25 / 04 / 2024

Bodrum su kesintileri

Bodrum su kesintileri

MUSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bodrum'da Geyik Barajı ve Bodrum Yarımadası'nı besleyen ana isale hattındaki bakım, onarım ve imalat çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacak

Bodrum'daki Cennet Koyu'nda kaçak yapılaşma tam gaz: İmar Kanunu'na aykırı! 

Bodrum Gölköy Mahallesi’nde geçen sene kiralanan dünyaca ünlü Cennet Koyu’ndaki kaçak yapılar için yapılan suç duyurularına karşın hala durum aynı. İmar Kanunu'na göre Belediye tarafından yıkılması gereken tesis 2024 sezonu için de işleri büyütmeye başladı. 

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Bodrum Belediyesi'nde imar usulsüzlüğü iddiası: Evraklar inceleniyor!

Çalışmalarına devam eden Muğla Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Müdürlüğü Bodrum Grup Amirliği ekipleri tarafından Bodrum Belediyesi'nde inceleme başlattı.

Bodrum'da konut dolandırıcılığı! 388 bin TL'si buhar oldu!

Bodrum'da konut almak isteyen vatandaşlar dolandırıldığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Konuyla ilişkisi tespit edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Ekrem İmamoğlu'nun Bodrum'daki villası için inceleme kararı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bodrum’daki milyonluk usulsüz villası için bakanlık adım attı. Rapor hazırlayacak olan müfettişler gerekirse savcılığa suç duyurusu yapacak...

Muğla Şehircilik Müdürlüğü'nden Yılmaz Özdil'in villası hakkında suç duyurusu!

Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil adına aldığı Bodrum Bitez'deki villasında kaçak inşaat yaptığı öğrenildi. Muğla Şehircilik Müdürlüğü, olaya ilişkin suç duyurusu yapmaya hazırlanıyor...

Myndos Antik Kenti'nde kaçak yapılaşmaya suç duyurusu!

Bodrum'da yer alan Myndos Antik Kenti'nin kıyısında taş ve betonla doldurulup, kaçak yapı inşaatına başlandı. Belediye, arazi sahibiyle ilgili 'Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet' iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Bodrum'daki kaçak yapılar için savcılığa suç duyurusunda bulunuldu! 

Muğla Bodrum'da imara aykırı ve kaçak yapıldığı iddia edilen yapılarla ilgili çalışmalar devam ediyor. Söz konusu yapılar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunuldu. 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Bodrum'a yeni su altı arkeoloji müzesi inşa edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bodrum’da sezonu 12 aya yaymak için merkezde etkinlikleri artıracaklarını belirtti. Bakan Ersoy, Bodrum'a yeni bir su altı arkeoloji müzesi inşaa etmeyi plandıklarını söyledi.

Tay Group’tan Bodrum'a 1 milyar dolarlık yeni yatırım!

Tay Group’un Yalıçiftlik’te 1 milyon metrekarelik alana kuracağı Four Seasons Bodrum Resort, 1 milyar dolarlık bir proje olacak. Astay Gayrimenkul CEO’su Enes Berse, “Proje, bölgenin en uzun sahil şeridine sahip olacak” dedi. 

Serkoç'tan Bodrum’a Lujo isimli lüks otel!

Anex Tours’un CEO’su Serhat Koçkar’ın şirketi Serkoç, 170 milyon dolar yatırımla Bodrum'da Lujo isimli lüks otel açmaya hazırlanıyor. 

Bodrum lüks konutun merkezi oldu!

Birbirinden lüks projelerin merkezi haline gelen Bodrum'da geliştirilen konut yatırımları lüksün de üstüne çıkıyor. FB Gayrimenkul Yatırımları CEO'su Burak Özyiğit, bölgedeki projelerini ve yatırımlarını anlattı.

Bodrum su kesintileri Haberi

Bodrum su kesintileri

Devlet Su İşleri (DSİ) 21. Bölge Müdürlüğünce Bodrum'da yapılacak çalışmalar nedeniyle 25 gün su kesintisi uygulanacak.


Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Geyik Barajı ve Bodrum Yarımadası'nı besleyen ana isale hattında bakım, onarım ve imalat çalışması gerçekleştirilecek.


Çalışma nedeniyle 24 Ocak'tan itibaren 15 gün süreyle su kesintisi yapılacak. Su kesintisi sona erdikten sonra içme suyu depolarının dolması ve buradan hatlara su verilmesi durumu da göz önüne alındığında suyun tüm aboneler ulaşması 10 günü...