27 / 04 / 2024

Bodrum zeytin ağaçlı arazi

Bodrum zeytin ağaçlı arazi

Bodrum'da inşa edilen 41 villalık Olivehill, zeytin ağaçları ile donatılacak. Sitenin içinde yalnızca golf arabaları ile dolaşılacak. Projenin 2008 yazında tamamlanması planlanıyor.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da açılıyor!

Accor Grubu’nun markası olan MGallery, yeni otelini Bodrum'da açmaya hazırlanıyor. MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak 1 Temmuz’da kapılarını açacak. 

 Radisson Collection Hotel Bodrum açıldı!

Hayata geçirdiği önemli projelerle adından sıkça söz ettiren Ant Yapı, Radisson Collection Hotel, Bodrum’un açılışını yaptı. 

Lacivert Restaurant, Le Chic Bodrum'da açılıyor!

Boğaz'ın incileri arasında yer alan Lacivert Restaurant, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk projesi olan Le Chic Bodrum'da açılıyor.

Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor!

Bodrum Aspat koyunda hayata geçirilen Ant Yapı Radisson Collection Hotel Bodrum 12 Haziran'da açılıyor...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

LXR Hotels-Resorts açılıyor!

Susona Bodrum, LXR Hotels-Resorts, Hilton'un lüks koleksiyon markasının çatısı altında Türkiye sınırları içerisindeki ilk tatil destinasyonunun açılışını yapıyor...

Balçova'da 17.9 milyon TL'ye satılık zeytin aşılığı!

İzmir 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi 541 ada, 69 parselde yer alan "Zeytin Aşılığı" nitelikli taşınmazı 17 milyon 937 bin 500 TL'ye satıyor...

Türk Eğitim Vakfı Bodrum Şubesi açılıyor!

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Bodrum Şubesi 17 Temmuz Pazartesi günü açılıyor.

Paramount Otel Mayıs'ta Bodrum'da açılıyor!

Dünyaca ünlü yapım şirketi Paramount, dünyadaki ilk otelini mayısta Bodrum’da açacak.

Nikki Beach Worldwide Bodrum hizmete açıldı!

Dünyaca ünlü restoran ve beach zinciri Nikki Beach Worldwide’ın Bodrum şubesinin açılışı gerçekleşti. Bodrum eğlence sektöründe yer edinen Nikki Beach'in açılış partisi ünlüleri de bir araya getirdi.

Blue Marlin İbiza Bodrum'da açıldı!

İspanya'nın İbiza Adası'ndaki en popüler beach club olan Blue Marlin İbiza, Göltürkbükü Mahallesi'ndeki Mandarin Oriental Bodrum'un içinde açıldı. Açılışta dünyanın en iyi DJ'leri, perfermons sergiledi, 400 davetli gönüllerince eğlendi.

Startkey Bodrum ofisi açılıyor!

Startkey, Bodrum Marina'da ofis açacak. Startkey Emlak ailesi durmaksızın büyümeye devam ediyor.

Bodrum zeytin ağaçlı arazi Haberi

Bodrum zeytin ağaçlı arazi

Faal Başeğmez İnşaat, Bodrum'un gözde beldelerinden Türkbükü'nde yeni bir projeye başlıyor. Bodrum merkezine 20 kilometre uzaklıkta inşa edilecek Olivehill, Hebil Koyu'na hakim yay şeklindeki bir tepenin yamacında yer alıyor. Zeytin ağaçlarıyla dolu olan OliveHill'deki her daire 170 derecelik bir açıyla denizi görebiliyor.

Villalar tripleks oluyor
Projede toplam 41 villa ve 82 bağımsız bölüm bulunuyor. Olivehill'deki konutlar 6 farklı tipte inşa ediliyor. Villaların ilk iki katı dubleks, üst katı ise ayrı girişli müstakil daire olarak tasarlandığı projede tüm villalar isteğe bağlı olarak iç merdivenle tripleks hale getirilebiliyor. Lüks ve konfora önem verilen projede üç farklı yüzme havuzu bulunuyor. Her biri değişik yerlere konumlandırılan bu havuzlar ayrıca panoramik manzaralara...