20 / 04 / 2024

bolu büyüksu plajı ne zaman yapılacak

bolu büyüksu plajı ne zaman yapılacak

Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz’ın büyük önem verdiği Büyüksu Projesi'nin detayları belli oldu. 1 km uzunluğunda, 50 m genişliğinde ve 3,5 m derinliğinde projelendirilen gölün etrafında plaj yapılacak...

Bolu'da 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada bir deprem haberi geldi. Bolu'da, saat 17.07'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Türkiye'nin dört bir yanından deprem haberleri geliyor. Bolu'da 4.8 büyüklüğünde deprem oldu! Son dakika! İstanbul, Sakarya, Ankara'da da hissedildi!

Herkesin beklediği haber sonunda geldi! Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşümü başlıyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, vatandaşlara Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümü alanının yarın açılacağını açıkladı. İşte detaylar!

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Türkiye'nin en büyük spor vadisi Esenler'e yapılacak!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Türkiye'nin en büyük spor vadilerinden birini yapacaklarını açıkladı.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin temeli yarın atılıyor!

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi’nin temeli yarın saat 13.00’te Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak 

Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçireceği Bolu Büyük Sanayi Sitesi’nin ihalesi yapıldı.

Küçük sanayiye büyük yatırım!

Aksaray, Bolu ve Diyarbakır'a yapılacak yeni sanayi siteleri, istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak. Küçük sanayiye büyük yatırım yapılacak.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde başvurular 17 Şubat'ta bitiyor!

Bolu'da TOKİ tarafından hayata geçirilen Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nde ek talep toplama süresi 17 Şubat'ta bitiyor. Kalan son dükkanlar alıcılarını bekliyor.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi'ne 94 talep geldi!

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan ‘Büyük Sanayi Sitesi Projesi’ için ek talep süresi sona eriyor. Projenin son talep süresinde 94 başvuru geldi.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi'ndeki dükkanlar için ek talep alınacak!

Bolu Belediyesi, yeni sanayi dükkanları için ek talepler alınacağını duyurdu. Bolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Büyük Sanayi Sitesi projesi için ilk hak sahibi olan kişilerin sanayi dükkanları için ek talepte bulunabileceği bildirildi.

bolu büyüksu plajı ne zaman yapılacak Haberi

bolu büyüksu plajı ne zaman yapılacak


Bolu Belediye Başkanı ve AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz’ın büyük önem verdiği Büyüksu Projesi onaylanırken detayları da belli oldu.


Bir kilometre uzunluğunda, 50 metre genişliğinde ve 3 buçuk metre derinliğinde projelendirilen gölün etrafında plaj yapılacak. Su sporlarının yapılacağı gölette aynı zamanda sosyal yaşam alanları da oluşturulacak. Yıllardır kötü görüntüsü ve kokusuyla Bolu’nun adeta yüz karası haline gelen Büyüksu, Bolu Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar neticesinde o eski halinden kurtuldu. Özellikle kolektör hattının devreye girmesiyle birlikte Büyüksu deresi hayat buldu. Bu gelişmelerin ardından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yıllardır dile getirdiği Büyüksu Göleti projesi onaylandı ve bu yıl yapımına başlanıyor.


Bu yıl yapımına başlanacak Büyüksu Göleti bir kilometre uzunluğunda, 25 ila 50 metre genişliğinde ve 3 buçuk metre derinliğinde olacak. Gölün...