19 / 04 / 2024

bodrum satılık daire

bodrum satılık daire

Denize 200 metre yürüyüş mesafesinde yaz kış kullanıma uygun şekilde tasarlanmış durumda yükselen projede toplam 40 blok bulunuyor. Bodrum Mirage Marina fiyat listesi kapsamında projede metrekare birim bazı 7 bin TL'den başlıyor.

Mirage Marina Bodrum teslim tarihi!

40 blok şeklinde meydana gelen projede dairelerin alanları 70 metrekareden başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor. Mirage Marina Bodrum teslim tarihi olarak 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlandı.

Mirage Marina Bodrum iletişim bilgileri!

Flat dairelerin 70 metrekare şeklinde dizayn edildiği projede toplam 40 blok yer alıyor. Mirage Marina Bodrum iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 363 04 74 olarak belirlendi.

Muğla'da icradan 3 milyon TL'ye 17 daire!

Muğla Bodrum'da bulunan 17 daire Bodrum 1. İcra İflas İdaresi tarafından 16 Temmuz 2015 günü 11:00 ile 14:00 arasında pazarlık usulüyle 3 milyon TL'ye ihale ediliyor.

Bodrum Elysium Miramar nerede?

Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Elysium Miramar Bodrum'da konut fiyatları 530 bin Euro'dan başlıyor. Proje 46 adet villa ve 4 adet penthouse daireden meydana geliyor. Peki Bodrum Elysium Miramar nerede?

Bodrum Solemar Adabükü Villaları ödeme koşulu!

Muğla İl 'i Bodrum İlçe' sinde yükseldiği projede toplam 134 adet daire yer alıyor. Bodrum Solemar Adabükü Villaları ödeme koşulu kapsamında peşinatta indirim sağlanıyor.

Bodrum Solemar Adabükü iletişim bilgileri!

Villaların 103 metrekareden başladığı proje toplam 134 adet daireden meydana geliyor. Bodrum Solemar Adabükü iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0530 115 90 40 veya 0530 115 90 41 olarak belirlendi.

Muğla Solemar Adabükü satılık!

Toplam 134 adet villadan meydana gelen projede peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Muğla Solemar Adabükü satılık! daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Bodrum Solemar Adabükü adres bilgileri!

Toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 9 farklı tipte villa seçeneği bulunuyor. Bodrum Solemar Adabükü adres bilgileri kapsamında proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde inşa edildi.

Bodrum Elysium Miramar satış ofisi iletişim!

18 ay taksitlendirme sağlanan proje 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Bodrum Elysium Miramar satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Bodrum Elysium Miramar teslim tarihi!

Ofton İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje toplam 22 dönüm arazide yükseliyor. Bodrum Elysium Miramar teslim tarihi kapsamında daireler 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Bodrum Elysium Miramar iletişim bilgileri!

Villa büyüklüklerinin 192 metrekareden oluştuğu proje Muğla' nın Bodrum İlçe' sinde bulunuyor. Bodrum Elysium Miramar iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 5 350 olarak belirlendi.

Elysium Miramar Bodrum ne zaman teslim?

Toplam 22 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen proje Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede 18 ay vade imkanı sunuluyor. Peki Elysium Miramar Bodrum ne zaman teslim?

Ofton Elysium Miramar Bodrum fiyat!

Villa tiplerinin 192 metrekare olarak tasarlandığı proje 22 dönümlük arsa alanı üzerine hayata geçiriliyor. Ofton Elysium Miramar Bodrum fiyat listesi kapsamında evler 530 bin eurodan başlıyor.

Bodrum Elysium Miramar satılık ev!

Ofton İnşaat imzası taşıyan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 22 blok halinde inşa ediliyor.Bodrum Elysium Miramar satılık ev büyüklükleri 192 metrekare olarak dizayn edildi.

Armada Praxis Bodrum satılık!

Armada Praxis'in Bodrum'daki projesinde satışlar başladı. Peki Armada Praxis Bodrum satılık daire fiyatları ne kadar? Armada Praxis Bodrum ne zaman teslim edilecek? İşte tüm merak edilenler...

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ege Sevgi Evleri Bodrum satılık

Toplamda 54 adet daireden meydana gelen Ege Sevgi Evleri Bodrum satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje, Ege İnşaat grubu Dekko ve Sinan Özer ortak tasarımı olarak yükseliyor...

Gümbet Evleri Bodrum satılık!

Konutların; mandalina dubleks ve daire zakkum olarak dizayn edildiği Gümbet Evleri Bodrum satılık daire fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Muğla-Bodrum ilçesine bağlı Gümbet bölgesinde konumlanan projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Bodrum Bodrum satılık daire!

Bodrum Bodrum satılık daire fiyatları 695 bin Euro 'dan başlıyor, satışların devam ettiği Bodrum Bodrum 'da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon villalar bulunuyor...

Yalı Evleri Bodrum satılık!

Yalı Evleri Bodrum satılık daire fiyatları 220 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Bodrum Yalı Evleri' nde yer alan daireler Tripolis, Lykos, Closse ve Laodikeia olmak üzere toplam 4 tipten oluşuyor...

Bodrum Bodrum satılık daire!

Bodrum Bodrum satılık dairelerin tamamı satılmış durumda. Bodrum Bodrum' da villa satışları devam ediyor. Bilgili Holding' in projesi olan Bodrum Bodrum' da villa fiyatları 695 bin Euro' dan başlangıç gösteriyor...

Bodrum Bodrum satılık!

Bilgili Holding'in girişimi ile Muğla'da yükselen Bodrum Bodrum satılık daire fiyatları ve daha detaylı bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz...

Park Oran satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı ortaklığı imzası taşıyan Park Oran satılık daire fiyatları 650 bin TL 'den başlıyor...

Park Oran Ankara satılık daire!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş., Emlak Pazarlama ve Aktürk Yapı'nın ortak çalışması ile yükselen Park Oran Ankara satılık daire fiyatları 680 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Panaroma Home satılık daire!

Panaroma Grup'un projesi olarak hayata geçirilen Sarıyer Panaroma Home satılık daire fiyatlarını ve teslim tarihi gibi bilgiler haberimizin devamında yer buluyor...

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire!

Bahçeşehir Bahçe City satılık daire fiyatları 637 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgisi haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

bodrum satılık daire Haberi

bodrum satılık daire

40 blok şeklinde meydana gelen projede her katta 4 adet daire bulunuyor. Bloklardaki daireler 2'si flat ve 2'si ise dubleks olarak tasarlanan projede dubleks dairelerde yan ve ön bahçe de bulunuyor. 

Bodrum Mirage Marina projesinde flat dairelerin alanları 70 metrekareden meydana gelirken, dubleksler ise 152 metrekare tasarlandı. Projedeki flat daireler 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

Muğla İl'i Bodrum'da denize 200 metre yürüyüş mesafesinde yaz kış kullanıma uygun şekilde tasarlanan proje toplam 4 bin 600 metrekarelik arsa alanda yükseliyor. Projede kapalı otopark, fitness center, sosyal alanlar yer alıyor. 

Ödeme planı kapsamında Bodrum Mirage Marina projesinde yüzde 30 peşinat ödendiğinde kalan kısım banka kredisi ve 15 aya kadar vadelendirme ile sağlanıyor.

Bodrum Mirage Marina fiyat listesi kapsamında projede metrekare birim bazı 7 bin...