19 / 04 / 2024

bodrum yatak kapasitesi

bodrum yatak kapasitesi

Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü. Bayramın ikinci gününde ilçede yerli ve yabancı turist yoğunluğu bulunuyor.

Bodrum tatilcileri bekliyor!

Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyenleri Bodrum 'a davet eden turizmciler, tatilcilere gündüzleri su jetiyle deniz turu, yürüyüş parkurlarında trekking yapma ve güneşlenme imkanı da sunuyor.

2 bin 60 yatak kapasiteli İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi açıldı!

2 bin 60 yatak kapasitesi ile dikkat çeken İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi resmen açıldı. Merakla beklenen şehir hastanesinin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan gerçekleştirdi.

Bodrum'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Gün Turizm Otelcilik Bodrum'daki yeni otel yatırımı için start verdi. 420 milyon TL'ye mal olacak olan yeni yatırım 500 yatak kapasiteli...

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

İstanbul'da ev kiraları 1.5 kat arttı!

İstanbul’daki 56 üniversite ve yüksekokulda öğrenim gören öğrencilerin yaklaşık 600 bini başka şehirlerden geldi. Kamu ve özel yurtların yatak kapasitesi 100 bine anca ulaşıyor ve yaklaşık 500 bin öğrenci, kiralık konut veya yurtlarda kalacak yer arayışında.

Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatında incelemeler yaptı. İncelemeleri sırasında yetkililerden bilgiler de alan Çiğdem Karaaslan, hastanenin 900 yatak kapasitesi bulunacağını ifade etti ve hastanenin 2023'te açılacağını belirtti.

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte değişiklik!

Turizm merkezlerinde planlama ve uygulamaya ilişkin yönetmelikte yapılan değişikliğe göre, turizm tesis alanı kullanımları için maksimum yatak kapasitesi belirlenmesi esas olacak.

Bodrum'daki 150 yataklı hastane inşaatı yeniden başladı!

Bodrum'un en önemli sorunlarından biri sağlık tesislerinin yetersizliği olarak görülüyor. İlçede başlayan 150 yatak kapasiteli hastane inşaatı 2019'da durmuştu, şimdi ATR Yapı Proje tarafından yeniden başlatıldı. İnşaatın önümüzdeki yaza tamamlanması öngörülüyor. 

Rize'de şehir hastanesi, deniz dolgusu üzerinde inşa edilecek!

Rize'de inşa edilmesi planlanan şehir hastanesinin, ödenek yetersizliği sebebiyle inşaatı yarım kalan yat limanı sahasında yapılacağı duyuruldu. 300 dönümlük deniz dolgusu üzerinde inşa edilecek hastanenin, 800 yatak kapasitesi bulunacak... 

Atatürk Havalimanı hastane inşaatında bazı bloklar tamamlandı!

Atatürk Havalimanı Hastanesi'nin yapımı hız kesmeden sürüyor. Hastane tamamlandığında 1.000 yatak kapasitesi ile hizmete açılacak.

Tunceli'de çadır kamp konseptli otel açıldı!

Türkiye'nin ilk çadır kamp konseptli oteli Tunceli'de açıldı. 5 dönümlük alan üzerinde kurulan otelin 31 oda ve 61 yatak kapasitesi var.

İstanbul'daki şehir hastaneleri ne zaman açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hayalim" dediği şehir hastanelerinin yapımı devam ediyor. İstanbul'da şehir hastaneleri projesi kapsamında açılacak olan hastaneler tarihi kenti dünyanın sağlık başkenti yapacak. Hastanelerin açılmasıyla İstanbul'da yatak kapasitesi 50 bine ulaşacak.

2021 sonuna yurt yatak kapasitesi 881 bin 409'a ulaşacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, 2021 sonuna yurt yatak kapasitesinin 881 bin 409’a ulaşmasını hedeflediklerini vurguladı...

bodrum yatak kapasitesi Haberi

bodrum yatak kapasitesi


Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 25, deniz suyu sıcaklığı ise 21 derece ölçüldü. Bayramın ikinci gününde ilçede yerli ve yabancı turist yoğunluğu bulunuyor.


İlçeye bayram tatili için gelen turistler, özellikle Kumbahçe, Paşatarlası, İskele Meydanı, Kale caddesi ile Neyzen Tevfik caddelerinde gezinti yaparak vakit geçirdi. Bazı turistler de Bodrum sahillerinde denize girerek güneşli havanın keyfini çıkardı.


Bazı vatandaşlar çocuklarıyla birlikte sahil kenarlarındaki kafe ve restoranlarda oturarak Bodrum Kalesi manzarasını izledi. İlçeye Japonya'dan gelen bir grup kafile de Bodrum'un mavi kapılı ve pencereli evleri önünde hatıra fotoğrafları çektirdi.


Deve ile çeyiz taşıdılar


Cumhuriyet Caddesi'nde düğün başlangıcı öncesinde deve ile çeyiz taşınması, turistlerin oldukça ilgisini çekti. Turistler, ilçenin dar sokaklarında deve önünde davul zurna eşliğinde yöresel oyunları oynayan vatandaşların fotoğrafını...