyla Bodrum Yalıkavak'ta yükselen Seba Taşevler Yalıkavak satışa sunuldu. 4 oda 1 salon taş evler 950 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...

İnşaatta markalaşmış firmalar Bodrum'a yatırım yapıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Kocadon, Bodrum'un kentsel kimliğine uygun evler yapıldığını söyledi. 

Nef Bodrum: Ege Ruhuyla Hayat Bulan Evler!

Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi olan Nef Bodrum'da ön satış süreci başladı. Nef Bodrum Yalıkavak'ta konut ve otel alanları olacak...

Bodrum Pukka Rue Taş Evleri satışa çıktı!

Keller Williams Bodrum Bölge Müdürlüğü'nün organize ettiği Pukka Rue 'Taş Evler Sokağı" tanıtım etkinliği gerçekleşti. Ege Grup'un konut projeleri markası olan Pukka Evleri'nin 3'üncü projesi Pukka Rue Taş Evleri satışa sunuldu.

Ofton Elysium Miramar Bodrum fiyat!

Villa tiplerinin 192 metrekare olarak tasarlandığı proje 22 dönümlük arsa alanı üzerine hayata geçiriliyor. Ofton Elysium Miramar Bodrum fiyat listesi kapsamında evler 530 bin eurodan başlıyor.

Bodrum Lalin Evleri'nde yaşam başlıyor!

Bodrum Merkez Umurca mevkiinde yükselen Lalin Evleri, doğa ve şehir manzarasına sahip.Tek katlı bahçeli evlerin bulunduğu projede evler oturuma hazır durumda. Lalin Evleri, 12 adet 2+1 tek kat ve 12 adet 4+2 dubleks konuttan meydana geliyor.

Bodrum'un beyaz evleri turizm sezonu öncesi bakıma alınıyor!

Bodrum ilçesinde beyaz boyalarıyla dikkatleri çeken iki katlı evler, turizm sezonu öncesi bakımdan geçiriliyor. Bodrum evleri, begonvil çiçekleriyle kaplı çevresi, mavi boyalı kapı ve pencereleriyle adından söz ettiriyor.

Gökçe Prime Bodrum Evleri 550 bin TL' den başlıyor!

Rk İnşaat tarafından hayata geçirilen Gökçe Prime Bodrum Evleri toplam 9 konuttan oluşuyor. Hemen teslim edilen evler Kos Adası, Karada, Bodrum Kalesi ve limanı manzaralı. Gökçe Prime Bodrum Evleri 550 bin TL' den başlıyor.

İşte Bodrum'un beyaz-mavi evlerinin sırrı!

Bodrum'da turizm sezon öncesi begonvil çiçekleriyle kaplı çevresi, mavi boyalı kapı ve pencereleriyle göz kamaştıran o evler yeniden boyanıyor, bahçelerinde düzenlemeler yapılıyor. Peki ama neden mavi... Hiç düşündünüz mü?...

Bodrum'daki yangında villa ve lüks evler son anda kurtarıldı!

Bodrum'daki makilik ve otluk alandaki yangında 20 hektar alan zarar görürken villa ve lüks evler yanmaktan son anda kurtarıldı, soğutma çalışmasının yapıldığı bölgede yangının çıkış nedeniyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor

Bodrum yazlık evler 2013!

Bir zamanlar Halikarnassos adıyla anılan Bodrum sadece Türkiye'de değil, yurtdışında da nam salmış önemli bir turizm bölgesi. Yaz mevsiminin kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde Bodrum'daki yazlık projeleri derledik. İşte Bodrum yazlık evler 2013..

bodrum safir evler Haberi

bodrum safir evler


Havası ve coğrafyasının elverişliği nedeniyle yıl boyunca rahat yaşanabilecek bir proje olan 'Safir Evleri' bir tepenin yamacında tümü deniz manzarasına sahip villardan oluşuyor. Haziran 2006'da yapımına başlanan projenen Aralık sonunda sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Fiyatları 150 bin ila 300 bin Euro arasında değişen villaların yer aldığı projede villalar yüksek kaliteli malzemelerle inşa edilirken, güvenlik sistemi ve kalorifer altyapısı, boyanabilir ve yanmaz duvar kağıdı, klima, masajlı jet su sistemli duşakabin gibi özelliklere de sahip....