26 / 04 / 2024

Bolu kentsel dönüşüm

Bolu kentsel dönüşüm

Bolu'da, yaylalarda kaçak yapıldığı tespit edilen 5 yapının yıkımı gerçekleşti. Yıkım çalışmaları Dörtdivan İlçe Özel İdare ekipleri tarafından 3,5 saatte tamamlandı.

Bolu'da 4 bin 500'den fazla metruk bina yıkıldı!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Dereceören köyünde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bolu'da yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz, "Şu an 4 bin 500'ün üzerinde metruk durumdaki binalar ile bu tür yapıları Bolu'da yıktık" dedi.

Bolu'da evinden çıkmayan adam yıkımı durdurdu!

Bolu'nun Semerkant Mahallesi'nde yaklaşık 50 yıllık olduğu belirtilen 4 katlı sıvasız bina kentsel dönüşüm kapsamına aldı. Evin sahibi Hasan Helvacı, evinin yıkıma evinin kapısın kilitleyip dışarıya çıkmayarak engel oldu.

Bolu Büyükcami Mahallesi'nde yıkımlar başladı!

Bolu Merkez'deki Büyükcami Mahallesi'nde bulunan 14, 15, 16 ve 17 nolu parsellerde bulunan taşınmazların yıkımına başlandı.Yıkım esnasında oluşabilecek toz nedeniyle de su tankeri hazır bekletildi.

Bolu'da riskli 2 işyeri boşaltıldı!

Bolu'da dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım kararı çıkan binada bulunan iki esnaf, kendilerine verilen sürenin sona ermesiyle birlikte iş yerlerini boşalttılar. Geriye kalan 3 esnafın ise iş yerlerini 24 Mart tarihine kadar boşaltmaları gerekiyor.

Bolu'da ruhsatsız binaların yıkımı devam ediyor!

Yeniakçakavak Yaylası'nda inşaat halindeki 3 ruhsatsız bina, İl Özel İdaresi ekiplerince yıkıldı. İl Özel İdaresi ekipleri, Yeniakçakavak Yaylası'nda ruhsatsız inşa edilen 3 binayı iş makineleriyle yıktı.

Bolu'nun o ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 733 milyon TL’ye mal olacak!

Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde çalışmalar hızlandırıldı. Projenin 733 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Bolu Gerede Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte projede son durum...

Bolu Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili mahalle sakinleri bir araya geldi. Toplantıda proje hakkında detaylar konuşuldu.

Manisa heyetinden Bolu'ya kentsel dönüşüm ziyareti!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, TOKİ ve kentsel dönüşüm projelerini yerinde görmek üzere kente gelen Manisa heyetini misafir etti.

Kentsel dönüşüm neden ada bazında yapılmalı?

Bolu Express Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mehmet İşgörücü bugünkü yazısında kentsel dönüşümün neden ada bazında olması gerektiğinden bahsetti. İşte Mehmet İşgörücü'nün o yazısı...

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm başladı!

Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin yapılan ilk ihalesini kazanan firma çalışmalarına başladı.

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm Mayıs 2016'da başlıyor!

Bolu Gerede'de bugüne kadar gerçekleşecek en büyük proje olma özelliği taşıyan Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir aşama daha geçildi.

Abant'ta kentsel dönüşüm değerlendirme toplantısı yapıldı!

Maltepe Belediyesi'nin Bolu Abant'ta akademisyenlerin katılımıyla gerçekleştirdiği Kentsel Dönüşüm Değerlendirme Toplantısının açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Dayatan değil danışan bir belediye olacağız'' dedi.

Maltepe kentsel dönüşüm projeleri halkın onayına sunulacak!

Bolu Abant'ta düzenlenen Kentsel Dönüşüm Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında konuşan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’nin Küçükyalı, Yalı, Başıbüyük, Gülsuyu, Gülensu ve Esenkent mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm projelerini değerlendi

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürüve beraberindeki heyet, Gerede'deki kentsel dönüşüm alanlarında inceleme yaptı. Heyet, Demirciler Mahallesi’nde cadde ve sokakları incelendi.

Bolu'da okullarda kentsel dönüşüm başladı!

Bolu'da okullarda kentsel dönüşüm başlad. Bolu İl Milli Eğitim Müdürü ibrahim Çavuşoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında, Bolu Gerede Avni Akyol Öğretmenevi 'nin tahliye edileceğini söyledi.

Adana Emniyeti taş atan çocuklara kentsel dönüşüm istedi!

Adana Emniyeti terör olaylarının fazla olduğu gecekondu bölgelerinde kentsel dönüşüm talep etti. Harekete geçen Valilik, TOKİ ve belediyelerle işbirliğine gidiyor

Bolu kentsel dönüşüm Haberi

Bolu kentsel dönüşüm

Bolu'da, yaylalarda kaçak yapıldığı tespit edilen 5 yapının yıkımı gerçekleşti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bolu Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklama kapsamında, Dörtpan ilçesine bağlı Hacetler ve Karaçayır yaylalarında 5 kişiye ait kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karara istinaden yıkım işlemi gerçekleşti.

Bolu Jandarma Komutanlığı ekiplerince alınan güvenlik önlemleri kapsamında gerçekleştirilen yıkım çalışmaları Dörtpan İlçe Özel İdare ekipleri tarafından 3,5 saat içerisinde...