19 / 04 / 2024

Boğaziçi sahil yolu

Boğaziçi sahil yolu

1991 yılında Beşiktaş Belediyesi, Boğaziçi sahil yolunda sürekli tıkanan Muallim Naci Caddesi'ne paralel yeni bir yolun yapımına başlamış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1991 yılında Boğaz yoluna alternatif yol!

1991 yılında Beşiktaş Belediyesi, Boğaziçi sahil yolunda sürekli tıkanan Muallim Naci Caddesi'ne paralel yeni bir yolun yapımına başlamış. 400 metre uzunluğundaki alternatif yol için 17 milyar lira istimlak bedeli ödenecekmiş.

1987 yılında Arnavutköy sahil yolu inşaatında usulsuzluk olduğu iddia edilmiş!

1987 yılında Arnavutköy'de sahil yolu trafiğini rahatlatmak için yapılan 2 gidiş ve 2 geliş olmak üzere 4 şeritli, 1.2 kilometre uzunluğundaki kazıklı yol ihalesinin yasaya aykırı olduğu iddia edilmiş.

Boğaziçi imar barışı düzenlemesinde son durum!

Anayasa Mahkemesinin, Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesindeki bazı alanların imar barışından faydalandırılmasına, bu bölgelerde önceden alınmış yıkım kararları ve tahsil edilemeyen para cezalarının iptal edilmesi imkanı sunan kanun hükmünün iptalinin gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Caddebostan Sahil Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Sakızağacı Sahil Şubesi bugün Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Palmiye Sahil Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükyalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Yalı Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği ve Ticaret A.Ş. Yeşilköy Çiroz Sahil  şubesi bugün Beykoz’da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Boğaziçi'ne imar düzenlemesi!

TBMM Başkanlığı'na sunulan Karayolları Trafik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesinde yer alan alanlardaki taşınmaz maliklerin imar barışından yararlanması amaçlanıyor.

Boğaziçi'ne sınırlı imar barışı!

İmar Barışı'nda Boğaziçi'de tüm sahil şeridini kapsam dışında tutan hüküm, özel bir kroki ve listeye indirgenerek sınırlandı...

Boğaziçi sahil yoluna alternatif yol!

1991 yılında Beşiktaş Belediyesi, Boğaziçi sahil yolunda sürekli tıkanan Muallim Naci Caddesi'ne paralel yeni bir yolun yapımına başlamış. İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

1982 yılında 2. Boğaziçi Köprüsü Baltalimanı ile Kanlıca arasında yapılacakmış!

1982 yılında 2. Boğaziçi Köprüsü, 5. Beş Yıllık Kalkınma Planı kapsamına alınmış. Köprünün Baltalimanı ile Kanlıca arasında kurulması öngörülmüş. Köprü 8 milyara, 42 kilometre uzunluğundaki çevre yolu ise 30 milyara mal olacakmış.

Boğaziçi sahil yolu Haberi

Boğaziçi sahil yolu


1991 yılında Beşiktaş Belediyesi, Boğaziçi sahil yolunda sürekli tıkanan Muallim Naci Caddesi'ne paralel yeni bir yolun yapımına başlamış. Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 400 metre uzunluğundaki alternatif yol için 17 milyar lira istimlak bedeli ödenecekmiş.



Haberin devamı için...