26 / 04 / 2024

Bolu Kıbrıscık TOKİ

Bolu Kıbrıscık TOKİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Kıbrıscık Projesi kapsamında 21 adet Alt Gelir konutu; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvurularında son gün! 59 bin 866 liraya!

Bolu Kıbrıscık TOKİ başvurularında son gün 31 Mart 2014 Pazartesi olarak belirlendi. Bolu Kıbrıscık Projesi kapsamında 34 adet Alt Gelir konutu; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.

TOKİ Bolu projesi için geri sayım başladı! Konut bekleyenler hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için geri sayım başladı. Kıbrıscık'ta inşa edilecek olan proje 9 Ekim'de ihaleye çıkacak.

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Kıbrıscık projesinin ihalesi için yeni tarihi açıkladı. TOKİ'nin Bolu projesinde 110 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Kıbrıscık projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Kıbrıscık 2022 sosyal konut projesi...

Sincan Saraycık TOKİ kura sonucu sorgulama 2019!

Sincan Saraycık TOKİ kura sonucu sorgulama 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri!

Ankara Yapracık TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı?

Gölcük TOKİ kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 398 adet konut bulunuyor.

Saraycık TOKİ kura sonucu 26.11.2018 kazananlar listesi!

Saraycık TOKİ kura sonucu 26.11.2018 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1.250 adet konuta yer veriliyor.

Saraycık TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor?

Saraycık TOKİ başvuruları ne zaman bitiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ Bolu Kürkçüler'de teslim dönemi sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Kürkçüler projesindeki konutlar için teslim dönemi sona eriyor.

Saraycık TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Saraycık TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular 1 Kasım 2018 tarihi itibariyle başlıyor.

TOKİ Bolu Kürkçüler'de teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Kürkçüler projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başlıyor.

Kahramanmaraş Pazarcık orta gelir grubunda sözleşme dönemi başlıyor!

Pazarcık TOKİ orta gelir grubunda yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 3+1 daireler bulunuyor.

Ovacık TOKİ kura sonucu!

Ovacık TOKİ kura sonucu haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 314 adet konut bulunuyor.

Bolu Kıbrıscık TOKİ Haberi

Bolu Kıbrıscık TOKİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Kıbrıscık Projesi kapsamında 21 adet Alt Gelir konutu; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. 



Bolu Kıbrıscık projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Kıbrıscık Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Nisan – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Bolu Kıbrıscık'ta en düşük konut fiyatı 59 bin 866 lira en yüksek konut fiyatı ise 75 bin 846 lira olarak belirlendi. TOKİ Bolu Kıbrıscık Konutları'nda başvurular bugün başladı.


İlanın detayı için