20 / 04 / 2024

Bodrumda yaşayan ünlüler

Bodrumda yaşayan ünlüler

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

81 ilde yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor! 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapılacak! 

İş arayan vatandaşların yakından takip ettiği İŞKUR, 18-29 yaş arasına 9 ay boyunca ödeme yapıyor. İşte 81 ilde yaşayan herkesi ilgilendiren o detaylar...

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı 247 bin 62 azalarak 1 milyon 107 bin 32 oldu!

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı verilerine göre Türkiye'de ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 247 bin 62 azalarak 1 milyon 107 bin 32 oldu. 

Yurt dışında yaşayan vatandaşlar tapu işlemlerini artık daha kolay yapacak! İşte yeni sistem!

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları uzaktan kimlik doğrulama sistemi ile fiziki evrakla uğraşmadan tapu işlemleri gibi resmi işlemleri kolaylıkla yapabilecek. İşte yeni sistem...

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayan Kardeşler Karot Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurgül Ayan tarafından kuruldu.

Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Komşu’yu da solladı! Yabancılar 1 milyon 518 bin 462 konutu kullanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Türkiye'de yaşayan yabancı sayısının Bulgaristan nüfusunu geçtiğini belirtti. Ayrıca, Gökçe yabancıların Türkiye genelinde 1 milyon 518 bin 462 konutu kullandığını söylüyor.

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı yüzde 15 azaldı!

Türkiye'de ikamet izniyle yaşayan yabancı sayısı yüzde 15 azaldı. Göç Başkanlığı'nın verilerine göre, ikamet izni ile yaşayan yabancı sayısı 1 milyon 127 bin 38 oldu.

Konut satışında bir ayda en fazla artış yaşayan iller peş peşe sıralandı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) Temmuz ayına ilişkin konut satış istatistikleri yayımladı. Peki, konut satışında bir ayda en fazla artış yaşayan iller hangileri oldu? İşte detaylar...

Instagram'dan en çok para kazanan ünlüler belli oldu! Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya...

Dünyada ve Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı olan Instagram uygulamasından en çok para kazanan ünlüler belli oldu. Peki, Hande Erçel, Beren Saat, Serenay Sarıkaya ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Yeni destek planı! 18 yaş üstü geçlere anında 2.215 TL ödeme! O ildeki gençler bayram edecek!

Yeni destek planı kapsamında o ilde yaşayan gençlere 2.215 TL ödeme yapılacak. İşte detaylar!

Bu ilimizde yaşayan çiftçiler çok dikkat! Öyle bir haber geldi ki tarım camiasına bomba gibi düştü

Sakarya'da yaşayan çiftçiler dikkat... Bölgeden gelen son haber büyük yankı uyandırdı. İşte alınan verim hakkındaki tüm bilgiler...

2 haftalık aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Çeyrek altın aldı başını gidiyor! Yatırımcılar pişman olmadan hemen bakın

Son iki haftadır sert düşüşler yaşayan altın fiyatları bugünn yükselişe geçti. Gram altın 1000 TL kritik seviyeyi geçerken çeyrek altın aldı başını gidiyor. İşte son dakika güncel altın fiyatları.

Büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlara tazminat mı verilecek? 3 kat arttı…

Artan kira bedelleri sebebi ile büyükşehirlerde yaşayan memurların son yıllarda farklı şehirlere göç talebinde patlama yaşandı. Durum böyle olunca da vatandaşların ve sendikaların birbirinden farklı talepleri bulunmakta. İşte detaylar…

Bodrumda yaşayan ünlüler Haberi

Bodrumda yaşayan ünlüler

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Sezon bitti, tatilciler Bodrum'dan döndü diye düşünürken, yakın arkadaş kontenjanından Özge Özpirinçci ve erkek arkadaşı Burak Yamantürk'ün Bodrum'a yerleştiğini, kış sezonu boyunca orada yaşayacaklarını, birçok ünlü sanatçının da onlar gibi kışlık düzenlerini Bodrum'a taşıdığını öğrendim. Anlayacağınız, bu sezon seti, konseri olmayan, mevcut şartlardan dolayı çalışmayı tercih etmeyenler İstanbul'a dönmüyor. Benim de aklımı çeldiler valla. Ne diyorsunuz, Bodrum'da tüm yıl boyunca yaşayabilir miyim? Yeni yıla orada girme fikri kulağa nasıl geliyor?

Ege ve Akdeniz’de metrekare birim fiyatları İstanbul’u geride...