25 / 04 / 2024

Bolu Büyükcami 2016 yıkımları

Bolu Büyükcami 2016 yıkımları

Bolu Merkez'deki Büyükcami Mahallesi'nde bulunan 14, 15, 16 ve 17 nolu parsellerde bulunan taşınmazların yıkımına başlandı.Yıkım esnasında oluşabilecek toz nedeniyle de su tankeri hazır bekletildi.

Bolu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada bir deprem haberi geldi. Bolu'da, saat 17.07'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Bolu Belediyesi 30 milyon TL'ye iş yeri satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Büyükcami Mahallesi'nde yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yeri 1.834 metrekare alana sahip.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin temeli yarın atılıyor!

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nin temeli yarın saat 13.00’te Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak 

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçireceği Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 3. Birleşimi gerçekleşti. Toplantıda Şanlıurfa Büyükşehir'in 2016 faaliyet raporu kabul edildi.

Trabzon Büyükşehir 2016 faaliyet raporu kabul edildi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Faaliyet Raporu gerçekleşen meclis toplantısında kabul edildi. Toplantıda 2016 faaliyetleri de masaya yatırıldı.

Türkiye ekonomisi 2016'da beklenenden çok daha iyi büyüdü!

Türkiye ekonomisinin 2016'da beklenenden çok daha iyi büyüdüğünü belirten Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Toparlanma hızlı oldu ve Türkiye teknik olarak bir resesyona girmedi, bu çok önemli." dedi.

Türkiye ekonomisi 2016'da yüzde 2,9 büyüdü!

TÜİK, 2016 yılına ilişkin üretim yöntemiyle hesaplanan gayri safi yurtiçi hasıla sonuçlarını açıkladı.Türkiye ekonomisi geçen 2016 yılında yüzde 2,9 büyüdü.

Sefa Sarısoy: 2016'da iki Monaco büyüklüğünde proje yaptık!

Ersa Mühendislik CEO'su Sefa Sarısoy yaptığı açıklamada, 2016’da 5 bin metrekareden büyük kısaca iki Monaco ülkesi büyüklüğünde iş yaptık." dedi

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde başvurular 17 Şubat'ta bitiyor!

Bolu'da TOKİ tarafından hayata geçirilen Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde ek talep toplama süresi 17 Şubat'ta bitiyor. Kalan son dükkanlar alıcılarını bekliyor.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi'ne 94 talep geldi!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan ‘Büyük Sanayi Sitesi Projesi’ için ek talep süresi sona eriyor. Projenin son talep süresinde 94 başvuru geldi.

Bolu Büyükcami 2016 yıkımları Haberi

Bolu Büyükcami 2016 yıkımları

Kentsel dönüşüm kapsamında çarpık yapılaşmanın önüne geçilmesinin ve bölgede rahatlama yaşanmasının hedeflendiği Bolu İli, Merkez, Büyükcami Mahallesi'nde bulunan  14, 15, 16 ve 17 nolu parsellerde bulunan taşınmazların yıkımına başlandı. Sabah saatlerinde başlayan yıkım nedeniyle bina çevresinde bulunan yollar trafiğe kapatıldı. Yıkım esnasında oluşabilecek toz nedeniyle de su tankeri hazır bekletildi.


Bolu Ekspress



Haber Bolu Olay Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bir süredir tarihi mi değil mi tartışmalarına yol açan ve son olarak Bolu Belediyesi’nin tartışmalara açıklık getirerek yıkım kararı alınan taşınmazların yıkımına başlandı. Vatandaşlar yıkımı şaşkın bakışlarla seyretti.


Bolu Belediyesi, Büyük Cami Mahallesi’nde yer alan bölgede kentsel dönüşüm kapsamında düzenleme yapılacağını açıklamıştı. Açıklamada, Bolu Belediyesi’nin Bolu’nun tarihi ve kültürel değerlerinin korunması konusundaki hassasiyetinin her düzenlemede öncelik oluşturduğu kaydedilerek, düzenleme yapılacak bölgedeki binalarla ilgili...