24 / 04 / 2024

Bolu Olimpiyat ve Spor Kompleksi son durum

Bolu Olimpiyat ve Spor Kompleksi son durum

Bolu Belediyesi tarafından Büyüksu Deresi’ne yapılan Büyüksu Deresi Su Sporları ve Sahil Projesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Bolu Belediyesi’nin Olimpiyat ve Spor Kompleksi’nin 4. etabı olan çalışma Ocak ayında sona bitecek.

Konut kredisindeki sınırlı artış sorgulanmalı! Kentsel dönüşüm ihtiyacına rağmen neden sınırlı kaldı?

CHP Bolu Milletvekili ve Sanayi ve Enerji Komisyonu üyesi Türker Ateş, ihtiyaç, taşıt ve konut kredilerinde de çok ciddi artışların olduğuna vurgu yaptı ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

TOKİ Bolu projesi için beklenen tarih geldi! 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için beklenen tarih geldi. Verilen detaylara göre bu ilçeye 236 konut, 154 dükkan ve 34 ofislik yeni proje geliyor...

Başakşehir Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Atatürk Olimpiyat Parkı 1. Etabı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ İlk Evim Bolu ve Karaman kuraları çekildi! İşte TOKİ İlk Evim kura sonucu 1 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak başlatılan "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Bolu ve Karaman'da hayata geçirilecek olan konutlar için kura çekimi yapıldı.

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Bolu ve Giresun'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Bolu ili Seben ilçesi sınırları içerisinde yer alan Seylik Mağaraları Doğal Sit Alanı ve Giresun ili Keşap ilçesinde yer alan Şahinkaya Tepesi Potansiyel Doğal Sit Alanının kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31574 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bolu ve Karabük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ve Karabük illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da AVM'ler kapılarını yeniden açtı!

Koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süreyle kapatılan Kocaeli, Bolu, Karabük ve Sakarya'da bulunan AVM'ler bugün yeniden hizmete açıldı.

Bolu Milli Emlak Müdürlüğü'nden satılık 44 adet daire!

Bolu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü 44 adet daireyi satışa çıkardı. Daire fiyatları 75 bin liradan başlıyor...

Bolu Bilim Koleji binası ve arsası 10.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Bolu 4. İcra Dairesi, Bolu ili, Merkez ilçesi, Karaköy Mahallesi 1764-1765 parselde yer alan okul binası ve arsasını 10 milyon 784 bin 151 TL'ye icradan satıyor... 

Bolu'da 9.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve tesis!

Gerede İcra Dairesi Müdürlüğü, Bolu ili, Yeniçağa ilçesi, Yukarıkuldan köyü, Hanaltı mevkii, 213, 214, 215 ve 216 parselde yer alan fabrika binası ve komple tesisi 9 milyon 331 bin 641 TL'ye icradan satıyor...

Emlak danışmanlarına mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu!

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından emlak danışmanlığı yapan veya yapacak olanlara mesleki yeterlilik belgesi zorunluluğu getirilmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Atatürk Olimpiyat Stadı 92 bin 208 kişi kapasiteli olacak!

Atatürk Olimpiyat ve Türk Telekom Stadı Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'ya verdiği dosyada İstanbul'dan 2 stat yer alıyor. URO 2024 için yeniden inşa edilmesi planlanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 92 bin 208 kişi kapasiteli olması planlanıyor.

Bolu Olimpiyat ve Spor Kompleksi son durum Haberi

Bolu Olimpiyat ve Spor Kompleksi son durum


Bolu Belediyesi tarafından Büyüksu Deresi’ne yapılan Büyüksu Deresi Su Sporları ve Sahil Projesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bolu Belediyesi’nin Olimpiyat ve Spor Kompleksi’nin 4. etabı olan çalışma Ocak ayında sona bitecek. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Proje ile Bolu’da yaşayanların deniz özlemini gidermeyi ve Bolu’yu su sporlarının da merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefliyoruz” dedi.

Bolu’da Karacasu yolundaki Büyüksu Deresi üzerine planlanan sahil projesinde su sporları, kürek ve kano yarışlarının yapılabilecek. Ağustos ayında başlanan inşaat çalışmalarının Ocak ayında tamamlanacağı açıklandı. Yaklaşık maliyeti 3 milyon TL olan proje kapsamında yaklaşık 140’ın üzerinde gölü olan Bolu’ya, su sporlarının da yapılabileceği bir göletin yanı sıra sayfiye ve rekreasyon merkezi kazandırılacak.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Büyüksu Deresi Su Sporları ve Sahil Projesi kapsamında oluşturulacak...