29 / 03 / 2024

bodrum yatırımları

bodrum yatırımları

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Amir Çiçek'ten Bodrum'a kapalı spor salonu müjdesi!

Muğla Valisi Amir Çiçek’den Bodrum’a müjdeli haber geldi. Vali Çiçek Bodrum’un en büyük ihtiyacı olan spor tesislerini en kısa sürede Bodrum’a kazandıracağız dedi.

Bodrum'da 150 milyon TL'lik altyapı yatırım yapılacak!

Bodrum'da özellikle yaz aylarında yaşanan içme suyu ve altyapı sorunları bölge halkını canından bezdirdi. MUSKİ Genel Müdürü Baki Ülgen sorunlarla ilgili, "Sorunun köklü bir şekilde çözülmesi için çalışıyoruz. 2017'de 150 milyon TL'lik yatırım yolda" dedi

Bodrum'da gayrimenkul sektörü hareketlendi!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, son dönemde Türkiye’nin popüler destinasyonlarından Bodrum’u mercek altına aldı.

Mahmut Kocadon'dan Bodrum ayarı!

Bodrum Ticaret Odası Başkanı (BODTO) Mahmut Kocadon, Bodrum’un sadece marka değerine bakarak, iyi araştırma yapmadan gelen yatırımcıların yüzde 90’nın battığını söyledi.

Bodrum bilim kenti olmayı hedefliyor!

Teşekkür plaketi verilen ve uzun yıllar Bodrum'da Belediye Meclis Üyeliği yapan Hüseyin Yıldızhan, "Bodrum'un bir 'Bilim kenti' olarak da anılması için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Bodrum, son birkaç yıldır perakendecilerin de gözbebeği oldu!

Perakendeci de Bodrum, Bodrum' diyor Şehir ve iş hayatının stresinden sıkılan pek çok kişinin hayallerini süsleyen Bodrum, son birkaç yıldır perakendecilerin de gözbebeği oldu. AVM ve marinaların da etkisiyle perakendeci akını yaşanıyor...

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sco Bodrum Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Andrew Ronald Carnie ve David Sapir ortaklığında kuruldu.

Gülşen'den Bodrum’da gayrimenkul yatırımlarına devam kararı!

Şarkıcı Gülşen, gayrimenkul yatırımlarına Bodrum’da devam etmeye karar verdi. Gülşen dün eşiyle Yalıkavak’ta fiyatları 5 ile 15 milyon lira arasında değişen evlere baktı.

Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor!

Geçen haftalarda Bodrum'da yaşanan deprem vatandaşları korkutmuştu. Şimdilerde ise bölgede hayat normale döndü. Bodrum'da yatırımlar tam gaz devam ediyor.

Bodrum otel yatırımlarının gözdesi oldu!

Türkiye turizmde zor günler geçirse de otel yatırımları son sürat devam ediyor. Özellikle dünyaca ünlü tatil beldelerinden olan Bodrum çok büyük otel zincirlerini çekmeye başladı.

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor!

Martı Grubu Bodrum'daki yatırımlarına devam ediyor. Muğla Bodrum, Kızılağaç Köyü İçmeler Mevkii'nde bulunan araziyi 49 yıllığına alan Martı GYO; bölgeye bir turizm kompleksi inşa etmeyi hedefliyor.

Turizm sektöründe yatırımlar hız kesmiyor!

Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, turizm sektöründe yatırımların arttığını söyledi. Yerli yabancı birçok yatırımcı İstanbul'dan Sivas'a, Diyarbakır'dan Bodrum'a 5 yıldızlı otel satın alma veya inşa etme atağına kalktı.

BLG Bodrum Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

BLG Bodrum Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk, Sevil Temo tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta Beşiktaş'ta kuruldu.

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

bodrum yatırımları Haberi

bodrum yatırımları

Bodrum, Kovid-19 salgını sürecinde de belki de Türkiye'nin en hızl büyüyen yerlerinden oldu. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Bodrum'da tapu daireleri alım-satım işlemlerine yetişemeyecek duruma geldi. Hepsinin önünde uzun sıralar oldu.

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. 

Bodrum'da yeni bir proje de hayata geçiriliyor. Bodrum merkezde iki ayrı liman bulunuyor. Biri Bodrum Yat Limanı diğeri ise Cruise Limanı. Bodrum Yat Limanı yüzde 100 doluluk kapasitesiyle ön planda. Buna karşılık Cruise pazarındaki durumda açık. Aslında Cruise Limanı da kentin merkezinde konumlanıyor gibi. Yani yaşam alanlarının içinde bulunuyor. Fakat bu bölge merkeze göre daha...