25 / 04 / 2024

Bolu Köroğlu Dağının imar planında son durum

Bolu Köroğlu Dağının imar planında son durum

BOLU`da, geçen yıl 22 Ağustos`ta, `Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi` ilan edilerek turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık yeşil alanla ilgili imar planlarını hazırlama sürecinin devam ettiği açıklandı.

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Geoteknik Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Niyazi Gürgöl tarafından kuruldu.

Bakı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bakı Mühendislik Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedelli ile Nermin Köroğlu Isın ve Gazanfer Köroğlu ortaklığında kuruldu.

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Tunç Şatıroğlu'ndan flaş dolar ve altın açıklaması: Senaryo beklediğim gibi ilerliyor!

Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan, rekor üstüne rekor kıran dolar ve altın ile ilgili flaş açıklama geldi.  Senaryo beklediğim gibi ilerliyor... İşte o açıklama!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan kiracılara kötü haber! Gerçek kira bedeli...

Konut piyasası ve kira ücretleri gündemde yer almaya devam ediyor. İstanbul'daki konut konusunu ele alan analist Tunç Şatıroğlu 'Ev sahibi için büyük gelir kaybı' diyerek İstanbul'da konut hadisesinin nasıl hallolacağını anlattı.

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Kent İnşaat Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da ön talep avantajı! 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön talep avantajları başladı. Projede evlerini öncelikle ön talep bırakanlar seçecek...

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Kardeşler İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Önder Köroğlu tarafından kuruldu.

Bolu Köroğlu Dağının imar planında son durum Haberi

Bolu Köroğlu Dağının imar planında son durum

`Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi` ilan edilen Kartalkaya Kayak Merkezi`nden, Karacasu Termal Merkezi`ne kadar alan olan bölgede toplam 51 bin 450 hektarlık alan turizm yatırımları için teşvik kapsamına alınarak imara açılmıştı. Bölgede bulunan Gölcük, Aladağ Göksü ve Beşpınarlar Tabiat Parkları ise kapsam dışında bırakılmıştı.


Bolu Valiliği, Karacasu Termal Turizm Merkezi`nden başlayarak, Aladağ bölgesi, Seben-Taşlıyayla Göleti ve Köroğlu Dağı turizm alanını kapsayan, Seben, Kıbrısçık, Dörtpan ilçelerine yayılan bölgeyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada, söz konusu alanın, 22 Ağustos 2015`te Resmi Gazete`de yayımlanan 10 Ağustos 2015 tarihli Bakanlar Kurulu kararıyla turizm gelişim bölgesi ilan edildiği hatırlatıldı.


Açıklamada, 15 Haziran 2012 tarihli Bakanlar Kurulu kararıyla kabul edilen, `Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar`ın, `Öncelikli yatırım konuları` başlıklı 17`nci maddesine göre, kültür...