19 / 04 / 2024

Bolu Mengen Pazarköy TOKİ başvuruları

Bolu Mengen Pazarköy TOKİ başvuruları

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy 2. Etap emekli başvuru dönemi 14 Mart 2016 tarihinde başlıyor. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 258,67 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Bolu Mengen Pazarköy TOKİ'de başvurular yarın başlıyor!

4 adet konutun ; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunulduğu TOKİ Bolu Mengen Pazarköy'de başvuru dönemi yarın başlıyor...

TOKİ Bolu Mengen 2022 projesi sadece yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Bolu Mengen 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Bolu Mengen projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bolu Mengen 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Bolu projesinde büyük müjde geldi! 343 bin 618 TL'ye konut fırsatı! Hem yüzde 10 peşinat hem de 180 ay vadeyle!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu Mudurnu Taşkesti projesinde yer alan daireler için başvurular başladı. Peki TOKİ Bolu Mudurnu projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

Bolu'da 14.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 14 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bolu'da 88 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Berk Köyü'nde yer alan 3 adet arsayı 88 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bolu yaylalarındaki yıkım kavgası büyüyor! 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaylalarda devam  eden yıkım işlemleri nedeniyle çıkan kavga hakkında açıklama yaptı. Özcan açıklamasında, “Bize bu talimatları gönderenler sayın valimize de söylüyorum. Önce bunlarla ilgili bize talimat versinler”  dedi. 

TOKİ Bolu Merkez Karaköy başvuruları bugün başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde yer alan 1 adet konut bugün satışa çıkıyor.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap 500 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Bolu Mengen'de evlerde hasar tespit çalışmaları başladı!

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Mengen'de yaşanan su baskını ve dolu yağışından sonra yapılan hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.  Ümit, Mengen'de birkaç evin hasar gördüğünü, gerekli incelemelerin yapıldığını belirtti...

Bolu Yenipelitcik'deki kaçak yapı yıkıldı!

Bolu Yenipelitcik Köyü'nde orman arazisine inşa edilen kaçak konut yıkıldı...

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

Bolu'da 1 milyon 270 bin konut, alıcısını bekliyor!

Bolu'da 2020 yılında 1 milyon 270 bin konut, alıcısının bekliyor. Bu durumda, gayrimenkul sektöründe yeni bir fon kurulması önerildi.

Bolu’da imar barışından 71 milyon TL gelir elde edildi!

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre Bolu’da 2019 yılında İmar Barışı çalışmaları kapsamında 71 milyon TL elde edildi.

TOKİ Bolu Mengen 252 konut ihalesi yarın!

Bolu İli Mengen İlçesi Beşler Mahallesi 3. Etap 252 Adet Konut , 1'er Adet Büfe, Camii ve Dere Islahı İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Bolu Mengen Pazarköy TOKİ başvuruları Haberi

Bolu Mengen Pazarköy TOKİ başvuruları

Bolu Mengen Pazarköy TOKİ 2. Etap'ta yer alan 28 konut emekli vatandaşlara özel kura yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede aylık taksitler 258,67 TL'den başlangıç gösteriyor. 


TOKİ Bolu Mengen Pazarköy Konutları satış fiyatları 77 bin 600 TL olarak belirtiliyor. Projede 9 bin 312 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. 


Kura çekimi 28 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek olan TOKİ Bolu Mengen Pazarköy 2. Etap'ta yüzde 12 veya yüzde 20 peşinatta kalan bedel için 180 ay veya 240 ay vade uygulanıyor. 

TOKİ Bolu Mengen Pazarköy 2. Etap emekli başvuru!

Başvuru bedeli olarak 500 TL alınan TOKİ Bolu Mengen Pazarköy Evleri başvuru işlemleri 14 Mart - 31 Mart 2016 tarihleri arasında,  T.C Ziraat Bankası A.Ş. Mengen Şubesi aracılığı ile kaubl edilecek. 


Satış duyurusu için