25 / 04 / 2024

bodrum spa

bodrum spa

Bodrum'un en büyük SPA merkezleri arasında yer alan İsis Hotel Genel Müdürü Melih Alemdar " Kalifiye personel bulmak özellikle Bodrum'da daha çok zor " dedi.

Caresse Bodrum’da Design My Dream mağazası açıldı!

Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

Luxury Collection Resort & Spa 20 Haziran'da yeniden açılıyor!

Bodrum’da yer alan ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, eşzamanlı olarak 20 Haziran 2020 tarihinden sonra kapılarını açıyor.

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Buddha-Bar Bodrum Haziran'da hizmete açılacak!

Caresse A Luxury Collection Resort & Spa'da kapılarını açacak olan Buddha-Bar Bodrum Haziran ayından itibaren hizmete sunulacak.

Ant Yapı, Radisson Collection’ı Bodrum’a getiriyor!

Ant Yapı, beşinci turizm yatırımını, dünyanın en büyük otel zincirlerinden Radisson Hotel Group’un premium markası Radisson Collection ile Bodrum’da gerçekleştiriyor. Radisson Collection Resort & Spa Bodrum 2021 yılında faaliyete geçecek...

1453 Bodrum Resort Hotel açıldı!

Bodrum'un denize sıfır ilk muhafazakar otel olma özelliği ile dikkat çeken 1453 Bodrum Resort Hotel & Spa, 1 Mayıs' ta kapılarını müşterilerine açtı.

İl Riccio Bodrum açıldı!

Capri Adası’nda yer alan Capri Palace Hotel & Spa’da; lezzet tutkunlarının en çok tercih ettiği restoran olan Michelin yıldızlı Il Riccio; bu yaz D-Hotel Maris’in ardından Bodrum Cennet Koyu’nda hizmet vermeye başladı.

The Luxury Collection Bodrum'daki ilk otelini açtı!

STARWOOD Grubu'nun Premium markalarından The Luxury Collection, Türkiye'de ilk resort otelini Bodrum'da 'Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa' ismiyle açtı.

The Spa at Mandarin Oriental Yılın En Kışkırtıcı Spa ödülünü aldı!

İngiltere’nin dünyaca ünlü dergisi Tatler, düzenlediği “Tatler Spa Awards 2015”te The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum’u ‘Yılın En Kışkırtıcı Spa’ ödülüyle taçlandırdı..

Dünya Jet-Seti'nin yeni tatil destinasyonu Bodrum!

Astaş Holding, Akdeniz çana- için özel tasarlanan SPA at ğının en pahalı ve lüks resort projesini Mandarin Oriental Hotel Group ile Bodrum'da hayata geçirdi.

Milas-Bodrum Havalimanı'na en yüksek teklifi TAV verdi!

Milas-Bodrum Havalimanı terminallerinin işletme hakkının devri ihalesinde Fraport-IC İçtaş, Astaldi SPA -Romairport-Göçay İnşaat OGG, YDA İnşaat ve TAV Havalimanları Holding olmak üzere 4 firma teklif verdi...

Palmalife Bodrum en başarılı sağlık turizmi işletmesi seçildi!

Bu sene dördüncüsü gerçekleştirilen Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması’nda “Türkiye’nin En Başarılı Sağlık Turizmi (SPA) İşletmesi Ödülü”nü bu sene Palmalife Bodrum Resort & Spa aldı...

Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa, En Gözde Lüks Otel seçildi!

Top Travel 2012 Ödülleri kapsamında Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa, En Gözde Lüks Oteller kategorisinde ödüle layık görüldü

bodrum spa Haberi

bodrum spa

Alemdar, şunları söyledi: "Kalifiye personel bulmak özellikle Bodrum'da ve sezonluk tesislerde çok zor. Zira Antalya'da 12 ay çalışmak varken aym işi yapıp niye 6 ay sezonluk bir tesiste çalışsınlar İd. Bu durumda personelin sosyal aktiviteleri, yaşam alanları ve hayat standartlannın yüksek tutulması gerekir. Bunlan sağlayabilen tesisler kalifiye olan personellerin tercih sebepleri olur. Yeni tesislerin durmadan açılması hem personel açısından hem de acenteler açısından sıkıntı yaratıyor. Yeni açılan tesislerin hızına yetişilmeli ve tüm tesislerde yeterli eğitümiş personel bulundurulması...