19 / 04 / 2024

Bolu ahır ev

Bolu ahır ev

Bolu’da yaşayan 43 yaşındaki Hüsamettin Biçer, yıkım kararı verilen evini, ekipler gelmeden kendisi yıktı.

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

5 yıldır ev fiyatları düşmeyecek diyenler, şimdi de fırsat kaçtı diyor!

Geçtiğimiz günlerde Ekonomist Atilla Yeşilada,  İstanbul'da ev almanın bundan sonraki nesiller için bittiğini söylemişti. İnfo Yatırım Satış ve Pazarlama Direktörü Ali Acer, X sosyal medya hesabından bu açıklamayı alıntılayarak tepki gösterdi. İşte Acer'in o paylaşımı ve vatandaşların yorumları...

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Konut kiralarındaki yüzde 25 sınırı ev sahibi ve kiracıyı karşı karşıya getirdi!

Konutlarda kira artışında yüzde 25 sınırı kiracılar ve ev sahipleri arasında yeni sorunlara neden olmaya başladı. Bazı ev sahiplerinin yüzde 25 sınırına uymadığı ortaya çıktı. 

Kira zammı sınırı ev sahiplerini satışa yönlendirdi

Kira artışında yüzde 25 sınırı ev sahipleri ve kiracılar arasında sorun yaratıyor. Bu çerçevede ev sahiplerini yeni yola itti. İşte tüm detaylar...

Gayrimenkul değeri nasıl hesaplanır? Ev fiyatları nasıl belirlenir?

Gayrimenkulün değeri, bir ev için önemli bir faktör olup, satın almayı düşündüğünüz veya sahip olduğunuz bir gayrimenkulün gerçek değerini belirlemek önemli bir adımdır. Peki bir evin değeri nasıl hesaplanır ve hesaplama yöntemleri nelerdir? İşte bu konuyla ilgili önemli bilgiler…

Yüzde 25 zam sınırı ev sahiplerini kısa dönem kiralamaya yöneltti!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen kira artışlarına gelen sınırlama ev sahiplerinin tercihlerini değiştirdi. Yüzde 25 zam sınırına takılmak istemeyen ev sahipleri kısa dönem kiralamalara yöneldi.

Kira krizine yüzde 25 zam sınırı da çare olmadı! Ev sahibi kiracı davaları patladı!

Fahiş kira artışını önlemek için getirilen yüzde 25’lik sınır, ev sahibi-kiracı kavgalarına da çare olmadı. Birçok ev sahibi yüzde 25’ten çok kira artışı yapıyor.

Milli Emlak İstanbul'da 6 adet konut, 1 ahşar ev ve karakolu satıyor! Megakentte gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Beyoğlu ve Şişli ilçelerinde yer alan 6 adet konut, 1 ahşap ev ve karakolhaneyi 1 milyon TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat: O ilimizde gayrimenkul satış ihalesi gerçekleştirilecek! İşte başvuru şartları ve ihale bedeli

Yatırımcıları merakla ilgilendiren bir ihale daha duyuruya çıktı. Tasfiye Halinde Gıdak Tavukçuluk Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi’ne ait olan tarla içinde bir ev, ahır ve samanlık olarak kullanılan alan satışa çıktı.

Kiraya yüzde 25 zam sınırı ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarını çözemedi! Farklı çözümler gelebilir mi? 

Konut kiralarında yıllık zam oranları, taşınmaların en fazla olduğu yaz mevsiminde tespit ediliyor. Peki ev sahibi ve kiracılar arasındaki sorunlara farklı çözümler getirilebilir mi? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı. 

Ahşap ev bakımı zor mu? Ahşabın dezavantajları nelerdir?

Ahşap evler son dönemde hızla popüler olmaktadır. Bunun nedeni ise doğa ile bir bütün hissettiren bu yapılar pek çok kişinin tatil için tercih etmesine sebep olmaktadır. Peki ahşap evlerin özellikleri nedir? İşte detaylar!

Bolu ahır ev Haberi

Bolu ahır ev

Bolu’nun Düvenlik Yaylası’nda hayvanlarını da yetiştirdiği ahşap evi bulunan 3 çocuk babası 43 yaşındaki Hüsamettin Biçer'in yayla evine şikayet üzerine yıkım kararı çıktı. 


Tebliğ gönderilen Biçer'e 2 gün süre verildi. Biçer ise yıkım ekibini beklemedi, arkadaşlarıyla birlikte ahşap evini kendi motoruyla yıktı.


Yaylada hayvancılık yaptığını ve aynı zamanda güvenlik görevlisi olarak çalıştığını söyleyen Biçer, “Yayla evlerine uygun şekilde alt katı ahır olmak şartıyla ahşaptan ev yaptık. Ama bu evimizi şikayet ettiler. Biz hayvancılıkla uğraştığımız halde vali beyin kararıyla yıkıldı. Elimde mahkeme kararı var. Mahkeme kararında, ‘köylünün ortak kullandığı yayla merasının eski haline geri getirilemeyeceğinden 3 bin lira para cezasına çarptırılmıştır’ diyor. Buna rağmen vali bey beni dinlemedi ve yıkıldı” şeklinde konuştu.


Biçer, sözlerine şu şekilde devam etti: “Evimi yapmak için 50 bin...