20 / 04 / 2024

boğazda tünelden geçiş kaç para

boğazda tünelden geçiş kaç para

İstanbul'un iki yakasını denizin altından bağlayacak lastik tekerlekli araçların geçebileceği yeni tüp tünelin yapım ihalesi, 17 Mart 2008 tarihinde gerçekleştirilecek. Tünelden geçiş ücretleri, tek yön için 4, çift yönlü ise KDV hariç 8 dolar olarak beli

Tarihi rekor! Avrasya Tüneli'nden 7 yılda 123 milyon geçiş yapıldı!

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada Avrasya Tüneli'nden 7 yılda toplam 123 milyon geçiş yapıldığı belirtildi. 

Son dakika! Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı duyurdu! Çanakkale Boğazı'nda gemi geçişleri askıya alındı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, hava şartları nedeniyle Çanakkale Boğazı'ndaki gemi geçişlerinin geçici olarak askıya alındığını açıkladı. Son dakika gelişmesi...

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine zam geldi: Bugün itibarıyla tek yön için otomobiller 80 TL, minibüsler 120 TL ödeyecek!

Avrasya Tüneli geçiş ücretlerine de zam geldi. Yeni geçiş ücretleri bir bir açıklandı. İşte o rakamlar...

Boş ofislerin, konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclisine yetki!

Atıl durumdaki boş ofisler konuta dönüştürülecek. Bu kapsamda toplam konut oranı en fazla yüzde 50 olabilecek şekilde konuta dönüştürülebilmesi için belediye meclislerince karar alınabilmesi imkanı getirildi.

Boğazlardan zamlı geçiş bugün itibariyle başladı!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile boğazlardan bugünden itibaren  zamlı geçiş süreci başladı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, boğazlardan geçiş ücretinin bugünden itibaren net ton başına 4,42 dolar olarak açıkladı.

Boğazlardaki yeni tarife belli oldu! Zamlı geçiş o tarihte resmen başlıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Boğazlardan geçecek gemilerden alınan ton başına ücrette yeni tarifeyi açıkladı. Zamlı geçiş o tarihte resmen başlıyor!

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Avrasya Tüneli’nde tarihi rekor kırıldı. Tünelden az önce kaçıncı aracın geçtiği belli oldu!

Bundan 6 yıl önce açılan ve İstanbul’un Avrupa ile Anadolu yakasını deniz altından birbirine bağlayan Avrasya Tüneli ile ilgili tarihi bir an yaşandı. Bugün geçiş yaparken durdurulan bir araçla kutlama yapılarak büyük bir rekora imza atıldığı ortaya çıktı.

Boğaz geçiş ücreti açıklaması! Vergi ve harçlara güncelleme yapıldı! İşte detaylar!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından boğaz geçiş ücreti açıklaması yapıldı. İşte detaylar!

Türk vatandaşlığına geçiş için istenen yeni şartlar neler?

Türk Vatandaşlığı Kanunu’nun uygulanmasına ilişkin yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 31711 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlandı. Peki Türk vatandaşlığına geçiş için istenen yeni şartlar neler?

Demet Akalın boğazda lüks restoran mı açtı?

Demet Akalın, Okan Kurt ve kızları Hira, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Akalın, boğazda lüks restoran açtığına dair basına yansıyan haberleri yanıtladı.

İzmir Körfez Geçişi'nin etüt projesi tamam!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün düzenlenen Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada,  "İzmir Körfez Geçişi projemizin etüt projesini tamamladık, imar planı çalışmaları sürüyor." dedi...

TOKİ'nin boş konutlarının yurda dönüştürülmesi için teklif verildi!

TOKİ'nin boş konutlarının yurda dönüştürülmesi için hazırlanan 2985 Sayılı Toplu Konut Kanunda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Teklifi meclise sunuldu...

boğazda tünelden geçiş kaç para Haberi

boğazda tünelden geçiş kaç para

Ulaştırma Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Demiryolları, Limanlar, Hava Meydanları İnşaatı Genel Müdürlüğünce (DLH) yürütülen projede, ihale aşamasına gelindi.

İstanbul Boğazı'nda, 2004 yılı Mayıs ayında kamuoyunda Marmaray olarak bilinen Demiryolu Boğaz Tüp Geçişi inşaatının başlamasının ardından, demir yolu tüneline ek olarak, Boğaz geçişindeki kara yolu trafiğini rahatlatacak kara yolu tünelinin yapımı için çalışma başlatıldı.

-PROJENİN KAPSAMI GENİŞLETİLDİ-

Denizin altından iki kıtayı birleştirecek kara yolu tünelinin, Yap-İşlet-Devret modeli ile hayata geçirilmesine karar verildi. Bunun için uluslararası ihaleye çıkıldı. Ocak 2008'de gerçekleştirilmesi öngörülen ihale, firmaların jeoteknik çalışmalarının uluslararası standartlarda gerçekleştirilmesi ve daha rekabetçi bir ortamın sağlanması amacıyla 17 Mart 2008 tarihine ertelendi. Ulaştırma Bakanlığı, şartname satın alan firmalara birer zeyilname göndererek, projenin kapsamına bazı uzantılı yollar ile kavşakların...