25 / 04 / 2024

Bohem tarzı

Bohem tarzı

Değişik kültürlere, seyahat etmeye ve antika eşyalara meraklıysanız evinizi de mutlaka buna uygun olarak dekore etmelisiniz. Ruhunuzu yansıtan bir ev dekorasyonu yaşam tarzınız için oldukça önemlidir.

Warren Buffet tarzı Türkiye'de niçin başarılı olmaz?

Amerikalı iş insanı Warren Edward Buffett, Berkshire Hathaway yatırım şirketinin CEO'su ve en büyük hissedarıdır. Küçük yaşta yatırım yapmaya başlayan Buffett'in tarzı Türkiye'de başarılı olur mu? İşte detaylar...

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tarz Evim Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adnan Çokçetin tarafından kuruldu.

Bohem Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Bohem Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Fırat Sambur, Cengiz Çelik ve Saltuk Buğrahan Budak ortaklığında kuruldu.

7 adımda İskandinav tarzı ev dekorasyonu!

Ev dekorasyonun yükselen trendi İskandinav tarzı pek çok kişi tarafından beğeni topluyor. Sosyal medyada gördüğünüz o şık evler gibi bir dekorasyon arıyorsanız, bu 7 adımı takip ederek evinizde minimalist, doğal ve sıcak bir atmosfer yaratabilirsiniz.

Tarzım İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarzım İnşaat Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Dağılma tarafından kuruldu.

Şehrin yeni tarzı Honda CB250R fiyatları ne kadar? İşte Honda CB250R 16 Ekim 2022 fiyat listesi!

"Şehrin yeni tarzı" sloganıyla tanıtılan Honda CB250R fiyatları merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Euro 5 uyumlu motoruyla dikkat çeken Honda CB250R 16 Ekim 2022 fiyat listesi...

Tarzınızı yansıtın! Harley-Davidson lisanslı ürünler yüzde 30’a varan indirimlerle! İşte 18 Eylül 2022 fiyat listesi!

Hepimizin bir motor markasından ibaret sandığı ancak fanatiklerinin bir yaşam tarzı olarak benimsediği Harley-Davidson kadın ve erkek giyim dışında aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor. 

Bohem Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bohem Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Gül tarafından kuruldu.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

17 maddede kitaplarımızdaki anlatım tarzımızın farkının sebebi!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "17 maddede kitaplarımızdaki anlatım tarzımızın farkının sebebi" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Şile ve Tuzla'da kiralık villa tarzı evlere talep yüksek!

Koronavirüs salgınıyla mücadele devam ederken İstanbul'un farklı ilçelerinde yaşayan vatandaşlar, Şile ve Tuzla'da bulunan kiralık villa tarzı eşyalı evler kiralamaya başladı...

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Kapadokya'daki baraka tarzı 41 iş yeri yıkıldı!

Nevşehir Kapadokya'da yıkımına karar verilen 41 baraka tarzı iş yeri kaldırıldı. 

Bohem tarzı Haberi

Bohem tarzı

Değişik kültürlere, seyahat etmeye ve antika eşyalara meraklıysanız evinizi de mutlaka buna uygun olarak dekore etmelisiniz. Ruhunuzu yansıtan bir ev dekorasyonu yaşam tarzınız için oldukça önemlidir.


Etnik ev dekorasyonu için seyahat ettiğiniz ülkelerden satın aldığınız o ülkenin ya da şehrin kültürünü yansıtan objeler, tablolar ve çeşitli dekorasyon ürünleri ile evinizde bohem havasını yakalamanız mümkün.


Hepimiz için evlerimiz huzuru yakalamak istediğimiz bir mekan. Bu huzuru evimizin dekorasyonunu buna uygun bir şekilde yaparak kolaylıkla yakalayabiliriz. Bohem stili ile etnik ev dekorasyonu oluşturabiliriz.


Bu tarzı yakalamak için birbirine zıt olan kontrast renkleri bir arada kullanmalıyız. Örneğin etnik tarzı yansıtan bir yatak örtüsü satın aldığımızda buna çok zıt bir rengi perdelerimiz de kullanabiliriz.


Eski halılar ve eskitilmiş dekorasyon ürünleri, abajurlar ve çerçeveler ile evinizde bu havayı estirmeniz...