29 / 03 / 2024

Bodrum Swissotel yatırımı

Bodrum Swissotel yatırımı

Bodrum’a üs kuran Çağdaş Holding, turizme hızlı girdi. Turgutreis’te Swissotel’i açan grup, ikinci ‘Swiss’ yatırımına başladı. 175 milyon euro’luk proje sonrası hedef Avrupa’da yatırım.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

Alarko GYO, Bodrum Gündoğan'daki otel yatırımı için düğmeye bastı! 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bodrum Otel Yatırımına İlişkin 624 milyon TL'lik kredi sözleşmesi kapsamında bankanın teminat amacıyla ipotek tesis ettiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Bodrum Mert Gayrimenkul Ve Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Rams İnşaat, İstanbul ve Bodrum projeleriyle dev yatırımlara imza atacak. Rams İnşaat; İstanbul ve Bodrum’daki projeleri için toplam 10 milyar Türk Lirası yatırım gerçekleştirecek. 

Rus yatırımcılardan Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım!

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Rus yatırımcıların Bodrum'a 83 milyon dolarlık yatırım yapacağını açıkladı.

Yatırımın yeni adresi: Yazlık evler!

Salgın süresi boyunca Bodrum’a ilginin artması kira fiyatlarını 2 katına çıkardı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Kira getirisi artınca amortisman süresi 8 yıla kadar geriledi. Yazlık almak iyi bir yatırım adresi haline geldi” diye konuştu.

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Ruslardan Bodrum'daki turizm tesislerine 300 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'nin tatil cenneti Bodrum, Rus iş insanlarının radarına girdi. Öyle ki Ruslar bu bölgede bulunan turizm tesislerine yatırım yapmaya başladı. 

Bodrum'a 300 milyon dolarlık konut ve otel yatırımı!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, şehirde artık çok sayıda yabancının yatırım yaparak yaşamaya başladığını söyledi. Aras, Rusların Bodrum´da yaklaşık 300 milyon dolarlık yatırım planlandığından bahsetti.

Karaderili Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 20 milyon dolarlık yatırım!

Karaderili Şirketler Grubu otel yatak sayısını arttırmak için 20 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak. Şirket, 650 yataklı oteli 1100 yatağa çıkaracak. 

Sera Group'tan Bodrum'a 100 milyon dolarlık yatırım!

Sera Group, Bodrum'daki gayrimenkul yatırımlarını sürdürüyor. Yalıçiftlik Barbaros Koyu'nda devre tatil modeliyle satışa sunduğu projeyi 1 Temmuz itibariyle hizmete açacak olan Sera, ikinci projenin de kaba inşaatını tamamladı.İki projenin tamamlanmasıyla yatırım 100 milyon dolara çıkacak. 

Kissebükü'ndeki otel yatırımı mecliste!

Bodrum Kissebükü'ndeki bir otel yatırımına ve şahsına yönelik iddialar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Bodrum'a yatırım yapanlar kazanacak!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Çağlar, "Bodrum'da markalar açısından önemli hareketlilik yaşanıyor. Markalı konut üreticileri, lüks otel zincirleri, özel okullar ve hastanelerin özel adresi haline dönüşen Bodrum'da, birçok lüks marka, ilk yatırımlarını buraya gerçekleştiriyor" dedi...

Bodrum Swissotel yatırımı Haberi

Bodrum Swissotel yatırımı

Bodrum’da geliştirdiği 30 projenin son halkasını İsviçreli turizm devi Swissotel işbirliğiyle tamamlayan Çağdaş Holding’in CEO’su Çağdaş Çağlar, bölgeye iki “Swiss” kazandıracaklarını söyledi. Turgutreis’te açılan Swissotel Resort Bodrum Beach adlı otelin yatırım bedelinin 75 milyon euro’ya ulaştığını belirten Çağlar, 2016’da Bodrum merkezde ikinci Swissotel projesinin tamamlanacağını bunun yatırım bedelinin 100 milyon euro olduğunu ifade etti.



Bodrum’da 30 farklı projeye imza attıklarını anlatan Çağlar, bu yatırımların bütçesinin 600 milyon euro’ya yaklaştığını açıkladı.


İsviçre, İspanya...

Turgutreis’teki Swiss projesinde evlerin 60’ı satıldı, 66 odalı otel bölümü önceki hafta hizmete açıldı. Çağlar, “Bodrum merkezdeki Swissotel önümüzdeki yaz sezonunda açılacak. 35 de villa olacak” dedi.

İstanbul’da da butik bir konut projesi planladıklarını ileten Çağdaş Çağlar, kentsel dönüşüme girme planlarını da incelediklerini hatırlattı. Bodrum’un yanı sıra Çağdaş Holding’in farklı bölgelerde...